esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

Valla girgirla denedim olmadi kendimi biraz seylige vurdum cilveme dayanamadi kociskomm sadece girgir olmuyo yani azcik fingirdeklik bi tutam cilveli hatun pozlari bol miktarda banu alkan hareketleri hopp adam tamam
Sen burdamisin daha gitsene sen bu gecelik kotani doldurdun kocis bekler

Arama motoruna.gırgır ve cilve yazdim ikisi bir arada cikmadi henüz oraya dusmediysek tv cikmak zaman alcakkk :

Herban herşey olabilir bi sabah uyanıgormuşuz ve şok şok gırgırda zam var fiyatlar uçmuş
Ben internette arama yaptim daha kesfedilmemis bu ozelligi patenti KK ait bide sabah leoparli gırgırlar uretime girermis
Valla insan almaya utanir kelepce kirbac aliyimus gibi

Adam namazda neler düşünmüştür ,düşünmemeye çalıştıkça şeytanı kalaylamıştır :) sakata soktun namazı iyi mi
Bence eniste o namazi bi kaza etsin

Keske banyodan sonraya birakaydi namazi ayyy bide bilse namazi gundem maddemiz olmus

Hamileye cilve önerisi var mı? Tayt neyse de gırgır zor öyle hamileyken
Ayyy kıyamam. . Sen de dikey süpürgeyi al ,çok yavaş hareketlerle ileri geri ,arada kocaya şuh bir bakış ,saç savurma, dudak ısırma, duvara yakın ol ki destek alabilesin :)desteği saglamlastirdin mi bir bacağını süpürgeye dola daha da anlamazsa , hamileyim gelemiyorum ,gel yavasca mokoko de

Elektrikli supurgenin sesinde adamda istek varsa o gurultuyle olan istekte kacar senden daha iyi fikirler bekliyorduk bizi cok yanilttin

Merhaba arkadaslar,
cilve konusunda örnekler istiyorum rica edersem, nasil cilve yapiyorsun, cilve nasil olur? Taktikler vere bilirmisiniz hanimlar :)
Öncelikle herkese merhabalar efendim evli değilim
Merhaba arkadaslar,
cilve konusunda örnekler istiyorum rica edersem, nasil cilve yapiyorsun, cilve nasil olur? Taktikler vere bilirmisiniz hanimlar :)
Evli değilim ama sevgilimleyken bana herzamanki bakışlarından farklı bir tutum içine gird
Merhaba arkadaslar,
merhabalar efendim:evli değilim ama okuduğum bi kitapla renk kattım diyebilirim.Herkes farklı şeyler söylemiş benimse naçizane önerim şu.bir hafta sevgilimle bunu denedik ve çok olumlu sonuçlar aldık

Gızlar bir dizi vardı hani Aşkın Peşinde diye, oradaki esmer güzel kızın dansları mesela.. araplarda bu kültür var kociş için dans ediyolar. Videonun altında bile I want to learn this dance for my hubby diye yorum yapıyolar. Ve yine kapalıçarşıda mesela dansöz kıyafetleri soran arap kadın turistlerin sayısı hiç az değil.

Şu videodaki kadın, kadın gibi kadın bence ama hangimiz böyle olabiliriz ki; anca komplekse sokar insanı. Buyrun dikkatlice izleyelim:

Ooo kılıç fantezisi haklisin sulucan. Arada yaparım ben oryantal. Eşime yapıyormuş gibi değil de canım sıkılmış da dans ediyormuşum gibi müzik bitmeden de kendime dokundurtmam, minnoşum kafayı yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…