- 9 Ocak 2015
- 19.196
- 79.735
-
- Konu Sahibi maviboncugumm
Vay canına
Kendini hiç küçümseme :) dünden bu yana eğitimini tamamladın, diplomani aldın. Bekar ama cilveli kadin olmaya hak kazandın .bizi cebinden çıkarırsın sen :) en azından leoparlı daytı giyip ,girgiri eline alıp ,tukurugunu parmağına sürüp ,kaslara hafif ahenk verip ,saçları savurup ,kendini bulunduğun noktadan yere bırakmak suretiyle he bide ara ara suzuk suzuk bakarak ,yerleri girgirlayip herifini mest etmeyi biliyorsun artık .arada omzuna 90 derecelik acıyla kaldırdığın elini indirmek suretiyle "hoşuna gitti mi len ayiii " demeyi unutmazsın zaten .dereceyle bitirdin okulu .haydihayirli uğurlu olsun
Denersen kesin sonucu paylas benide etiketlemessen forumu yikarimBelki olmazki bide keyifli aninda deniycem bakiyim
Aaa denedin mi ? Vay kereste müdürü vaaayyy :) ama böyle durumlarda napıyoruz? Yilmiyoruz :) vuruyoruz kırbacı, vuruyoruz kırbacıKiz valla içimden kıs kıs güle güle yaptim bi deniyim dedim o kadar.konusu oldu . Nirmalde tayt giyince dayanamazdi simdi nolduysa etkilenmedi uykusu geldi zaar
Bu saatte don zor bacim direk üstüne atlasam daha az yorulurum
Yaaa 1 gecede cilveli isveli eli gırgırli suh bi kadin oluverdimVay canına
Amin amin :) nasıl inanırsan öyle olur ,pozitif düşün ,pozitif yaşaAllah iyiligini versin
Gırgır tutan ellerin dert gormesin mutfak dolabindan lolipop eksik olmasin bi havalara girdim artik isveli cilveli suh bir hatunum bende
Aaa denedin mi ? Vay kereste müdürü vaaayyy :) ama böyle durumlarda napıyoruz? Yilmiyoruz :) vuruyoruz kırbacı, vuruyoruz kırbacı
:)İkinci aşama cilve üstü cilve :) sado mazo :) önemli birşey değil caniiiimmm jop nan kirbac neyim
Bebek olunca erkekler kadınlara anne gözüyle bakmaya başlıyormuş canım galiba seninki de öyle olduEşim dünden razı gibi. Ya kısacası eskisi gibi beni beğenmediğini, istemedigini çok açık hissediyorum. Ne kadar inkar etse de. O yüzden saldım gitti. Yani dün ben bi adım attım geri tepti şimdi çitimi cikarirsam namerdim. Kendi gelsin. Hiçbi sorun yok valla telefon oyunu oynaması ve bu konular dışında. Çok iyiyiz..
Teorik olarak herseyi ogrendikte pratikte uygulayacak herif yok meydandaAmin amin :) nasıl inanırsan öyle olur ,pozitif düşün ,pozitif yaşa
Yok kız akülüyü parkettim :) koca araba en üst kataEniste buraya yazilanlari okumus olmasin bu kadin kesin zorla eve sokmaya cakisir kapiyi sokturur pervazlari kirdirir diye dusunurekten almissa anahtari
Valla bugünü saymazsak şafak 2Neyse en iyisimi sen cocuklari iki gun sonra anneannelerine emanet et gel evde canak comlek ne varsa hepsini tuzla buz edip enisteyle temizlik yapin
Yani ben genç dedim ki hiç yaşlı giyecek şeyler değil istedikleri bence vücut çorabı istedi adam deri kostüm istedi diyom ya zaten 50 yaşına gelmiş kadın onu giymez benceamca yasliysa giyecek kisi gencse
Sen Ali Agaoglu gormus olmayadin bacim
Sen arabayı kocisini al bize gel benim evim müstakil bahçeye sok arabayı yeter üstü kapalı zaten kimse görmeZ heheh bak bu da sanaa kiyagim ona göre : -)Yok kız akülüyü parkettim :) koca araba en üst katagiriş olsa hadi yine biraz oluru var
Gogis dekoltesi de var hatta saclarimi lule lule yaptimDenersen kesin sonucu paylas benide etiketlemessen forumu yikarimsahiden gırgırın etkisi var mi diye merak ettim dunden beri
Hatta kocam olsa bu saatte nobetci gırgırcı arardim
Girgirdada tayt yerine gogus dekoltesi kullansan daha mi mantikli olur acaba
Yok kız akülüyü parkettim :) koca araba en üst katagiriş olsa hadi yine biraz oluru var
Bence sen her ihtimale karsi cocuklari annene kizkardesine fakan emanet nolur nolmazValla bugünü saymazsak şafak 2korkuyorum evde cam cerceve kalmayacak diye :)
Enistenin bugun okuzlugu tuttuysa demrkki yada gercekten hastadirGogis dekoltesi de var hatta saclarimi lule lule yaptim
Bir üye kocasını etkilemek için leoparlı taytını giyip başlıyormuş yerleri girgirlamaya. Artık nasıl bir etkilenmeyse kocası da hemen şaapıveriyomuşAhahaha gırgır la leopari hala anlayamadım :O yok kesinlikle boşanma durumu yok. 2 aylık bebeğimiz var hayatta boşanmam zaten Allah büyük konuşturmasin da kolay değil öyle. Eşimi seviyorum o da beni seviyor ama sanirm cinsel anlamda değilpsikolojim bozuldu.. bakim, k onunda haklısınız belkide hakikaten çok salıyorum kendimi.
Oda olur elbetYaaa 1 gecede cilveli isveli eli gırgırli suh bi kadin oluverdim
Hersey tamam bi gırhırdan anlayacak koca eksik
Bacım bende deniyim diyodum ama sende tutmamış bendede tutmaz büyük ihtimal yok yok olmadi bu teori gözünde canlanıyor teoride ersoy güzel ama pratikte kocalar öküzGogis dekoltesi de var hatta saclarimi lule lule yaptim
Senin de dediğin gibi bunlar altın bilgiler .çeyizin gibi koy kenara .günü geldi mı lazım olurTeorik olarak herseyi ogrendikte pratikte uygulayacak herif yok meydanda
Simdi ben bu kadar altin bilgiyi su karman coeman zihnimde nasil tutayim
Haha adama vuruyorm smdi oda kirbac getirde tam olsun dedi . Hahaha hay dedim agzinii yavrjm benim dedim . Hayirdir kiz ne buhaller diyo . Dedimm heee . Girgir.fantaaazisi yaoak mi senlen o ne dedi dedim dur yapiyim anlarsinAaa denedin mi ? Vay kereste müdürü vaaayyy :) ama böyle durumlarda napıyoruz? Yilmiyoruz :) vuruyoruz kırbacı, vuruyoruz kırbacı