- 4 Temmuz 2012
- 1.678
- 3.895
-
- Konu Sahibi maviboncugumm
Ahahahah harikasın, çünkü genelde kk kadınına bir gülme geliyor bu esnada öyle okumuştum. Hani erkek olsam cidden bu tarz bir dansa aslaaaa hayır dememOoo kılıç fantezisihaklisin sulucan. Arada yaparım ben oryantal. Eşime yapıyormuş gibi değil de canım sıkılmış da dans ediyormuşum gibi müzik bitmeden de kendime dokundurtmam, minnoşum kafayı yer
Haaaaa yok yok tamam geldi aklima zatsn koskaca 92 sayfa icinde en eksinli sayfa oyduYaaa kaçırmışsın işte :) kırılan camı çerçeveyi neyle temizledik
Bana niye gülme gelmiyor ya :) cilve ciddi bir iş değil zaten gülsünler de komik olmadan ,şuh kahkahalarla. Valla bende erkek olsam böyle kadınlara uçkur çözerim, düz kadınları pas geçerimAhahahah harikasın, çünkü genelde kk kadınına bir gülme geliyor bu esnada öyle okumuştum. Hani erkek olsam cidden bu tarz bir dansa aslaaaa hayır dememtabi ki kadın içinden geldiği için yapmalı ki dans insanı aşırı mutlu eden bir şey. O zaman dans!!
Bahçeyle evim ayrı yerde canım ben iistemiyom size kıyak geçiyorum hahahahaKocam , evinin temeline dinamit döşer :) ne istediğinin farkında mısın :)))))))
koca kişisi sana cilve yapıyorum derim işte o kadar yeteneksizim bu konuda
eşimle aram iyidir buna rağmen:)))
kimseye cilve falan yapamam
Amin inşallah teşekkür ederim. Darısı başınaHaaaaa yok yok tamam geldi aklima zatsn koskaca 92 sayfa icinde en eksinli sayfa oydu
Allah muhabbetinizi nazarlardan saklasin herzaman biyke olursunuz insallah
Canım,bebek küçükken insanın kendine bakacak vakti pek olmuyor,hepimiz geçtik o yollardan...Ben sonradan şöyle çözmüştüm kendimce.Sabah kalkınca ilk saçımı başımı düzgünce toplıyordum.Evde günlük kıyafet olarak,hani kısa kollu penyeler var ya,robası kolları dantelli,onlardan giyiyordum,illa eşim için değil,öyle şeyleri sevdiğim ve kendimi iyi hissetmek için,altta da yine rahat,aynı zamanda güzel duran pantalon etek giyiyordum.Hem kendimi iyi hissediyordum,hem eşimin beğenisini hissetmek hoşuma gidiyordu.Bebeğin küçük ama ama birkaç dakikanı ayırırsan kendine,daha iyi hissedeceksin emin ol.Yoksa üç çocukla psikoloji filan kalmazdı bende...Ahahaha gırgır la leopari hala anlayamadım :O yok kesinlikle boşanma durumu yok. 2 aylık bebeğimiz var hayatta boşanmam zaten Allah büyük konuşturmasin da kolay değil öyle. Eşimi seviyorum o da beni seviyor ama sanirm cinsel anlamda değilpsikolojim bozuldu.. bakim, k onunda haklısınız belkide hakikaten çok salıyorum kendimi.
Amin insallah :)Amin inşallah teşekkür ederim. Darısı başına
Anladım da eşim ikimizi de vurur .evi mahremiyet bölgesi :) tatilde falan değilsek dikşın dikşın. :))))Bahçeyle evim ayrı yerde canım ben iistemiyom size kıyak geçiyorum hahahaha
Anladım da eşim ikimizi de vurur .evi mahremiyet bölgesi :) tatilde falan değilsek dikşın dikşın. :))))
Hahaaayyy sen geç kaldinFazla dayanamadi yariyo dene anacimmm
Hamileye cilve önerisi var mı?Tayt neyse de gırgır zor öyle hamileyken
Bayan cilve 2 sahalardaSende hamileliğini fırsata çevir
Canım çilek çekti de geç karşısına çikolataya bandırıp bandırıp ye sen de istermisin de
GörevimizBayan cilve 2 sahalarda
İyi gırgırlayın hanımlar kırıntı kalmasınGirgirını alan gitti
Buralar hepppp dutluktu deyip bis arazilere bakan yasli amcalar gibi kaldim
Etiketle beni gırgırın kullanma kılavuzunu açıklayayımAklıma geldikçe yazarım ben yine cilve candır
Odunluktan sıyrılıp hayatı renklendirme vakti
Etiketle beni gırgırın kullanma kılavuzunu açıklayayım