esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

Haha adama vuruyorm smdi oda kirbac getirde tam olsun dedi . Hahaha hay dedim agzinii yavrjm benim dedim . Hayirdir kiz ne buhaller diyo . Dedimm heee . Girgir.fantaaazisi yaoak mi senlen o ne dedi dedim dur yapiyim anlarsin :KK8: ben hallettim bacilar :rolleyes:
Ya gece gece gulmekten oldum simdi bizimkiler kafayi siyirdim zannedecekler

Haha adama vuruyorm smdi oda kirbac getirde tam olsun dedi . Hahaha hay dedim agzinii yavrjm benim dedim . Hayirdir kiz ne buhaller diyo . Dedimm heee . Girgir.fantaaazisi yaoak mi senlen o ne dedi dedim dur yapiyim anlarsin :KK8: ben hallettim bacilar :rolleyes:
Hobaaaaa varan 1 :KK70:
Yok mu arttıran :KK31:
Hayırlı olsun ,bir yuvayı daha monotonluktan kurtardık :KK74::rolleyes:

Senin de dediğin gibi bunlar altın bilgiler .çeyizin gibi koy kenara .günü geldi mı lazım olur :KK70:
Evet bunlarin ciktisini alip altin yaldixli kaplatip ceyiz sandigimin ustune koyayim

Evimdede yatak odasinin sag komidinin ust cekmecesine malum elimizin altinda olsus:rolleyes::rolleyes:

Artik yetkililer leoparli gırgır uretimine baslarlar

Ya bende tv de bi dixide leoparli tepsi gormustum ne cirkin demistim acaba oda boyle durumlar icin mi kullaniliyor :KK70::KK70:
Sakin sakin gençler haberlere falan çıkıcaz bu gidişle bir akım yeni bir dönem başlayacak bu gidişle gırgıra zammm :KK70:

Yaw öldüm gülmekten .bizim gırgır teorisi tuttu mu şimdi :KK70:
Valla girgirla denedim olmadi kendimi biraz seylige vurdum cilveme dayanamadi kociskomm:KK5: sadece girgir olmuyo yani azcik fingirdeklik bi tutam cilveli hatun pozlari bol miktarda banu alkan hareketleri hopp adam tamam:confused:

X