- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
-
- Konu Sahibi maviboncugumm
Kocam , evinin temeline dinamit döşer :) ne istediğinin farkında mısın :)))))))Sen arabayı kocisini al bize gel benim evim müstakil bahçeye sok arabayı yeter üstü kapalı zaten kimse görmeZ heheh bak bu da sanaa kiyagim ona göre : -)
Leoparlı girgirdan aşağı kullanmam :)Bence sen her ihtimale karsi cocuklari annene kizkardesine fakan emanet nolur nolmaz
Ama nolursun ogun gırgır kullan
Degil degil adami cikardim bastanEnistenin bugun okuzlugu tuttuysa demrkki yada gercekten hastadir
Yoksa hasta olan senin kocam degilmiydi
Ya gece gece gulmekten oldum simdi bizimkiler kafayi siyirdim zannedeceklerHaha adama vuruyorm smdi oda kirbac getirde tam olsun dedi . Hahaha hay dedim agzinii yavrjm benim dedim . Hayirdir kiz ne buhaller diyo . Dedimm heee . Girgir.fantaaazisi yaoak mi senlen o ne dedi dedim dur yapiyim anlarsinben hallettim bacilar
Fazla dayanamadi yariyo dene anacimmmBacım bende deniyim diyodum ama sende tutmamış bendede tutmaz büyük ihtimal yok yok olmadi bu teori gözünde canlanıyor teoride ersoy güzel ama pratikte kocalar öküz
Keske namazini sonra kilsaydi tovbe estf namazlardanda sonra bisey anlamazlarDegil degil adami cikardim bastan
Operasyon tamamm namaz kilsin gorcek gununu
Hobaaaaa varan 1Haha adama vuruyorm smdi oda kirbac getirde tam olsun dedi . Hahaha hay dedim agzinii yavrjm benim dedim . Hayirdir kiz ne buhaller diyo . Dedimm heee . Girgir.fantaaazisi yaoak mi senlen o ne dedi dedim dur yapiyim anlarsinben hallettim bacilar
Valla bekliyoruz ama beyazatli prensin pek gelmeye niyeti yok gibiOda olur elbet
Konudaki uye sayisi -1 e dustuHobaaaaa varan 1
Yok mu arttıran
Hayırlı olsun ,bir yuvayı daha monotonluktan kurtardık
Evet bunlarin ciktisini alip altin yaldixli kaplatip ceyiz sandigimin ustune koyayimSenin de dediğin gibi bunlar altın bilgiler .çeyizin gibi koy kenara .günü geldi mı lazım olur
Artik yetkililer leoparli gırgır uretimine baslarlarYaw öldüm gülmekten .bizim gırgır teorisi tuttu mu şimdi
Bende onu dedimOoo hatunlar noliii size adam manevi şuurla namaz bile kılamaz be tövbe estağfurullah :d
Sakin sakin gençler haberlere falan çıkıcaz bu gidişle bir akım yeni bir dönem başlayacak bu gidişle gırgıra zammmArtik yetkililer leoparli gırgır uretimine baslarlar
Ya bende tv de bi dixide leoparli tepsi gormustum ne cirkin demistim acaba oda boyle durumlar icin mi kullaniliyor
Kesinlikle evli adam heleBende onu dedim
Bence tum namazlar olasi girgir operesyonuna karsi ezanin hemen ardindan kilınmali
Valla girgirla denedim olmadi kendimi biraz seylige vurdum cilveme dayanamadi kociskommYaw öldüm gülmekten .bizim gırgır teorisi tuttu mu şimdi
Arama motoruna.gırgır ve cilve yazdim ikisi bir arada cikmadi henüz oraya dusmediysek tv cikmak zaman alcakkk :Sakin sakin gençler haberlere falan çıkıcaz bu gidişle bir akım yeni bir dönem başlayacak bu gidişle gırgıra zammm
Isten geldi garibim . Yorgundu uyuycakti namaz klcam daha falan diye söyleniyodu ki hemmenn actim adamin gözlerini zıpkın gibi kalkti namazaBende onu dedim
Bence tum namazlar olasi girgir operesyonuna karsi ezanin hemen ardindan kilınmali
Her an herşey olabilir bi sabah uyanıyormuşuz ve şok şok gırgırda zam var fiyatlar uçmuşArama motoruna.gırgır ve cilve yazdim ikisi bir arada cikmadi henüz oraya dusmediysek tv cikmak zaman alcakkk :