esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

Haha adama vuruyorm smdi oda kirbac getirde tam olsun dedi . Hahaha hay dedim agzinii yavrjm benim dedim . Hayirdir kiz ne buhaller diyo . Dedimm heee . Girgir.fantaaazisi yaoak mi senlen o ne dedi dedim dur yapiyim anlarsin ben hallettim bacilar
Ya gece gece gulmekten oldum simdi bizimkiler kafayi siyirdim zannedecekler

Haha adama vuruyorm smdi oda kirbac getirde tam olsun dedi . Hahaha hay dedim agzinii yavrjm benim dedim . Hayirdir kiz ne buhaller diyo . Dedimm heee . Girgir.fantaaazisi yaoak mi senlen o ne dedi dedim dur yapiyim anlarsin ben hallettim bacilar
Hobaaaaa varan 1
Yok mu arttıran
Hayırlı olsun ,bir yuvayı daha monotonluktan kurtardık

Senin de dediğin gibi bunlar altın bilgiler .çeyizin gibi koy kenara .günü geldi mı lazım olur
Evet bunlarin ciktisini alip altin yaldixli kaplatip ceyiz sandigimin ustune koyayim

Evimdede yatak odasinin sag komidinin ust cekmecesine malum elimizin altinda olsus

Artik yetkililer leoparli gırgır uretimine baslarlar

Ya bende tv de bi dixide leoparli tepsi gormustum ne cirkin demistim acaba oda boyle durumlar icin mi kullaniliyor
Sakin sakin gençler haberlere falan çıkıcaz bu gidişle bir akım yeni bir dönem başlayacak bu gidişle gırgıra zammm

Yaw öldüm gülmekten .bizim gırgır teorisi tuttu mu şimdi
Valla girgirla denedim olmadi kendimi biraz seylige vurdum cilveme dayanamadi kociskomm sadece girgir olmuyo yani azcik fingirdeklik bi tutam cilveli hatun pozlari bol miktarda banu alkan hareketleri hopp adam tamam

Bende onu dedim
Bence tum namazlar olasi girgir operesyonuna karsi ezanin hemen ardindan kilınmali
Isten geldi garibim . Yorgundu uyuycakti namaz klcam daha falan diye söyleniyodu ki hemmenn actim adamin gözlerini zıpkın gibi kalkti namaza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…