- 7 Nisan 2017
- 1.035
- 1.810
- 35
-
- Konu Sahibi maviboncugumm
Bende dogustan odundumBen doğuştan cilveliyim ya herkes bu erken evlenir diyordu zaten
Valla az önce denedim actim dekoltwyi giydim leoparli daytimi aldim pembe girgirimi durduk yerde deli gibi kendimi sallaya sallaya girgir yapmaya basladim adam da tik yok anlamadi okuzcazimmKizlarFeraceli geliyormus ona dunden beri uzerinde durdugunuz gırgırin faydalarini ve leoparli taytin onemini bi ozet gecelim kendisi gekin aday adayidir bilginiza @DenizinYosunKokusu Daughter of your father Hebehubele
ben simdiye kadar 3 tanidiga denk geldimKız dir bi yüreğimemi indiriceksin gece gece
Eltim olacak ama viii yandım pardon yakarım ahahah
Eyvahlar olsun naptın kızBende dogustan odundum
Ama bi arkadasim vardi sen gulerken cok farkli guluyorsun erkeklerin dikkatini cekiyor dikkat et demisti odyr budur erkeklerin yaninda gulmemeyede calisiyorum artik ham odunum
Cok iyi ya.hepsi birbiriyle uğraşıp ortalik karismasiNiye oyle diyorsun kiz gorumce iyi sey bence arada entrika verir heyecanli olur
Valla hep hayalimdir 2 eltim 2 gorumvem olsun diye
Neyse maksat korkutmak olsun gorumcen yoksa kesin eltinin uyeligi vardir eltibde yoksa kesin sevdiceginin amcasinin oglunun karisinin vardir onunda yoksa amcasinin kizlarinin vardir yani illa sulalede birinin hesabi vardir
Koptum okurken gulmekten catladimValla az önce denedim actim dekoltwyi giydim leoparli daytimi aldim pembe girgirimi durduk yerde deli gibi kendimi sallaya sallaya girgir yapmaya basladim adam da tik yok anlamadi okuzcazimm
Kendini hiç küçümseme :) dünden bu yana eğitimini tamamladın, diplomani aldın. Bekar ama cilveli kadin olmaya hak kazandın .bizi cebinden çıkarırsın sen :) en azından leoparlı daytı giyip ,girgiri eline alıp ,tukurugunu parmağına sürüp ,kaslara hafif ahenk verip ,saçları savurup ,kendini bulunduğun noktadan yere bırakmak suretiyle he bide ara ara suzuk suzuk bakarak ,yerleri girgirlayip herifini mest etmeyi biliyorsun artık .arada omzuna 90 derecelik acıyla kaldırdığın elini indirmek suretiyle "hoşuna gitti mi len ayiii " demeyi unutmazsın zaten .dereceyle bitirdin okulu .haydihayirli uğurlu olsunGeldi bile profile yazmis gırgırlı cilveli muhabbet varmis diye bende dedim gırgirlı cilveli sekilde tam gaz devam ediyir dedim
Artik kopuklu araba yikamayi mi ogretirsin evdeki bardaklari kirip dokup toplamayimi evin icine araba soymayi mi ben bilemiyicigim ben bekar sevgilisiz bi hatunum anlamam cilve isve islerinden
Hemde 10 numara odunum
Bildigin kutuk
Napayim ya valla mayamda yokEyvahlar olsun naptın kız
Kiz valla içimden kıs kıs güle güle yaptim bi deniyim dedim o kadar.konusu oldu . Nirmalde tayt giyince dayanamazdi simdi nolduysa etkilenmedi uykusu geldi zaarKoptum okurken gulmekten catladimsahiden yaptin mi
Olmadiysa bide serpil cakmakli modeli legende biseyler yiksyip bi yerleri silsen
Onun icinde parzen don lazim simdi gece gece onu nerden bulucan
Allah iyiligini versinKendini hiç küçümseme :) dünden bu yana eğitimini tamamladın, diplomani aldın. Bekar ama cilveli kadin olmaya hak kazandın .bizi cebinden çıkarırsın sen :) en azından leoparlı daytı giyip ,girgiri eline alıp ,tukurugunu parmağına sürüp ,kaslara hafif ahenk verip ,saçları savurup ,kendini bulunduğun noktadan yere bırakmak suretiyle he bide ara ara suzuk suzuk bakarak ,yerleri girgirlayip herifini mest etmeyi biliyorsun artık .arada omzuna 90 derecelik acıyla kaldırdığın elini indirmek suretiyle "hoşuna gitti mi len ayiii " demeyi unutmazsın zaten .dereceyle bitirdin okulu .haydihayirli uğurlu olsun
Kiz valla içimden kıs kıs güle güle yaptim bi deniyim dedim o kadar.konusu oldu . Nirmalde tayt giyince dayanamazdi simdi nolduysa etkilenmedi uykusu geldi zaar
Bu saatte don zor bacim direk üstüne atlasam daha az yorulurum
Yok ya arabayi çocuk odasına parkettim. Kocam anahtarları aldı vermiyo .regl bitene kadar bende dursun ,kaza yapmayalım dediNettin kiz arabayi eve koymaya calisirken hasat mi ettin nedir dun aksam ders valisirken bile isveli cilveli okabilen bi hatundun nazar mi ettik acaba
Eniste buraya yazilanlari okumus olmasin bu kadin kesin zorla eve sokmaya cakisir kapiyi sokturur pervazlari kirdirir diye dusunurekten almissa anahtariYok ya arabayi çocuk odasına parkettim. Kocam anahtarları aldı vermiyo .regl bitene kadar bende dursun ,kaza yapmayalım dedi
Boşanmayı dusunmuyorsan yapma böyleEşim dünden razı gibi. Ya kısacası eskisi gibi beni beğenmediğini, istemedigini çok açık hissediyorum. Ne kadar inkar etse de. O yüzden saldım gitti. Yani dün ben bi adım attım geri tepti şimdi çitimi cikarirsam namerdim. Kendi gelsin. Hiçbi sorun yok valla telefon oyunu oynaması ve bu konular dışında. Çok iyiyiz..
Neyse en iyisimi sen cocuklari iki gun sonra anneannelerine emanet et gel evde canak comlek ne varsa hepsini tuzla buz edip enisteyle temizlik yapinYok ya arabayi çocuk odasına parkettim. Kocam anahtarları aldı vermiyo .regl bitene kadar bende dursun ,kaza yapmayalım dedi
Boşanmayı dusunmuyorsan yapma böylebakımlı ol her zaman ,önce kendine saygı duy ..eşine gitmene gerek yok ,o illa ki gelecek .ama sen her zaman bakımlı ve cilveli ol ,gelirse de surundur, hemen gırgıra başlama :) hele leopar, o sonraki aşama
Belki olmazValla dun aksam lafi o kadar edildi bwnde merak ediyordum ise yariyir mu diye
Bari konuda duzenleme yapalim gıegır ise yaramiyormus diye simdi o kadar kadin ceyizi icin gırgır koleksiyonu yapmaya baslamistir
Niye kendini törpüleme ihtiyacı hissediyorsun ? Torpuleye Torpuleye kadinliginin kökünü kaziyacaksin :)Bende dogustan odundum
Ama bi arkadasim vardi sen gulerken cok farkli guluyorsun erkeklerin dikkatini cekiyor dikkat et demisti odyr budur erkeklerin yaninda gulmemeyede calisiyorum artik ham odunum
Ahahaha gırgır la leopari hala anlayamadım :O yok kesinlikle boşanma durumu yok. 2 aylık bebeğimiz var hayatta boşanmam zaten Allah büyük konuşturmasin da kolay değil öyle. Eşimi seviyorum o da beni seviyor ama sanirm cinsel anlamda değilpsikolojim bozuldu.. bakim, k onunda haklısınız belkide hakikaten çok salıyorum kendimi.