esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

:KK53::KK53:
Kendini hiç küçümseme :) dünden bu yana eğitimini tamamladın, diplomani aldın. Bekar ama cilveli kadin olmaya hak kazandın .bizi cebinden çıkarırsın sen :) en azından leoparlı daytı giyip ,girgiri eline alıp ,tukurugunu parmağına sürüp ,kaslara hafif ahenk verip ,saçları savurup ,kendini bulunduğun noktadan yere bırakmak suretiyle he bide ara ara suzuk suzuk bakarak ,yerleri girgirlayip herifini mest etmeyi biliyorsun artık .arada omzuna 90 derecelik acıyla kaldırdığın elini indirmek suretiyle "hoşuna gitti mi len ayiii " demeyi unutmazsın zaten .dereceyle bitirdin okulu .haydihayirli uğurlu olsun
Vay canına:KK57:

Belki olmaz:temizlik::confused:ki bide keyifli aninda deniycem bakiyim
Denersen kesin sonucu paylas benide etiketlemessen forumu yikarim :KK53: sahiden gırgırın etkisi var mi diye merak ettim dunden beri

Hatta kocam olsa bu saatte nobetci gırgırcı arardim:KK70::KK70::KK70:

Girgirdada tayt yerine gogus dekoltesi kullansan daha mi mantikli olur acaba o_O

Kiz valla içimden kıs kıs güle güle yaptim bi deniyim dedim o kadar.konusu oldu . Nirmalde tayt giyince dayanamazdi simdi nolduysa etkilenmedi uykusu geldi zaar :KK74:
Bu saatte don zor bacim direk üstüne atlasam daha az yorulurum :KK70:
Aaa denedin mi ? Vay kereste müdürü vaaayyy :) ama böyle durumlarda napıyoruz? Yilmiyoruz :) vuruyoruz kırbacı, vuruyoruz kırbacı :KK70:

İkinci aşama cilve üstü cilve :) sado mazo :) önemli birşey değil caniiiimmm jop nan kirbac neyim :KK70:
:)
Eşim dünden razı gibi. Ya kısacası eskisi gibi beni beğenmediğini, istemedigini çok açık hissediyorum. Ne kadar inkar etse de. O yüzden saldım gitti. Yani dün ben bi adım attım geri tepti şimdi çitimi cikarirsam namerdim. Kendi gelsin. Hiçbi sorun yok valla telefon oyunu oynaması ve bu konular dışında. Çok iyiyiz..
Bebek olunca erkekler kadınlara anne gözüyle bakmaya başlıyormuş canım galiba seninki de öyle oldu

:oha::oha:amca yasliysa giyecek kisi gencse

Sen Ali Agaoglu gormus olmayadin bacim :KK14:
Yani ben genç dedim ki hiç yaşlı giyecek şeyler değil istedikleri bence vücut çorabı istedi adam deri kostüm istedi diyom ya zaten 50 yaşına gelmiş kadın onu giymez bence

Denersen kesin sonucu paylas benide etiketlemessen forumu yikarim :KK53: sahiden gırgırın etkisi var mi diye merak ettim dunden beri

Hatta kocam olsa bu saatte nobetci gırgırcı arardim:KK70::KK70::KK70:

Girgirdada tayt yerine gogus dekoltesi kullansan daha mi mantikli olur acaba o_O
Gogis dekoltesi de var hatta saclarimi lule lule yaptim :KK8:

Ahahaha gırgır la leopari hala anlayamadım :O yok kesinlikle boşanma durumu yok. 2 aylık bebeğimiz var hayatta boşanmam zaten Allah büyük konuşturmasin da kolay değil öyle. Eşimi seviyorum o da beni seviyor ama sanirm cinsel anlamda değil :KK70: psikolojim bozuldu.. bakim, k onunda haklısınız belkide hakikaten çok salıyorum kendimi.
Bir üye kocasını etkilemek için leoparlı taytını giyip başlıyormuş yerleri girgirlamaya. Artık nasıl bir etkilenmeyse kocası da hemen şaapıveriyomuş :KK70: eski bir konuda bahsi geciyordu .bizde azicik takilip egleniyoruz durumla :)
Aman bir an önce toparlan. Göreceksin ruh sağlığın da daha iyi olacak .

Aaa denedin mi ? Vay kereste müdürü vaaayyy :) ama böyle durumlarda napıyoruz? Yilmiyoruz :) vuruyoruz kırbacı, vuruyoruz kırbacı :KK70:
Haha adama vuruyorm smdi oda kirbac getirde tam olsun dedi . Hahaha hay dedim agzinii yavrjm benim dedim . Hayirdir kiz ne buhaller diyo . Dedimm heee . Girgir.fantaaazisi yaoak mi senlen o ne dedi dedim dur yapiyim anlarsin :KK8: ben hallettim bacilar :rolleyes:

X