esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

Evet annemle babamla tanışacak bi ablanın vesile olduğunu biliyorlar o ablada sağolsun aracı oldu kendini kurban etti bizim için
Eeee iyi iyi hikayeyi cok dallasa cevirmemissiniz guzel olmus araci kelimesi herzaman kuetaricidir hadi bakalim Allah tamamina erdirsin eeee nasipse nerenin gelini oluyorsun

Sakliysa ozelse soylemeyebilirsin

Kizima kizdim diye Allah belami vermis olabilir mi diye dusundun ya indan dedim:)

Bu arada mesur gırgır ve cilve meselesini ogrenip buraya gelmis bi gekin aday adayi var
Heee yok be yaw ,dediğinin ne olduğunu bile bilmiyorum :)))
Gelin adayı derken :) sokma kızı aramıza ,evlenmeden psikolojisi bozulmasın

Eeee iyi iyi hikayeyi cok dallasa cevirmemissiniz guzel olmus araci kelimesi herzaman kuetaricidir hadi bakalim Allah tamamina erdirsin eeee nasipse nerenin gelini oluyorsun

Sakliysa ozelse soylemeyebilirsin
Amin inşallah
Aynen çok spoydir vermeyelim ifşa olursam patlarım vallahi

Heee yok be yaw ,dediğinin ne olduğunu bile bilmiyorum :)))
Gelin adayı derken :) sokma kızı aramıza ,evlenmeden psikolojisi bozulmasın
Geldi bile profile yazmis gırgırlı cilveli muhabbet varmis diye bende dedim gırgirlı cilveli sekilde tam gaz devam ediyir dedim

Artik kopuklu araba yikamayi mi ogretirsin evdeki bardaklari kirip dokup toplamayimi evin icine araba soymayi mi ben bilemiyicigim ben bekar sevgilisiz bi hatunum anlamam cilve isve islerinden

Hemde 10 numara odunum
Bildigin kutuk

Hadi öğretin bakalım bana birşeyler
Gerçi bende cilve hali hazırda mevcut mesajla bili çiçiği delirtiyorum
Abowww yuzsuz gelin aday adayi

Ogrenmeye degil ogretmeye gelmis toplasin kizlar

Saka bi tarafada ben idun oldugumdanmidir nedir cilveli kadinlar cok tatli gelir bana cok hosuma gider dogustan insanij icinde olmali herhalde ben 20 yaslarima kadar erkek gibi buyudum

Allahıma hamdolsun görümcem yok :)
Niye oyle diyorsun kiz gorumce iyi sey bence arada entrika verir heyecanli olur

Valla hep hayalimdir 2 eltim 2 gorumvem olsun diye

Neyse maksat korkutmak olsun gorumcen yoksa kesin eltinin uyeligi vardir eltibde yoksa kesin sevdiceginin amcasinin oglunun karisinin vardir onunda yoksa amcasinin kizlarinin vardir yani illa sulalede birinin hesabi vardir

Ben doğuştan cilveliyim ya herkes bu erken evlenir diyordu zaten

Eşim dünden razı gibi. Ya kısacası eskisi gibi beni beğenmediğini, istemedigini çok açık hissediyorum. Ne kadar inkar etse de. O yüzden saldım gitti. Yani dün ben bi adım attım geri tepti şimdi çitimi cikarirsam namerdim. Kendi gelsin. Hiçbi sorun yok valla telefon oyunu oynaması ve bu konular dışında. Çok iyiyiz..

Kız dir bi yüreğimemi indiriceksin gece gece
Eltim olacak ama viii yandım pardon yakarım ahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…