esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

Cok mu sir kapisi izledin sen guzelim sık sık oluyor mu ilkse bence doktora git bi EKG ne bakilsin

Ahahha geldim bile kız sen nerden tanıyorsun beni
Caktirmiyorum 2 yillik uyeyim ha bire iptal edip yeni uywlikler aciyorum eee sitenin en unlusude sen olduguna gire tanimam gayet normal

Abandan emdigin sutu burnundan getiren abkananin aen kursa kendisini almadan gittin diye tavir yapan kuzeninin oldugu zamanlardan kalmayim

Tansiyonun düşmüştür korkma,doktora neden gitmiyorsun,bence gitmelisin

Vayy vayyy kk hatublarına bak hele
Bekarlar olarak bir sürü şey öğrendik sizden vallahi
Çeyizime acil gırgırıda ekliyorum
Bundan sonra gırgır ceyizin en onemli parcasi bide olmazsa olmaz leoparli tayt var

Evli hatunlar bi gelsinlerde daha bilmedigin neler beler ogrenirsin

1 gecede 10 yillik evli hatun birikimine sahip oldum

Girgirdan nefret eden ben ceyizime gırgır kolejsiyonu yapmayi dusunuyirum

Oooo kendimi özel bir şahsiyet gibi hisettim bi an

Mutlu oldim sivindirik oldum ifinim

Ahahha yanlız ben leopar tayt giymem
Ha bide cilve yapıp reddedilirsem( ki sevgilim hiç o kapasitede birine benzemiyor) ağız burun dalarım adama

Oooo kendimi özel bir şahsiyet gibi hisettim bi an

Mutlu oldim sivindirik oldum ifinim
Ablan nasil hala ayni mi laf aramizda ayni modelsen bendede vardi evlendi uzak dustuk kavga gerektirecek meselemizde kalmadi en fazka arada watsaapta grup gorusmelerinde kendi calinda laf sokuyo

Ablan nasil hala ayni mi laf aramizda ayni modelsen bendede vardi evlendi uzak dustuk kavga gerektirecek meselemizde kalmadi en fazka arada watsaapta grup gorusmelerinde kendi calinda laf sokuyo
Ablam artık eskisi gibi değil nerde ne konuşacağını en azından yanımda ne konuşacağını öğrendi öğretirim öğrettim

Amaaaan allah düşmanıma vermesin evlerden ırak ayoool

Ahahha yanlız ben leopar tayt giymem
Ha bide cilve yapıp reddedilirsem( ki sevgilim hiç o kapasitede birine benzemiyor) ağız burun dalarım adama
Leoparli taytta neymis ki oyle seylwr duydum ki daha oylesini soyleyecek kadar cesur degilim leoparli tayt en masumu kaliyor

Saka kiz saka girme leoparli tayt olaylarina adamin kafasinda hep tepecikli sabayat profiliyle kalirsin

Ablam artık eskisi gibi değil nerde ne konuşacağını en azından yanımda ne konuşacağını öğrendi öğretirim öğrettim

Amaaaan allah düşmanıma vermesin evlerden ırak ayoool

Valla bizimkidd az degildi zaten dugun oncesi hic konusmayarak aldik onlemi

Bu arada tum site hala mesur tanisma hikayeni merak ediyo yani ben ediyirum en azindan

Bu arada eniste bey ne is yaoar

Binbir surat recai durumları he,ne yaptın da kaçıyorsun bakayım

Bu arada tum site hala mesur tanisma hikayeni merak ediyo yani ben ediyirum en azindan

Dua edin yarın görüşme var geliyor buraya

Az sabredin yav anlatıcam inşallah

Grafik tasarım canım

Dua edin yarın görüşme var geliyor buraya

Az sabredin yav anlatıcam inşallah

Grafik tasarım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…