esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

Kizlaaaaarrrr
Ben çok kötüyüm .daha doğrusu 1 saat önce cok cok kotuydum, şimdi biraz kötüyüm :) konunun yeri burası değil evet ama bunun için konu acmak istemiyorum .fikirlerinize ihtiyacım var. İnadımdan ötürü doktora da gitmiyorum .1 saat önce biraz sesimi yükseltmek zorunda kaldım kizima . Ondan sonra bana birşey oldu .gözlerim açık ama etraf karanlık (ışık acik) .kalbim yerinden firlayacakmis gibi atıyor .denge kuracak durumda değilim ayağa kalksam düşeceğim. .bayilacakmis gibi hissediyorum ama bayilamiyorum :) nefes almakta da zorlandım. Ne ola ki bu durum ? Yoksa kizima bağırdım diye Allah cezamı mi veriyor :KK70:

Cok mu sir kapisi izledin sen guzelim sık sık oluyor mu ilkse bence doktora git bi EKG ne bakilsin

Ahahha geldim bile :KK70: kız sen nerden tanıyorsun beni
Caktirmiyorum 2 yillik uyeyim ha bire iptal edip yeni uywlikler aciyorum eee sitenin en unlusude sen olduguna gire tanimam gayet normal

Abandan emdigin sutu burnundan getiren abkananin aen kursa kendisini almadan gittin diye tavir yapan kuzeninin oldugu zamanlardan kalmayim :KK66:

Kizlaaaaarrrr
Ben çok kötüyüm .daha doğrusu 1 saat önce cok cok kotuydum, şimdi biraz kötüyüm :) konunun yeri burası değil evet ama bunun için konu acmak istemiyorum .fikirlerinize ihtiyacım var. İnadımdan ötürü doktora da gitmiyorum .1 saat önce biraz sesimi yükseltmek zorunda kaldım kizima . Ondan sonra bana birşey oldu .gözlerim açık ama etraf karanlık (ışık acik) .kalbim yerinden firlayacakmis gibi atıyor .denge kuracak durumda değilim ayağa kalksam düşeceğim. .bayilacakmis gibi hissediyorum ama bayilamiyorum :) nefes almakta da zorlandım. Ne ola ki bu durum ? Yoksa kizima bağırdım diye Allah cezamı mi veriyor :KK70:
Tansiyonun düşmüştür korkma,doktora neden gitmiyorsun,bence gitmelisin

Vayy vayyy kk hatublarına bak hele :KK53:
Bekarlar olarak bir sürü şey öğrendik sizden vallahi :KK70:
Çeyizime acil gırgırıda ekliyorum:KK45:
Bundan sonra gırgır ceyizin en onemli parcasi bide olmazsa olmaz leoparli tayt var :halay:

Evli hatunlar bi gelsinlerde daha bilmedigin neler beler ogrenirsin

1 gecede 10 yillik evli hatun birikimine sahip oldum

Girgirdan nefret eden ben ceyizime gırgır kolejsiyonu yapmayi dusunuyirum :KK53::KK53:

Caktirmiyorum 2 yillik uyeyim ha bire iptal edip yeni uywlikler aciyorum eee sitenin en unlusude sen olduguna gire tanimam gayet normal

Abandan emdigin sutu burnundan getiren abkananin aen kursa kendisini almadan gittin diye tavir yapan kuzeninin oldugu zamanlardan kalmayim :KK66:
Oooo kendimi özel bir şahsiyet gibi hisettim bi an :KK70:

Mutlu oldim sivindirik oldum ifinim :KK45:

Bundan sonra gırgır ceyizin en onemli parcasi bide olmazsa olmaz leoparli tayt var :halay:

Evli hatunlar bi gelsinlerde daha bilmedigin neler beler ogrenirsin

1 gecede 10 yillik evli hatun birikimine sahip oldum

Girgirdan nefret eden ben ceyizime gırgır kolejsiyonu yapmayi dusunuyirum :KK53::KK53:
Ahahha :KK70: yanlız ben leopar tayt giymem :olamaz:
Ha bide cilve yapıp reddedilirsem( ki sevgilim hiç o kapasitede birine benzemiyor:KK53:) ağız burun dalarım adama:KK51:

Oooo kendimi özel bir şahsiyet gibi hisettim bi an :KK70:

Mutlu oldim sivindirik oldum ifinim :KK45:
Ablan nasil hala ayni mi laf aramizda ayni modelsen bendede vardi evlendi uzak dustuk kavga gerektirecek meselemizde kalmadi en fazka arada watsaapta grup gorusmelerinde kendi calinda laf sokuyo :KK53:

Ablan nasil hala ayni mi laf aramizda ayni modelsen bendede vardi evlendi uzak dustuk kavga gerektirecek meselemizde kalmadi en fazka arada watsaapta grup gorusmelerinde kendi calinda laf sokuyo :KK53:
Ablam artık eskisi gibi değil nerde ne konuşacağını en azından yanımda ne konuşacağını öğrendi öğretirim öğrettim:KK53:

Amaaaan allah düşmanıma vermesin evlerden ırak ayoool:işsiz:

Ahahha :KK70: yanlız ben leopar tayt giymem :olamaz:
Ha bide cilve yapıp reddedilirsem( ki sevgilim hiç o kapasitede birine benzemiyor:KK53:) ağız burun dalarım adama:KK51:
Leoparli taytta neymis ki oyle seylwr duydum ki daha oylesini soyleyecek kadar cesur degilim :rolleyes::rolleyes::rolleyes: leoparli tayt en masumu kaliyor

Saka kiz saka girme leoparli tayt olaylarina adamin kafasinda hep tepecikli sabayat profiliyle kalirsin :skandal:

1.jpg
2.JPG
3.JPG
4.JPG
5.JPG
6.JPG
7.JPG
1.jpg
2.JPG
3.JPG
4.JPG
5.JPG
6.JPG
7.JPG
1.jpg 2.JPG 3.JPG 4.JPG 5.JPG 6.JPG 7.JPG
7.JPG

Ablam artık eskisi gibi değil nerde ne konuşacağını en azından yanımda ne konuşacağını öğrendi öğretirim öğrettim:KK53:

Amaaaan allah düşmanıma vermesin evlerden ırak ayoool:işsiz:

Valla bizimkidd az degildi zaten dugun oncesi hic konusmayarak aldik onlemi

Bu arada tum site hala mesur tanisma hikayeni merak ediyo yani ben ediyirum en azindan

Bu arada eniste bey ne is yaoar

Binbir surat recai durumları he,ne yaptın da kaçıyorsun bakayım:KK66::KK70::KK70::KK70:

Bu arada tum site hala mesur tanisma hikayeni merak ediyo yani ben ediyirum en azindan

Dua edin yarın görüşme var geliyor buraya:oops:

Az sabredin yav anlatıcam inşallah:super:

Grafik tasarım canım

Dua edin yarın görüşme var geliyor buraya:oops:

Az sabredin yav anlatıcam inşallah:super:

Grafik tasarım canım

X