- 7 Nisan 2017
- 1.035
- 1.810
- 35
-
- Konu Sahibi maviboncugumm
Mune abla senin evdede gırgır var mi diye sirmak istiyorum aslindaSor sen sor,ben muneyi bilirim,masusçuktan kaş çatıyor,biz onu dinleyelim diye,çok tatlı aslında...
He,sor dedim yoksa hediye edicem de,çok kullanışlı,faturaya da yansımıyor...Mune abla senin evdede gırgır var mi diye sirmak istiyorum aslindaMune abla IcimdekiSonsuzDeniz merak ediyirmus sen sor dedi yoksa bananesi yani mune ablanin girgiri var mi yok mu
Ben gırgır kullanmıyorum, direkt elektrik süpürgesi açarım, olmadı tırpanlarım, o da olmadı biçerdöverle girişirimMune abla senin evdede gırgır var mi diye sirmak istiyorum aslindaMune abla IcimdekiSonsuzDeniz merak ediyirmus sen sor dedi yoksa bananesi yani mune ablanin girgiri var mi yok mu
Akşamki neydi mune,kültivatör mu bir şey dedin ama uyku sersemi anlamadım,ayrıca geçmiş doğum günün kutlu olsun,biryerde rastladım,öyle öğrendim,mutlu mutlu yılların olsun.Allah kızının bahtından da güldürsün inşallah..Biz annelere en büyük mutluluk budur bence..Ben gırgır kullanmıyorum, direkt elektrik süpürgesi açarım, olmadı tırpanlarım, o da olmadı biçerdöverle girişirim
Ama olmazki mune abla dun oglenden beri gırgırın faydalarini anlatmaktan parmaklariniz asındiBen gırgır kullanmıyorum, direkt elektrik süpürgesi açarım, olmadı tırpanlarım, o da olmadı biçerdöverle girişirim
Akşamki neydi mune,kültivatör mu bir şey dedin ama uyku sersemi anlamadım,ayrıca geçmiş doğum günün kutlu olsun,biryerde rastladım,öyle öğrendim,mutlu mutlu yılların olsun.Allah kızının bahtından da güldürsün inşallah..Biz annelere en büyük mutluluk budur bence..
Kız zorla kendini banlattiracan ha.Ama olmazki mune abla dun oglenden beri gırgırın faydalarini anlatmaktan parmaklariniz asındi
Hani durumun yoksa cekinme soyle KK hatunlari olarak birlesir ablamiza aliriz bi girgir yani ustumuzde o kadar hakkin var bi gırgırın lafi mi olur
Not:Eceli gelen köpek cami duvarina.....
Degil mi bencede susayim ben ama valla saka olsun dedikKız zorla kendini banlattiracan ha.
Kansızlık olduğu için bi ara yarım çay bardağı koyup ustune 1 parmak su katip iciyordum o zaman eziyet gibiydide şimdi tahinle karıştırıp yiyorum ya da kaşık kaşık gidip gelip :) zevkine yiyince sıkıntı kalmıyorNasil içiyorsun peki?
Suyla seyreltip burnumu kapatip icebiliyorum sadece
Öyle yazıyoBanlanmada hesap gecici olarak pasiftir yazmiyo bildigim kadariyla
Mune abla banlanmistir diyoÖyle yazıyo
Bir senedir bir ilişkiniz yok mu yani ? Keşke arayı acmasaydiniz. 40 gün nedir ki üstüne bir de 1 yıl uzamış .bir probleminiz mi var ? Belki senin için çok sıkıntı olmaz bebişle ilgilenirken ama esin nasıl razı geliyo bu durumaİşin kötü yanı ne biliyor musun araya hamilelik girdi 40 di falan derken karşılıklı yanasmadik 1 sene oldu. Geçen gün evliligimizi pekistirmemiz lazım dedim öyle 1 seneyi kırdık. Aradan 1 hafta geçti bu muhabbeti yaptım ters tepti. Haklı miyim haksız mı? İnsan kendini çok kötü hissediyor. Berbat bi durum.
Vuuu mune abla sen bizi sollamissin be yaBen gırgır kullanmıyorum, direkt elektrik süpürgesi açarım, olmadı tırpanlarım, o da olmadı biçerdöverle girişirim
Banlı zaten belli .çok banlandigim için ben de biliyorum :)Mune abla banlanmistir diyo
Tahin pekmez sahane bir sey evet :)Kansızlık olduğu için bi ara yarım çay bardağı koyup ustune 1 parmak su katip iciyordum o zaman eziyet gibiydide şimdi tahinle karıştırıp yiyorum ya da kaşık kaşık gidip gelip :) zevkine yiyince sıkıntı kalmıyor
Bu benim yeni uyeligim eskisinde bende cok sık kodesi boylardimBanlı zaten belli .çok banlandigim için ben de biliyorum :)
Haşhaş ezmesiyle pekmezi denediniz mi peki,ben kansızlık için üzüm pekmezi kullanıyorum,haşhaşla ceviz ezmesi gibi süper bir şey oluyor.Tahin pekmez sahane bir sey evet :)
Ama uzum pekmeziyle tahin daha cok yakıştığı icin onu öyle yiyorum
Katılıyorum,şaka espri,ama saygı çerçevesinde...Kız zorla kendini banlattiracan ha.