esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

Mune abla senin evdede gırgır var mi diye sirmak istiyorum aslinda Mune abla IcimdekiSonsuzDeniz merak ediyirmus sen sor dedi yoksa bananesi yani mune ablanin girgiri var mi yok mu
Ben gırgır kullanmıyorum, direkt elektrik süpürgesi açarım, olmadı tırpanlarım, o da olmadı biçerdöverle girişirim

Ben gırgır kullanmıyorum, direkt elektrik süpürgesi açarım, olmadı tırpanlarım, o da olmadı biçerdöverle girişirim
Akşamki neydi mune,kültivatör mu bir şey dedin ama uyku sersemi anlamadım,ayrıca geçmiş doğum günün kutlu olsun,biryerde rastladım,öyle öğrendim,mutlu mutlu yılların olsun.Allah kızının bahtından da güldürsün inşallah..Biz annelere en büyük mutluluk budur bence..

Ama olmazki mune abla dun oglenden beri gırgırın faydalarini anlatmaktan parmaklariniz asındi

Hani durumun yoksa cekinme soyle KK hatunlari olarak birlesir ablamiza aliriz bi girgir yani ustumuzde o kadar hakkin var bi gırgırın lafi mi olur

Not:Eceli gelen köpek cami duvarina.....

Diskaro

Teşekkür ederim Amin inşaallah, cümlemizi.

Kız zorla kendini banlattiracan ha.

Nasil içiyorsun peki?
Suyla seyreltip burnumu kapatip icebiliyorum sadece
Kansızlık olduğu için bi ara yarım çay bardağı koyup ustune 1 parmak su katip iciyordum o zaman eziyet gibiydide şimdi tahinle karıştırıp yiyorum ya da kaşık kaşık gidip gelip :) zevkine yiyince sıkıntı kalmıyor

Bir senedir bir ilişkiniz yok mu yani ? Keşke arayı acmasaydiniz. 40 gün nedir ki üstüne bir de 1 yıl uzamış .bir probleminiz mi var ? Belki senin için çok sıkıntı olmaz bebişle ilgilenirken ama esin nasıl razı geliyo bu duruma

Tahin pekmez sahane bir sey evet :)
Ama uzum pekmeziyle tahin daha cok yakıştığı icin onu öyle yiyorum

Kizlaaaaarrrr
Ben çok kötüyüm .daha doğrusu 1 saat önce cok cok kotuydum, şimdi biraz kötüyüm :) konunun yeri burası değil evet ama bunun için konu acmak istemiyorum .fikirlerinize ihtiyacım var. İnadımdan ötürü doktora da gitmiyorum .1 saat önce biraz sesimi yükseltmek zorunda kaldım kizima . Ondan sonra bana birşey oldu .gözlerim açık ama etraf karanlık (ışık acik) .kalbim yerinden firlayacakmis gibi atıyor .denge kuracak durumda değilim ayağa kalksam düşeceğim. .bayilacakmis gibi hissediyorum ama bayilamiyorum :) nefes almakta da zorlandım. Ne ola ki bu durum ? Yoksa kizima bağırdım diye Allah cezamı mi veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…