esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

O gırgır muhabbetini açan bendim ama söylerken bu kadar alıp yürüyeceğini tahmin etmemiştim allah iyiliğinizi versin gülmekten öldüm lolipopda benden çıktı
Kız o senmiydin,okumuştum o konuyu da,kimdi ya diyordum.Akşam iyi çınlattılar kulaklarını,lolipopun da vardı senin evet

Özel hayat kimseyi ilgilendirmez, elalem ne der baskısından kurtulun lütfen kızlar . Fantezi giyim ürünleri almaktan da utanmayin, yine kimseyi ilgilendirmez. Bilinçsiz bir satış elemanina denk gelirseniz en fazla bir iki güler ,o da onun ayıbı . Bunlarla karşılaşmak istemiyorum diyorsanız avmlerden alışveriş yapın .kocanızın böyle özel ilgi alanları varsa ve sizin de rızanız varsa gonul rahatlığıyla alın ve giyin .düşman çatlatın dedelerle alakalı da bişey diyemiyorum .onlara da normal :) libidolari neyim yüksektir ,karışmayın dedelerime

Bak simdi anlatiyorum iyi dinle...

öncelikle giyiyorsun kirmizi donunu (kirmizi don olmazsa olmaz) sonra......

allah allah insanlar burada fantazilerini mi dökecek sana?

Bu internet alisberisi en cokta erkeklere yaradi desene

Ayyy o amcanin aldiklarinin icinde kiris burus bi teyze geldi aklima zincirli camasirlarla yasli bi teyze

Not :Bu yasimda zincirli camasirida ilk defa duydum
Yok bence gençti yoksa yaşlıya onları alırmı o bende kataloglardan gordum

Ya o değilde,konu sahibini gören varmı?Kırbaç filan korkuttunuz kızıOrtalık yıkıldı,haberi yok
Konu sahibini kaçırdık ,haraca da bağladık :) buralar artık bizden sorulur
Baktı kimse sorusunun cevabını vermiyo ,kalktı gitti napsın :)

Konu sahibini kaçırdık ,haraca da bağladık :) buralar artık bizden sorulur
Baktı kimse sorusunun cevabını vermiyo ,kalktı gitti napsın :)

Nasil kimse sorusunun cevabini vermemis

Valla hic duymadigim seyleri duydum
Leoparli taytla girgir yapmak bulasik makinasini doldurup bosaltmak ders calisirken kalemi dudaklarinin arasinda dolastirmak daha bi suru sey

Erkeklerle ilgili bin site bin sayfa dolassa bence bu bilgilwri bulamazdi

Hahaha aaa bunlar ne ki cinsellige bağlı kisimlarindan geyik yaptık azıcık :)

Arkadaşlar kocama akşam bişeyler yapalım miiiiii dedim gülüyorum böyle sevimli sevimli. Demez mi bana aşkım çok hastayım halsizim. Yemin ediyorum içime öküz oturdu. Hayat boyu cilve milve yapmicam dedim kendi kendime hatta surundurucem. Offf aklıma geldikçe sinirleniyorum.

Kız o senmiydin,okumuştum o konuyu da,kimdi ya diyordum.Akşam iyi çınlattılar kulaklarını,lolipopun da vardı senin evet
Hahahahaa yaptığımdan değil kız sadece fikirdi bende odunun önünden gideniyim eşim tarafından da bir çok kez aşkım sen bildiğin odunsun denilip kanıtlandı yanin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…