esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

Ama adam hastaymış bee ,haksızlık etme :)

Rast gele okudum birkaç sayfa da alemsiniz valla. Şu gırgırı çözemedim. Aman leopar demeyin hiç hazetmiyom ondan ben be.

Ama lolipop benden sorulur

Bende de bu var
Eki Görüntüle 1982243

Aynı anda 10 geyikçiyi siler süpürür

Konu uygun bölüme taşınmıştır, zaten olması gereken bölümde değildi.
Mune abla allah ne sıkıntın varsa gidersin hayirlisiyla inseallah. Oyle bi guldum ki fotografi gorunce benim oglan emiyodu kahkahama agladi resmen pispisliyarak sustu:) siz cok yasayin kizlar ablalar bacilar

Mune abla allah ne sıkıntın varsa gidersin hayirlisiyla inseallah. Oyle bi guldum ki fotografi gorunce benim oglan emiyodu kahkahama agladi resmen pispisliyarak sustu:) siz cok yasayin kizlar ablalar bacilar
Sen gülersin tabi şimdi, gecenin bir yarısı,pijama partisi yapıp çekirdek çitlerken alaca karanlıkta karşımızda görünce ödümüz koptu.Birde teknolojik tırpanla.Maşallah repertuarda pek bir çeşitli..Sağolsun yine biçmedi de,çekiciyle taşıdı buraya

Hakkaten su testere serisinde aletleri goruyor gibi korktum bi an ruhumu teslim edicem sandim

Banlanmada hesap gecici olarak pasiftir yazmiyo bildigim kadariyla
Banlanmış canım bence de,son mesajlarına baktım,polemikten gitmiş sanırım.Başta bende anlamıyordum da,bunların hepsi birden neye üzülmüş,üzgün üye yazıyor diyordum.Öğretti Mune sağolsun bir gecede,kültürüm genişledi...

Ama adam hastaymış bee ,haksızlık etme :)

İşin kötü yanı ne biliyor musun araya hamilelik girdi 40 di falan derken karşılıklı yanasmadik 1 sene oldu. Geçen gün evliligimizi pekistirmemiz lazım dedim öyle 1 seneyi kırdık. Aradan 1 hafta geçti bu muhabbeti yaptım ters tepti. Haklı miyim haksız mı? İnsan kendini çok kötü hissediyor. Berbat bi durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…