- 28 Mart 2013
- 12.811
- 17.272
-
- Konu Sahibi maviboncugumm
Kokusu cok ağır tadi da üzüm pekmezinden daha yoğun. Bayilarak icen oldugunu sanmiyorum zaten
Konu sahibi korkudan uyeligini dondurmus
Valla dondurulmus gorunuyo bilemedim korktuysa artikCiddi mi.
Kiz ben nereye düştüm boyle demistir.
Yorumlari okuyamadiniz galiba neler dokuldu neler.Bak simdi anlatiyorum iyi dinle...
öncelikle giyiyorsun kirmizi donunu (kirmizi don olmazsa olmaz) sonra......
allah allah insanlar burada fantazilerini mi dökecek sana?
Ama adam hastaymış bee ,haksızlık etme :)Arkadaşlar kocama akşam bişeyler yapalım miiiiii dedim gülüyorum böyle sevimli sevimli. Demez mi bana aşkım çok hastayım halsizim. Yemin ediyorum içime öküz oturdu. Hayat boyu cilve milve yapmicam dedim kendi kendime hatta surundurucem. Offf aklıma geldikçe sinirleniyorum.
BanlanmışValla dondurulmus gorunuyo bilemedim korktuysa artik
Bende de bu var
Eki Görüntüle 1982243
Aynı anda 10 geyikçiyi siler süpürür
Konu uygun bölüme taşınmıştır, zaten olması gereken bölümde değildi.
Banlanmada hesap gecici olarak pasiftir yazmiyo bildigim kadariylaBanlanmış
Nasil içiyorsun peki?Ben :) çok severim özellikle karadut pekmezini
Sen gülersin tabi şimdi, gecenin bir yarısıMune abla allah ne sıkıntın varsa gidersin hayirlisiyla inseallah. Oyle bi guldum ki fotografi gorunce benim oglan emiyodu kahkahama agladi resmen pispisliyarak sustu:) siz cok yasayin kizlar ablalar bacilar
Sen gülersin tabi şimdi, gecenin bir yarısı,pijama partisi yapıp çekirdek çitlerken alaca karanlıkta karşımızda görünce ödümüz koptu .Birde teknolojik tırpanla.Maşallah repertuarda pek bir çeşitli..Sağolsun yine biçmedi de,çekiciyle taşıdı buraya
Banlanmış canım bence de,son mesajlarına baktım,polemikten gitmiş sanırım.Başta bende anlamıyordum da,bunların hepsi birden neye üzülmüş,üzgün üye yazıyor diyordum.ÖğrettiBanlanmada hesap gecici olarak pasiftir yazmiyo bildigim kadariyla
Kim kuzular kim?Banlanmış canım bence de,son mesajlarına baktım,polemikten gitmiş sanırım.Başta bende anlamıyordum da,bunların hepsi birden neye üzülmüş,üzgün üye yazıyor diyordum.ÖğrettiMune sağolsun bir gecede,kültürüm genişledi...
Konu sahibini diyo mune abla ben uyeligini dondurmus dedim arkadasta yok banlanmis diyoKim kuzular kim?
Heee bandır o ban :))Konu sahibini diyo mune abla ben uyeligini dondurmus dedim arkadasta yok banlanmis diyo
Mune abla sana bisey dorasim geldi ama kafama tirmikla vurursun diye korkuyorumHeee bandır o ban :))
Sor sen sor,ben muneyi bilirim,masusçuktan kaş çatıyor,biz onu dinleyelim diye,çok tatlı aslında...Mune abla sana bisey dorasim geldi ama kafama tirmikla vurursun diye korkuyorum
Ama adam hastaymış bee ,haksızlık etme :)