esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

Fantezi lazım demi acayip adamı delirtmek lazım kırmızı ateşli girgir lazim bize

Kizlar gırgırın yeni islevlerinden daha kimsenin haberi yok gibi bide bu islevini ogrenseler gercekten satis patlamasi olacak

Hem kizlar ceyize her rengini alacak hemde erkekler her hafta yeni bi gırgır alir

Bide birbirine kusen ciftler gırgır kirarak tepkilerini ortaya koyarlar

Teşekkür ederim. Doğru söylüyorsun ,cilve isve göreceli kavramlar . Kimin ne sevdiğini bilemeyiz ama fikir olusturabiliriz. Ben mesela farkında olmadığım şeyleri eşim söyleyince fantazi haline getirip ona sunuyorum :) diğer eşler de kocalarinin ilgisini yoklayip nabza göre çeşit sunabilirler :)
Gırgır mevzusu da, dediğimiz gibi bir üyenin vesilesiyle öğrendik .biz onu gırgıra aldık yani ,arniyet taşımadan.sen yine de bir bak :)

Ay kıyamam yaa
Ben cok fenayım aslında da cok havaya girmesin diye kendimi frenliyorum
Aslinda biseyi cok merak edip konu acmak istiyordum ama ustune oldu biraz . Cilveli isveli bi kadin olurken ayni zaman da cool bi kadin olabilirmiyiz diye

Bunun için konu açmana gerek yok ki ...sorsan söyleriz :) olabilirsin ayrıca .göster ama elletme

Yaptığın şeyleri kocan için olduğunu fazla belli edersen cool olunmaz ki zaten. Umursamaz davranışlar,sanki onun için süslenmemişsin gibi davranırsan daha cool olabilirsin [/QUOTE]

Simli girgirlar var onlardan alsinlar kirmizi pembe.......

Oooooowwwww araba fantezisi

Ay banada valla kendimi o popoyu sallarken düşünemiyorum katılırım gülmekten adamda şaşırır gözüne far tutulmuş tavşan gibi bakar kalır kesin

Konu süper ya kk kadınlarının ne kadar manyak fantazileri varmş bende kendimi cilveli die biliyorum eşimde sewer işveyi cilveyi mesela masa altında bacak okşamayı çok yaparım özellikle misafir varken mutfağa gelir yapma der sus sen karışma derimyorgun olduğunda uzanıp tv izlerken yanına yatarım arkamı dönerim kolunu belime dolarım kendimi iyice ona yaklaştırırım canın bişe mi istiyo der yok derim bunlar normal zamanlarda yaptıklarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…