- 7 Nisan 2017
- 1.035
- 1.810
- 35
-
- Konu Sahibi maviboncugumm
Eveeeett, günaydın daytı leoparlı ,eli girgirli bağğyanlaaar :) dün kızım bardak kırdı ,eşim "dokunma ben toplarim"dedi ,canıma minnet bende aldım süpürgeyi süpürüyorum . "Bırak ben hallederim ,al kızları odaya gidin siz ,ayağınıza cam batar "dedi . Kızları götürdüm odaya ,belki temiz supuremez, cam sonuçta diyip giristim. Adamda bir değişik bakışlar ,göz suzmeler falan ..napiyosun beeee, bakacağına şurdaki cami da al dedim . Bu hala değişik değişik bakiyo :) sinir oldum .sonra bana dediki "bak öyle tutma o süpürgeyi , bak öyle eğilme (dizlerimi kırmadan sadece gövdemi egiyorum :) ne be Offf dedim devam ettim .cam kırılınca çok gergin olurum ben .normalde terslemem." Bana bak daughter pişman ederim seni" dedi . Yine öyle süzük süzük bakiyo ve bogazina birşey kaçmış gibi konusuyo ..laaaaannnn dedim ,adam sana cilve yapıyo ,vay daytı yirtilasica, gırgırı kirilasica. .bu kadar mı keresteye bağladın yaw :) kendime hemen bir çeki düzen verdim .başladım saç atmaya ,suzuk suzuk bakmaya ..ışığı görünce koştu oturma odasının kapısını kapattı .beni de kucakladigi gibi yatak odasina götürdü . Iste içimden o an bir ayı çıktı .adam beni duymuyo çünkü ,meseleye odaklanmış . Len herif ,regl oldum len ,daytım yok ,girgirim yok ,3 gün sonraya bir randevu vereyim sana dedim .küstü gitti sanki regl olmayı ben istedim .ya kızlar bazen istemeden de dikkat cekilebiliyomus onu anladım :) ama adam bunu zaman zaman yapiyo. Neyi çekici gelir ki Kezban Kezban ev süpürme nin
o gömlek muhabbeti hiç aklımdan çıkmıyor benimdeDaha önce sayfalarca bu başlıkla ilgili açılan konuyu okumuştum , hatta çok da gülmüştüm bazılarına
sexy görünmek için eşinin karşısında dans ederken,kendini eşiyle harmandalı oynarken bulan arkadaşhala aklıma geldikçe gülerim bir de yine sexy görünmek için eşinin gömleğini giyen ve üzerine tam olan gömlek sonrası eşinin al artık senin olsun demesi
ayy çok tatlısınız yaaabende şu magnum reklamları varya onun gibi dondurma dan ses çıkartayım dedim bir kez reklamı çok beğendiğini söylemişti ,ama önce mutfakta denemesini yapıyorum tabi ,içeriden bir ses salatalık yiyorsan bana da getir oldu
Tamam işte , taktik maktik yok bam bamKocan da evde yok ne taktiği kızkandırma milleti
O kadar doğru yazmışsınız ki, benim eşimde işve, cilve, kısa kıyafet, gecelik hayatta hoşlanmaz. Kesinlikle yapma die bana da söyledi. Allahdan benimde o taraklarda bezim yokda yazdığın tablo yaşanmadı :):):):):)Her erkek aynı şeyden hoşlanıyor diye bir durum yok.
Eşinizi iyi tanıyın ona göre.Çünkü;
Bir arkadaş anlattı.Yeni evliler akşam eşi evi gelmeden hatun süsleniyor,yemek yapıyor ve hoş bir gecelikle sanırım kapıyı açıyor.
Adam onu öyle görünce sen başıma or,,pu mu olacaksın diye kadının her yerini parçalıyor.
Eşini tanımadan girme o işlere.
Kimi kırmızı don der,kimi başka şey.
Benim arkadaşım değil,ağız burun kırılmış o gece kadının,parçalamıştan kastım o.O kadar doğru yazmışsınız ki, benim eşimde işve, cilve, kısa kıyafet, gecelik hayatta hoşlanmaz. Kesinlikle yapma die bana da söyledi. Allahdan benimde o taraklarda bezim yokda yazdığın tablo yaşanmadı :):):):):)
Bence arkadaş eşine sorsun hoşuna ne gidiyorsa onu yapsın.
arkadaş derken konuyu açan arkadaş eşine sorsun demek istedim.Benim arkadaşım değil,ağız burun kırılmış o gece kadının,parçalamıştan kastım o.
Boşanmıştır inşallah o heriften.
Gırgır alcam yakında ,birde vitrin ..yatak odada sergileyecegim cilve şeysi diyegırgırınız kırılmasin hemi ni guldum bi guldum
Neyse siz 3 gun sonra evde bardak kavonoz surahi ne varsa kirin dokun
Herifin gelene kadar talim yap , adam gelip gırgırı görünce içi depreşsinTamam işte , taktik maktik yok bam bam
Kiz nasil soracak onu.O kadar doğru yazmışsınız ki, benim eşimde işve, cilve, kısa kıyafet, gecelik hayatta hoşlanmaz. Kesinlikle yapma die bana da söyledi. Allahdan benimde o taraklarda bezim yokda yazdığın tablo yaşanmadı :):):):):)
Bence arkadaş eşine sorsun hoşuna ne gidiyorsa onu yapsın.
Ya şaka maka bir yanaa ben bu gırgır işini bulaşık makinesi boşaltırken ya da doldurururken yapıyormuşum aslında düşününce farkettimHerifin gelene kadar talim yap , adam gelip gırgırı görünce içi depreşsin
Nasıl sorar bilmiyorum o kısmı kendi bulacak. Ama arkadaşlarımın bu tarz işve cilveden hoslanan eşleri söylüyorlar.Kiz nasil soracak onu.
Cilve yapasim var yapiyimmi diyemi.
Çamaşır makinesinde de dene :) çamaşır asarken de :) aslında biz dikkat etmiyoruz ama eşlerimizin kafası farklı çalıştığı için her halimizden bir gırgır muhabbeti aratmayacak fantazi çıkartıyorlar. Eşim bunu zaman zaman itiraf ediyor bana . Mesela birkaç gün önce ders çalışırken kafamı yana yatırıp elimi başıma destek yapmışım, elim saçlarımın arasından geçiyormuş ,hafif bir dağınıklık varmış ..bir elimle de kalemi dudaklarımın arasında gezdiriyomusum ara ara ....baaaakkkk sen pusudaki çakala :) hiç farkında değilim ,o sıra tam odaklanmistim. Dedim çok gaza geldiysen bi selam caksaydin belki geri cevirmezdim :) çocuklar zor uyudu , vaktin de dardı ,öyle izlemek çok iyi geldi ama bi patlama da oldu hani dediYa şaka maka bir yanaa ben bu gırgır işini bulaşık makinesi boşaltırken ya da doldurururken yapıyormuşum aslında düşününce farkettim
Çamaşır makinesinde de dene :) çamaşır asarken de :) aslında biz dikkat etmiyoruz ama eşlerimizin kafası farklı çalıştığı için her halimizden bir gırgır muhabbeti aratmayacak fantazi çıkartıyorlar. Eşim bunu zaman zaman itiraf ediyor bana . Mesela birkaç gün önce ders çalışırken kafamı yana yatırıp elimi başıma destek yapmışım, elim saçlarımın arasından geçiyormuş ,hafif bir dağınıklık varmış ..bir elimle de kalemi dudaklarımın arasında gezdiriyomusum ara ara ....baaaakkkk sen pusudaki çakala :) hiç farkında değilim ,o sıra tam odaklanmistim. Dedim çok gaza geldiysen bi selam caksaydin belki geri cevirmezdim :) çocuklar zor uyudu , vaktin de dardı ,öyle izlemek çok iyi geldi ama bi patlama da oldu hani dedibazen de dudağımın bir kenarını ısırıyorum mesela ,bak beni yoldan çıkarıyorsun 30 kere uyardım yapma şunu diye diyor
Valla durum bu bacım :) her halimize halleniyorlarerkeklerin kafasının değişik biçimde çalıştığı malumda hakkaten baya baya değişik çalışıyormuş
Allah bilir daha neler düşünüyorlar arkamızdan
Allah iyiliginizi versin anlatirken bile bi sehvet var sankiÇamaşır makinesinde de dene :) çamaşır asarken de :) aslında biz dikkat etmiyoruz ama eşlerimizin kafası farklı çalıştığı için her halimizden bir gırgır muhabbeti aratmayacak fantazi çıkartıyorlar. Eşim bunu zaman zaman itiraf ediyor bana . Mesela birkaç gün önce ders çalışırken kafamı yana yatırıp elimi başıma destek yapmışım, elim saçlarımın arasından geçiyormuş ,hafif bir dağınıklık varmış ..bir elimle de kalemi dudaklarımın arasında gezdiriyomusum ara ara ....baaaakkkk sen pusudaki çakala :) hiç farkında değilim ,o sıra tam odaklanmistim. Dedim çok gaza geldiysen bi selam caksaydin belki geri cevirmezdim :) çocuklar zor uyudu , vaktin de dardı ,öyle izlemek çok iyi geldi ama bi patlama da oldu hani dedibazen de dudağımın bir kenarını ısırıyorum mesela ,bak beni yoldan çıkarıyorsun 30 kere uyardım yapma şunu diye diyor
Ayyy aminAllah iyiliginizi versin anlatirken bile bi sehvet var sankiD