esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

gırgırınız kırılmasin hemi ni guldum bi guldum
Neyse siz 3 gun sonra evde bardak kavonoz surahi ne varsa kirin dokun

o gömlek muhabbeti hiç aklımdan çıkmıyor benimde

O kadar doğru yazmışsınız ki, benim eşimde işve, cilve, kısa kıyafet, gecelik hayatta hoşlanmaz. Kesinlikle yapma die bana da söyledi. Allahdan benimde o taraklarda bezim yokda yazdığın tablo yaşanmadı :):):):):)
Bence arkadaş eşine sorsun hoşuna ne gidiyorsa onu yapsın.

Benim arkadaşım değil,ağız burun kırılmış o gece kadının,parçalamıştan kastım o.
Boşanmıştır inşallah o heriften.

Benim arkadaşım değil,ağız burun kırılmış o gece kadının,parçalamıştan kastım o.
Boşanmıştır inşallah o heriften.
arkadaş derken konuyu açan arkadaş eşine sorsun demek istedim.
allah herkesi aklı başında adamlarla karşılaştırsın. ağız burun kırmak tövbe tövbe dayak sebebine bak.

gırgırınız kırılmasin hemi ni guldum bi guldum
Neyse siz 3 gun sonra evde bardak kavonoz surahi ne varsa kirin dokun
Gırgır alcam yakında ,birde vitrin ..yatak odada sergileyecegim cilve şeysi diye
Ay yok bir daha birşey kırılmasin ,ben şimdi 3 gün mutfak süpürürüm cam temizlendi mi temizlenmedi mi diye neyse cilve de canlı kalır bu sırada :)

Kiz nasil soracak onu.

Cilve yapasim var yapiyimmi diyemi.

Herifin gelene kadar talim yap , adam gelip gırgırı görünce içi depreşsin
Ya şaka maka bir yanaa ben bu gırgır işini bulaşık makinesi boşaltırken ya da doldurururken yapıyormuşum aslında düşününce farkettim

Kiz nasil soracak onu.

Cilve yapasim var yapiyimmi diyemi.
Nasıl sorar bilmiyorum o kısmı kendi bulacak. Ama arkadaşlarımın bu tarz işve cilveden hoslanan eşleri söylüyorlar.
Ya benim eşim de hiç hoşlanmaz adamın siniri bozuluyo :):):):)
yaklaşımlarından anlaşılıyor zaten.
valla hiç yöntem yok bende şöyle sor böyle sor die:):):):)

Ya şaka maka bir yanaa ben bu gırgır işini bulaşık makinesi boşaltırken ya da doldurururken yapıyormuşum aslında düşününce farkettim
Çamaşır makinesinde de dene :) çamaşır asarken de :) aslında biz dikkat etmiyoruz ama eşlerimizin kafası farklı çalıştığı için her halimizden bir gırgır muhabbeti aratmayacak fantazi çıkartıyorlar. Eşim bunu zaman zaman itiraf ediyor bana . Mesela birkaç gün önce ders çalışırken kafamı yana yatırıp elimi başıma destek yapmışım, elim saçlarımın arasından geçiyormuş ,hafif bir dağınıklık varmış ..bir elimle de kalemi dudaklarımın arasında gezdiriyomusum ara ara ....baaaakkkk sen pusudaki çakala :) hiç farkında değilim ,o sıra tam odaklanmistim. Dedim çok gaza geldiysen bi selam caksaydin belki geri cevirmezdim :) çocuklar zor uyudu , vaktin de dardı ,öyle izlemek çok iyi geldi ama bi patlama da oldu hani dedi bazen de dudağımın bir kenarını ısırıyorum mesela ,bak beni yoldan çıkarıyorsun 30 kere uyardım yapma şunu diye diyor

erkeklerin kafasının değişik biçimde çalıştığı malumda hakkaten baya baya değişik çalışıyormuş
Allah bilir daha neler düşünüyorlar arkamızdan

erkeklerin kafasının değişik biçimde çalıştığı malumda hakkaten baya baya değişik çalışıyormuş
Allah bilir daha neler düşünüyorlar arkamızdan
Valla durum bu bacım :) her halimize halleniyorlar mesela araba kullanırken çok kıskanıyor eşim beni :) çok dik duruyorsun, hamleler çok artistik, aklıma türlü türlü oyunlar geliyo . Biz bu arabayı eve tasiyamayacagimiza göre büyük bir makete ihtiyacımız var diyo ilk söylediğinde çok şaşırmıştım, yine farkında değildim .beğenisini farkederim ama böyle cakalliklar düşünmesi aklımın ucundan gecmezdi

Gizli gizli okudum hepsini.aksam girgir yapacaktim.yesil girgiri buldum hazirladim leoparli hic 1 seyim yok diyordum regl olmusum.
Bubu kenara yazip yine okuyayim ne cilveler varmis ben odun valla odun ben

Allah iyiliginizi versin anlatirken bile bi sehvet var sanki D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…