- 7 Nisan 2017
- 1.035
- 1.810
- 35
-
- Konu Sahibi maviboncugumm
Artik fantazi aletlerina kirbac kelepce ve bilimum seylerden sonrada bide gır gır eklendiAksam gel suprisim var kocis dedim
. Noluyo hayirdir diyoyavrum hic görmemiş kiyamammpembe girgirimla pembe isiltili gecelerrr
Bende mi ders calisiyor gibi yapsamAyyy amin
Fantezi aleti elindeymisde kiymetinj bilememisinArtik fantazi aletlerina kirbac kelepce ve bilimum seylerden sonrada bide gır gır eklendi
Girgir ureticileri bunu duysa garanti girgiri yeni renk ve modellerde cikarirlar
Valla cilve isve insanin icinde olmali bende cilvenin c si yok
Ben gırgırı bile oturur pozisyonda yapiyorum dizimin ustunde oturup elimin uzandigi yerleri girgirliyorum
Uzagada uzanmiyitum dizimin ustunde emekleyip oraya gidip yine ayni bicimde orayida girgirliyorum
Yazik bana ya beni gırgır bile paklamaz
Valla ise yarıyor , kocisim tescillediBende mi ders calisiyor gibi yapsam
Hahaha Allahim yaaa artik dersde calisamazsin adam yanindaykenValla ise yarıyor , kocisim tescillediadam koltugu sıkı sıkı tutuyormuş ki yanıma gelmesin
erkeklerin kafasının değişik biçimde çalıştığı malumda hakkaten baya baya değişik çalışıyormuş
Allah bilir daha neler düşünüyorlar arkamızdan
Ya şimdi evli değilsin de ondan öyle geliyo .evlenince insanın içine şeytan kaçıyoArtik fantazi aletlerina kirbac kelepce ve bilimum seylerden sonrada bide gır gır eklendi
Girgir ureticileri bunu duysa garanti girgiri yeni renk ve modellerde cikarirlar
Valla cilve isve insanin icinde olmali bende cilvenin c si yok
Ben gırgırı bile oturur pozisyonda yapiyorum dizimin ustunde oturup elimin uzandigi yerleri girgirliyorum
Uzagada uzanmiyitum dizimin ustunde emekleyip oraya gidip yine ayni bicimde orayida girgirliyorum
Yazik bana ya beni gırgır bile paklamaz
Temkinli de davranmıyor değilim haa :) eger vaktim yoksa çocuk odasına yada mutfaga geçip ders çalışıyorum. Adamın aklı karışmasın kanıma girmesin diye :)Hahaha Allahim yaaa artik dersde calisamazsin adam yanindayken
Temkinli de davranmıyor değilim haa :) eger vaktim yoksa çocuk odasına yada mutfaga geçip ders çalışıyorum. Adamın aklı karışmasın kanıma girmesin diye :)
AA niye öyle diyosun ,dayt da varBu kadar ne öneri gelmiş diye meraklandım sayfalarca gırgır yazılmış
Kırk yıl düşünsem aklıma gelmez
Gırgırmı kaldı yahu
Fantezi aleti elindeymisde kiymetinj bilememisinayyy bu girgir isini kim cikardi ne enteresan bi fikir ben kullanmam ama sanirim almaliyim
Bende en kisa zamanda bir girgir edinicemEvlenirsem sirf bu tezin dogrulugunj yanlisligini test etmek icin bi gırgır edinicem
Normalde girgirdanda girgin yapmaktanda nefret ederimama deniycem
Benim bi arkadasim var kiz 7/24 elinde gırgırla dolasiyor yani cebe girse cebindd tasiyacak o kadar
Bu is en cok gırgırseverlere yarar
Ya şimdi evli değilsin de ondan öyle geliyo .evlenince insanın içine şeytan kaçıyoher durumu kullanıyorsun :)
Bu arada konuyu okuyan gırgır üreticileri birkaç güne kesinlikle leopar desenli gırgırları piyasaya sürer
Bende en kisa zamanda bir girgir edinicembakalim nolucak
Doğru zaten bir arkadaşta yazmıştı ya konunun başında.kadını gecelikşe görünce sen benim başım o.. mı olcam demiş öküzün biriBence her erkek farkli bi dunya tamam tum erkeklerin hoslandigi genel seyler olabiliyor ama herkesin ayni seyden hoskanmasida beklenemez kadinlarin bi ortamda herkese akil vermeleri bana tuhaf geliyor ya benim kocamin bayildigi seyden senin kocan tiksiniyorsa ne olacak bildigin kas yapayim derken goz cikarmak olur
Şeyy ya şu araba şeysi bizde tam tersiValla durum bu bacım :) her halimize halleniyorlarmesela araba kullanırken çok kıskanıyor eşim beni :) çok dik duruyorsun, hamleler çok artistik, aklıma türlü türlü oyunlar geliyo . Biz bu arabayı eve tasiyamayacagimiza göre büyük bir makete ihtiyacımız var diyo ilk söylediğinde çok şaşırmıştım, yine farkında değildim .beğenisini farkederim ama böyle cakalliklar düşünmesi aklımın ucundan gecmezdi