esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

Aksam gel suprisim var kocis dedim
. Noluyo hayirdir diyoyavrum hic görmemiş kiyamamm:KK58: pembe girgirimla pembe isiltili gecelerrr:KK70:
Artik fantazi aletlerina kirbac kelepce ve bilimum seylerden sonrada bide gır gır eklendi

Girgir ureticileri bunu duysa garanti girgiri yeni renk ve modellerde cikarirlar :KK14::KK14:

Valla cilve isve insanin icinde olmali bende cilvenin c si yok

Ben gırgırı bile oturur pozisyonda yapiyorum dizimin ustunde oturup elimin uzandigi yerleri girgirliyorum

Uzagada uzanmiyitum dizimin ustunde emekleyip oraya gidip yine ayni bicimde orayida girgirliyorum

Yazik bana ya beni gırgır bile paklamaz:KK70:

Artik fantazi aletlerina kirbac kelepce ve bilimum seylerden sonrada bide gır gır eklendi

Girgir ureticileri bunu duysa garanti girgiri yeni renk ve modellerde cikarirlar :KK14::KK14:

Ben gırgırı bile oturur pozisyonda yapiyorum dizimin ustunde oturup elimin uzandigi yerleri girgirliyorum

Uzagada uzanmiyitum dizimin ustunde emekleyip oraya gidip yine ayni bicimde orayida girgirliyorum

Fantezi aleti elindeymisde kiymetinj bilememisin :KK70: ayyy bu girgir isini kim cikardi ne enteresan bi fikir ben kullanmam ama sanirim almaliyim :KK70:

:KK70: erkeklerin kafasının değişik biçimde çalıştığı malumda hakkaten baya baya değişik çalışıyormuş :KK70:
Allah bilir daha neler düşünüyorlar arkamızdan :olamaz:

Bence her erkek farkli bi dunya tamam tum erkeklerin hoslandigi genel seyler olabiliyor ama herkesin ayni seyden hoskanmasida beklenemez kadinlarin bi ortamda herkese akil vermeleri bana tuhaf geliyor ya benim kocamin bayildigi seyden senin kocan tiksiniyorsa ne olacak bildigin kas yapayim derken goz cikarmak olur

Ya şimdi evli değilsin de ondan öyle geliyo .evlenince insanın içine şeytan kaçıyo :KK70: her durumu kullanıyorsun :)
Bu arada konuyu okuyan gırgır üreticileri birkaç güne kesinlikle leopar desenli gırgırları piyasaya sürer :KK70:

Bu kadar ne öneri gelmiş diye meraklandım sayfalarca gırgır yazılmış :KK53::-)
Kırk yıl düşünsem aklıma gelmez
Gırgırmı kaldı yahu :KK53:

Fantezi aleti elindeymisde kiymetinj bilememisin :KK70: ayyy bu girgir isini kim cikardi ne enteresan bi fikir ben kullanmam ama sanirim almaliyim :KK70:

Evlenirsem sirf bu tezin dogrulugunj yanlisligini test etmek icin bi gırgır edinicem:KK53::KK53:

Normalde girgirdanda girgin yapmaktanda nefret ederim :işsiz:ama deniycem

Benim bi arkadasim var kiz 7/24 elinde gırgırla dolasiyor yani cebe girse cebindd tasiyacak o kadar

Bu is en cok gırgırseverlere yarar

Evlenirsem sirf bu tezin dogrulugunj yanlisligini test etmek icin bi gırgır edinicem:KK53::KK53:

Normalde girgirdanda girgin yapmaktanda nefret ederim :işsiz:ama deniycem

Benim bi arkadasim var kiz 7/24 elinde gırgırla dolasiyor yani cebe girse cebindd tasiyacak o kadar

Bu is en cok gırgırseverlere yarar
Bende en kisa zamanda bir girgir edinicem :KK70: bakalim nolucak :KK70:

Ya şimdi evli değilsin de ondan öyle geliyo .evlenince insanın içine şeytan kaçıyo :KK70: her durumu kullanıyorsun :)
Bu arada konuyu okuyan gırgır üreticileri birkaç güne kesinlikle leopar desenli gırgırları piyasaya sürer :KK70:

Cilve isve konusunda siz sansliymisdiniz masallah diyelimde kimsenin nazari degmesin

Eniste beye her hareketiniz cilve gibi geliyormus ama bu kocasi sorunlu hanimlar su gırgır olayini bi denesin bence belli mi olur belki adamlar seksi camasirdan degilde diz yapmis pijamalarla gırgır yapilmasindan hoslaniyordur

Valla bu mevziyu merak ettim girgır konusu daha once hic bu kadar gunden olmusmudur bi google amcaya sorayim

Bende en kisa zamanda bir girgir edinicem :KK70: bakalim nolucak :KK70:

Simdiye kadar beklefiginiz kabahat yetkililer leopar desenli girgir uretinceye kadar en sexi kiyafetinize uygun bi gırgır edinin

Sonuclarida artik burdan payladirsiniz

Bu arada seyiz hazirlayan kizlara seslenelim sandigin olmazda olmazi girgır komidinin en ust cekmesine koyun arada yatagin ustunu girgirlamaktan cekinmeyin :KK70::KK70:

UYARI: gırgır alirken sakin ugur bocuklu kelebekli kaplumbagali kurbagali cocuksu sevimli komikli seyler tercih etmeyin dizlerinizin adinmasi sirtinizin agirmasi yaninkza kar kalir yoksa :KK14::KK14::KK14:

Ben çocuğumu emzirirken hayatım şunu getir bunu getir diyorum galiba adamı bunalttim..:) önceden bişey istemezdim tabi çocuk olunca değişti.. maalesef yapamam getiremem diyor bak noluuurrr yalvariririmmm lutfeeeennn diyorum dudaklarımı üzüntü hale buruşturuyorum kıyamıyor bana ya:KK70: az önce cilve bilmem dedim evet yorumları okuyunca anladim ama tamamıyla odunumdur

Bence her erkek farkli bi dunya tamam tum erkeklerin hoslandigi genel seyler olabiliyor ama herkesin ayni seyden hoskanmasida beklenemez kadinlarin bi ortamda herkese akil vermeleri bana tuhaf geliyor ya benim kocamin bayildigi seyden senin kocan tiksiniyorsa ne olacak bildigin kas yapayim derken goz cikarmak olur
Doğru zaten bir arkadaşta yazmıştı ya konunun başında.kadını gecelikşe görünce sen benim başım o.. mı olcam demiş öküzün biri :KK14:

Valla durum bu bacım :) her halimize halleniyorlar :KK70: mesela araba kullanırken çok kıskanıyor eşim beni :) çok dik duruyorsun, hamleler çok artistik, aklıma türlü türlü oyunlar geliyo . Biz bu arabayı eve tasiyamayacagimiza göre büyük bir makete ihtiyacımız var diyo :KK53: ilk söylediğinde çok şaşırmıştım, yine farkında değildim .beğenisini farkederim ama böyle cakalliklar düşünmesi aklımın ucundan gecmezdi :rolleyes:
Şeyy ya şu araba şeysi bizde tam tersi :oops: hiç yola bakmam :skandal:

X