- 2 Mart 2017
- 2.450
- 8.769
- 30
- Konu Sahibi maviboncugumm
Daughter of your father Makyajkolik13 öldürdünüz gülmekten beniiiiiii dün şarjım bitti yazarken anca fırsat buldum ama helal olsun valla size hala gülüyorum gırgır iyidir susuuun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adam demek ki dantel istiyor :)))Valla akşamları ben hep sporcu atletlerle dolaşırım dekolteli ama benim kocişte ise yaramiyor: -)
Onuda mi deneyek napak gardaşAdam demek ki dantel istiyor :)))
Helal olsun sırrını versende ben beş yılda bi tane yapamadım daa belki bizde biseyler yanlıştırHepinize helal çok güldüm ya çok değerli msjlari ve taktikler benim girgira ihtiyacım yok 10 senede 3 çocuk.
Aminnnn tabiki canım Allah'tan ama bizde çalışmada yok eşim çok yoğun akşamları garibim koltukta uyuyup kalıyor gece de ben uykumu bölemiyorum amannnn vallahi bizde is yokkkBenim eşim çocuk delisi onun içinde çok çalışmak lazım malum.saka maka Allah isteyen herkese versin
Olur canim vakti gelince bizde 5 yilda yapamadık sizgibi geri kalan 5 yilda iki tane peş peşe yaptik.Helal olsun sırrını versende ben beş yılda bi tane yapamadım daa belki bizde biseyler yanlıştır
Pekiii 5 senede 3 çocuğa ne dersinHepinize helal çok güldüm ya çok değerli msjlari ve taktikler benim girgira ihtiyacım yok 10 senede 3 çocuk.
Evlilik bu ,erkeğin ağzına laf vereceğine ,deneye yanila bulacaksınOnuda mi deneyek napak gardaş
InsallahhhOlur canim vakti gelince bizde 5 yilda yapamadık sizgibi geri kalan 5 yilda iki tane peş peşe yaptik.
Yawrum sende taktik çok daha arabayı da eve sokabilsen 3 değil 13 de yaparsinnnPekiii 5 senede 3 çocuğa ne dersin
Benim garip öyle şeyler görse aslan kesilir zaten ama beni gülme tutuyor ama su gırgırı bu gece deneycem kız burayada yazcam bugün akşam bi yere gitcez gelince denemesi benden bide dantel buluruk tamam daytı lopaar sevmem ama ben siyah giyecez artık napalimEvlilik bu ,erkeğin ağzına laf vereceğine ,deneye yanila bulacaksın
Pazar günleri adam evde durdurmuyor ki iki haftadır piknikteyiz yanlizda değilizTatilleri kaçırma
Hepsi plansız oldu ilk yavrumu kaybettim zaten iki tane kaldı .Yawrum sende taktik çok daha arabayı da eve sokabilsen 3 değil 13 de yaparsinnn
[/QUOTE]Yaptığın şeyleri kocan için olduğunu fazla belli edersen cool olunmaz ki zaten. Umursamaz davranışlar,sanki onun için süslenmemişsin gibi davranırsan daha cool olabilirsin
Huhuvvvv beceremiyorum bakarkenneeeOnu da sen bil :) bağlar misin ,kişkirttiktan sonra şaplar misin bilemem yalnız sana dokunmasını istemiyorsan ,kararlı fakat yumuşak bir bakış yeterli olmalı .
Hep görüyo diyedirValla akşamları ben hep sporcu atletlerle dolaşırım dekolteli ama benim kocişte ise yaramiyor: -)
Neden eksik iş yapıyorsun ? Leopar olmadan girgirin büyüsü kaçıyor ,özelliğini kaybediyor :) siyah dayt da nedir ? Adamın içini karartma yazmazsan leoparlar kovalasın seni hadi bekliyorum .Benim garip öyle şeyler görse aslan kesilir zaten ama beni gülme tutuyor ama su gırgırı bu gece deneycem kız burayada yazcam bugün akşam bi yere gitcez gelince denemesi benden bide dantel buluruk tamam daytı lopaar sevmem ama ben siyah giyecez artık napalim
Verdi çok şükür .allah isteyen herkese nasip etsinYaparsan olur arkadaşımarkadaşım daughter your father Allah versin...ins