esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

Evet bu sejilde daha cok akli başından gidiyo . Sonrada diyo ki bana suslenmiyosun madem kime suslendin bu kadar diye

Huhuvvvv beceremiyorum bakarkenneee

Hep görüyo diyedir [/QUOTE]
Şimdi mesaj attim giyiyom kısacık sortlari dekolteli askililari azcik da cilve yapam diyom adam ne odunsun anlamadım diye yazmışs aşkım akşam sana masaj yapayimmi

Neden eksik iş yapıyorsun ? Leopar olmadan girgirin büyüsü kaçıyor ,özelliğini kaybediyor :) siyah dayt da nedir ? Adamın içini karartma yazmazsan leoparlar kovalasın seni hadi bekliyorum .
Varya kız sen beni catlattin siyah olmaz diyosun yani heeee ben anladım şimdi bende problem demekki adamın ici karardı peki sayın profesyonel cilveli üye hangi renk daha uygun olur sen profesör olmusun artık üç cocukla

Ben takip edicem seni zaten görürsem diyecem hah bu daughter diye haberlerden hep bir yeni evlenen gorsem aklıma gerdek gecesinde kilitlenip çırılçıplak hastaneye götürülen çift gelir aklıma manyakmiyim neyim Allah 2 evladını bagislasin inşallah size

Leopar olacak ,başka alternatifi yok estagfirullah, o işin proflugunu almayayim :) ama cidden bir sorun varsa ilişkini farklı Fantezi geceliklerle renklendirmeyi dene . Bazı gecelikler ölüyü dirilten cinsten :) adam yorgunluk falan dinlemez ,hoşafını çıkarır ve erkekler ,çok bir numarası yoksa siyah sevmez pek :)

Amin inşallah ,çok teşekkür ederim . Ay o gerçek mi ? İlk gecesinde kilitlenip hastaneye gitme mevzusunu efsane saniyodum. Evde kalmış kocakarı uydurması diye dalga geçiyodum

Offf Allahım vallahi varya stres neyim kalmadı bende bugün pambık kimin oldum yok canım sorun yok bizde çekim süper sorun bizim üşengeç olmamız sabahta yazdim buraya gece öpüyor beni uyanmis uykusundan benimde uyku nasil tatli sorma tamda yeni uyumuşum bi baktim bu icraata dokecek dedim bi get yat bu saatte banyo mu yapacaz baktım sarildi uyudu simdi diceksinki eee ne istiyon daha arakadas benim uyku cok kiymetli bi bölündümü sabaha ayaktayim ayrica uyumadan aklı nerdeydi pasamin ve benim eşimin gerçekten işi çok ağır heleki bu ara takılıyorum arada adamm bu çocuk tek başına olmuyor gece uyandırma beni biliyosun uyumadan önce diye

Evet bu sejilde daha cok akli başından gidiyo . Sonrada diyo ki bana suslenmiyosun madem kime suslendin bu kadar diye

Huhuvvvv beceremiyorum bakarkenneee

Hep görüyo diyedir
Şimdi mesaj attim giyiyom kısacık sortlari dekolteli askililari azcik da cilve yapam diyom adam ne odunsun anlamadım diye yazmışs aşkım akşam sana masaj yapayimmi [/QUOTE]
Oyuncak ettik ya bizim kaynislerin bebeleri ohhhh çatla pqtlaaa kaynanaaaa

Şimdi mesaj attim giyiyom kısacık sortlari dekolteli askililari azcik da cilve yapam diyom adam ne odunsun anlamadım diye yazmışs aşkım akşam sana masaj yapayimmi
Oyuncak ettik ya bizim kaynislerin bebeleri ohhhh çatla pqtlaaa kaynanaaaa[/QUOTE]
Benimki duysa zati kudurmuş der kesin

Hahayyy ingilterede olmuş bak bi oku denizde hemde
Yillar once gazetede fantazi kazalari diye bi haber okumustum o geldi aklima
Adam kadini yataga baglayip orumcek adam kostumuyle dolabin ustundem yataga atlayacakken yere yapisip kalmis (onkari kim kurtarmis bilmiyorum)

Bi cift araba fantazisinde vites kolunu cekmeyi unutunca araba ucurundan ucurmus daha insanin agzinkn avik kakacagi bi duru vaka vardida okuyali 10 yili gecti cigu kalmamis aklimda

Yaaa Allah yardımcısı olsun .o zaman sen biraz fedakarlık edeceksin .emek olmadan yemek olmaz .bazı geceler sansasyonel olaylara imza atacak ,adamı sasirtacaksin :) haftada bir iki gece uyumasan çözersin Bu işi .bide randevulasmayi deneyin atıyorum : Yarın şu saatte toplantı var ,diyin anlaşın. O saate ne sen uyu ne herifin uyusun .azıcık yerleri neyim girgirla, iki saç savur ,gözlerini süze süze bak .türk filmlerinde olur ya ,kadın kaçar ,adam kovalar :)azıcık kovalamaca oynayın ,yerlerde neyim yatın yuvarlanin :)sonra mokoko

Ayyy kocamla kendimi yerde yuvarlanırken düşündüm de bacimmm su sansasyonel olaylar ne ki vallahi bi yasima daha girdim bende hiçbirşey yok dümdüz bir odunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…