- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
-
- Konu Sahibi maviboncugumm
Kayınpeder hayatta mi ? Kime gırgırliyor ki
Ya varya kv çok kullanır gırgır. Onu yaparken görürsem koparım ben
Tepecikli sabayat diye dusmessin adamin dilinden
Uğur böcekli ,kaplumbağalı rengarenk gırgırlar var hangisi işe yarar :)oyi sen kv deyle yetinirsin ben bundan sonra her girgir yapani gordukce gulme krizine girerim millet deli falan zannedecek
Yok yok sizle olmak güzeldi,ben valizi hazır tutayım yine,belli olmaz muneyeOooo satışlara geeelll. .. adalete karşı boynumuz kıldan incedir .bir gırgır geçeyim ,giricem mapus damına :)))
Valla her gördüğümde aklıma gelecek üçlüoyi sen kv deyle yetinirsin ben bundan sonra her girgir yapani gordukce gulme krizine girerim millet deli falan zannedecek
Kp var ama Yok kuzum ya onun derdi ekmeklere basılmasın , ödü koparKayınpeder hayatta mi ? Kime gırgırliyor ki
En şuh en yavaş olanı kaplumbağa :) bence tercih sebebi :)Uğur böcekli ,kaplumbağalı rengarenk gırgırlar var hangisi işe yarar :)
Leoparlisini bulursan leoparlisindan al daha sexi olurUğur böcekli ,kaplumbağalı rengarenk gırgırlar var hangisi işe yarar :)
Hazır gitmişken bakınırım mapus damların da :)Leoparlisini bulursan leoparlisindan al daha sexi olur
Valla her gördüğümde aklıma gelecek üçlü
Gırgır,tepecikli sabayat,tayt
Kp var ama Yok kuzum ya onun derdi ekmeklere basılmasın , ödü kopar
En şuh en yavaş olanı kaplumbağa :) bence tercih sebebi :)
Bende her girgir yapan kadini gordukce gulme krizi gecirip yerlere yatacagimi dusunuyorum
Insallah erkekler bu gırgır meselesini duymaz
Eve misafir gelince girgir yapan kadinin topuklarina sikarlar yada o gırgırı kirarlar
Eki Görüntüle 1982241 Benimki bundan
Allah bilir bu konuyu kaç erkek okudu he
Ekşiye konu olmazsak iyidir
Bende de bu varEki Görüntüle 1982241 Benimki bundan
Mune abla o ne ki :))Bende de bu var
Eki Görüntüle 1982243
Aynı anda 10 geyikçiyi siler süpürür
Konu uygun bölüme taşınmıştır, zaten olması gereken bölümde değildi.
Bende de bu var
Eki Görüntüle 1982243
Aynı anda 10 geyikçiyi siler süpürür
Konu uygun bölüme taşınmıştır, zaten olması gereken bölümde değildi.