- 7 Nisan 2017
- 1.035
- 1.810
- 35
-
- Konu Sahibi maviboncugumm
Sevindim espirim havada kalmadiBen biliyorum o espriyi:))))
Hadi ben kaçıyorum, başka konulara diskaro göstermeye gideyim, olmadı biçerdöver kullanırım :)))[/QUOTE
Gecen güzel olsun ablaların en şirine müdüresi :)
Hayır izlemedim :)Saygilar mudurum deyince
Bizimkilerde bi abbas vardi o oyle mudurum fakan derdi birde cıvık babam afedersin diye sık kullandigi bi lafi vardi
Tabi bizimkileri izlemediuseniz espirinin bi manasi kalmiyor
Hayır izlemedim :)
Muneyi ne zaman görsem aynı lafı kıllanırım :)
şimdi şuraya taktik maktik... bişeyler yazıcam olmicakMune apladan onayı aldık taktiklere devam
Şimdi bu cadılar seviiiimmm koş katil geldi esprisini de bilmez, onlar anca ellerinde gırgır gezsinlerSevindim espirim havada kalmadi
Amanin mune,organik tarıma başkoydun yani,baharda geldi...Hadi ben kaçıyorum, başka konulara diskaro göstermeye gideyim, olmadı biçerdöver kullanırım :)))
şimdi şuraya taktik maktik... bişeyler yazıcam olmicak
92liyim :)Kaclisin ki sen ben 88 liyim cocuklugum bizimkileri izlemekle gecti ordan bi kac laf kalmis ezberimde kullanirim bazen :)
Sevimi biliyorum ablaŞimdi bu cadılar seviiiimmm koş katil geldi esprisini de bilmez, onlar anca ellerinde gırgır gezsinler
Bu sefer kesin yok oldum
Güzel diziydi ya,tekrarını izlemiştim,nostalji yaşadım resmen,halamlar hiç kaçırmaz,gündüz konuşur dururlardı...Şimdi bu cadılar seviiiimmm koş katil geldi esprisini de bilmez, onlar anca ellerinde gırgır gezsinler
Bu sefer kesin yok oldum
Taktik maktik yok ..İçinde tutma yaz sebeplensin hatunlar
etek badi giymemi beğenir düzgün giyinip basım da kapalı olcak ama etek altim boş olcak denisik bir fantazi yani :) ben evde diz izi olmuş picamayla gezince bezmiş adam yazzık :))kapalı mı?
Türban vb mi ?
Benim gibi okul kıyafeti ütülüyorlardır...Gırgırını kapan koştuysa demek herifinin yanına buralar o yüzden sakin
Yarın coşar buralar sessizliğin arkası ekşınlı olacak gibiBenim gibi okul kıyafeti ütülüyorlardır...
Eeee bizdede girgir var ama herif yok napalim gece gece girgiri ekimize alio simdiden egitim taktigi mi uygulasak acabaGırgırını kapan koştuysa demek herifinin yanına buralar o yüzden sakin
Bu arada sağol mune ya,valizi hazırlamıştım,yolcuyuz galiba diye,geri yerleştireyim bari...Hadi ben kaçıyorum, başka konulara diskaro göstermeye gideyim, olmadı biçerdöver kullanırım :)))
92liyim :)
Hiç izlemedim valla:)
Sevimi biliyorum abla
Olmuş olmuş .)
Insallah olmustur bak bilmiyorsan gostereyim
Eeee bizdede girgir var ama herif yok napalim gece gece girgiri ekimize alio simdiden egitim taktigi mi uygulasak acaba
Bir herifim bile yok diyede bi turku tuttururuz