- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
-
- Konu Sahibi maviboncugumm
Ondan dedim bekar misin diye .biliyorum da diyorum ki elindeki nimeti niye mundar ediyosun :) alet edavat mi eksik :) gırgır mi istiyosun dayt miDeğilim, sanki bilmiyorsun
Da işte arada bazen uzak kalabiliyoruz mecbur
Ay çok güldürdün beni yaOndan dedim bekar misin diye .biliyorum da diyorum ki elindeki nimeti niye mundar ediyosun :) alet edavat mi eksik :) gırgır mi istiyosun dayt miaaaa herşey tamam ama ilahi bir müdahale var .şimdi anladım :) regl mi :)))
Kız susYa kızlar
Mune bizi niye banlamadi ki bu saate kadar :) bildiğin geyiğin dibine vurduk
Seviyo bizi aplamiz, kiyamadi herhalde :)
Ya cıldırdım kahkaha atmakdan ilahi sizzz çok yaşayın :)))Kız sus
Bari uygun başlığa alsalar da rahat rahat "gırgır" yapsak
AminYa cıldırdım kahkaha atmakdan ilahi sizzz çok yaşayın :)))
Amma gommussun kiiz beni ben de aslında onu bi abladan duydum dekolte giyip evi girgirlarim göğüsleri görünce dayanamaz diyordu bende o yüzden giy eğil kalk gırgır olabilir dedim naapiiyim ama baya güldürdün beniii
Nerde kiz bu saatte :) gırgır almaya mı yolladın yoksaAy çok güldürdün beni yaadamın kendisi yok ne yapayım gırgırı taytı donu
Yoğsam elimdekinin kıymetini bilirim
Mune apla bizi sever .yoksa şimdiye hepimizi gırgırlamıştıKız sus
Bari uygun başlığa alsalar da rahat rahat "gırgır" yapsak
Yok canım, iş mevzuları. Yarın cuma gırgıriyede şenlik varNerde kiz bu saatte :) gırgır almaya mı yolladın yoksa
Acaba rica etsek mi dicem taşısın , ama korkuyorumMune apla bizi sever .yoksa şimdiye hepimizi gırgırlamıştı
Bence mune abla hepimizi elektrikli supurgeyle kodese cekecek gibi hissediyorumnMune apla bizi sever .yoksa şimdiye hepimizi gırgırlamıştı
Hadi bi rica et istersen cımbızın ucunu görürüz belki :) e-postamın şifreyi unuttum hazır timeelli gideriz :))Acaba rica etsek mi dicem taşısın , ama korkuyorum
Allah kavuştursunYok canım, iş mevzuları. Yarın cuma gırgıriyede şenlik var
Sen et madem temelli gideceksenHadi bi rica et istersen cımbızın ucunu görürüz belki :) e-postamın şifreyi unuttum hazır timeelli gideriz :))
Uyuyan mune aplayı niye uyandiriyorsun ki :) bırak uyusun kadın , anma :))Bence mune abla hepimizi elektrikli supurgeyle kodese cekecek gibi hissediyorumn
Amin aminAllah kavuştursunne diyeyim
Uyanık :)) yok yok belki daha sonra :)Sen et madem temelli gideceksen
Ses etme kurksuz ,şimdi tikacak hepimizi mapusaAcaba rica etsek mi dicem taşısın , ama korkuyorum