- 22 Şubat 2017
- 1.659
- 1.666
-
- Konu Sahibi maviboncugumm
Yemin ederim gece gece gulme krizine girdimDaha önce sayfalarca bu başlıkla ilgili açılan konuyu okumuştum , hatta çok da gülmüştüm bazılarına
sexy görünmek için eşinin karşısında dans ederken,kendini eşiyle harmandalı oynarken bulan arkadaşhala aklıma geldikçe gülerim bir de yine sexy görünmek için eşinin gömleğini giyen ve üzerine tam olan gömlek sonrası eşinin al artık senin olsun demesi
Dün akşamda vardı böyle bir başlık, konu en son burçlara gelmişti, banlanmadık.konu taşındı. Ondan şeyettim aslındaSes etme kurksuz ,şimdi tikacak hepimizi mapusa
Heee öyleyse sorun yok .gırgırlayın kızlar :) pardon geyikleyin kizlaaaaarrrrDün akşamda vardı böyle bir başlık, konu en son burçlara gelmişti, banlanmadık.konu taşındı. Ondan şeyettim aslında
Tabi yinede belli olmazHeee öyleyse sorun yok .gırgırlayın kızlar :) pardon geyikleyin kizlaaaaarrrr
Uyuyan mune aplayı niye uyandiriyorsun ki :) bırak uyusun kadın , anma :))
Ses etme kurksuz ,şimdi tikacak hepimizi mapusa
Ayyy bir derdim varmıydı burasıı,Ya kızlar
Mune bizi niye banlamadi ki bu saate kadar :) bildiğin geyiğin dibine vurduk
Seviyo bizi aplamiz, kiyamadi herhalde :)
Mimkinse taytlarda löoparli teyit olacak
Sıkıntı yok . Mapusta karanlığın 50 tonunu çekerizBi gelse varya hepimiz mapus daminda isveli ve cilveli kadin nasil olunur diye 10 cilylik ansiklopedi yazariz
Grinin elli tonunun esamesi okunmaz artik
Ay kalsın almiyim. Ben leopar giyersem adam bana selam vermezMimkinse taytlarda löoparli teyit olacak
Oooo satışlara geeelll. .. adalete karşı boynumuz kıldan incedir .bir gırgır geçeyim ,giricem mapus damına :)))Ayyy bir derdim varmıydı burasıı,kız beni de kandırdınız,ne kadar da saygılıydım kurallara,taşıdılar konuyu sanmıştım Neyse,bülbülün çektiği dili belası
KK hayal dünyasını genişlettiyse demekHahhahahahsghsbsskjdhshs7b ozur dilerim beklemiuodum böyle bir yorumalemsinizzzzzz
Sıkıntı yok . Mapusta karanlığın 50 tonunu çekeriz
Oooo satışlara geeelll. .. adalete karşı boynumuz kıldan incedir .bir gırgır geçeyim ,giricem mapus damına :)))
Tepecikli sabayat diye dusmessin adamin dilindenAy kalsın almiyim. Ben leopar giyersem adam bana selam vermez
Gırgır mı
Ya varya kv çok kullanır gırgır. Onu yaparken görürsem koparım ben