esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

Daha önce sayfalarca bu başlıkla ilgili açılan konuyu okumuştum , hatta çok da gülmüştüm bazılarına :KK70::KK70:

sexy görünmek için eşinin karşısında dans ederken,kendini eşiyle harmandalı oynarken bulan arkadaş :KK70:hala aklıma geldikçe gülerim bir de yine sexy görünmek için eşinin gömleğini giyen ve üzerine tam olan gömlek sonrası eşinin al artık senin olsun demesi :KK70::KK70:
Yemin ederim gece gece gulme krizine girdim :KK70: :KK70: :KK70:

Hanımlar gırgır fikrini beğendim. Fikir geliştirilebilir de.

koltuğun altına önceden itelediğimiz kumanda olsun bir eşyayı almak için iyice eğilip nerde yaaa buu. Off alamıyorum diye söylenerek poz veriyoruz. :KK70::KK70::KK73:

Spor yapın ama daytınızı giymeyi ihmal etmeyin :KK53:
IMG_0891.PNG

Ya kızlar
Mune bizi niye banlamadi ki bu saate kadar :) bildiğin geyiğin dibine vurduk :KK70:
Seviyo bizi aplamiz, kiyamadi herhalde :)
Ayyy bir derdim varmıydı burasıı,:rolleyes::rolleyes::rolleyes:kız beni de kandırdınız,ne kadar da saygılıydım kurallara,taşıdılar konuyu sanmıştım:KK61:Neyse,bülbülün çektiği dili belası:oops:

Ayyy bir derdim varmıydı burasıı,:rolleyes::rolleyes::rolleyes:kız beni de kandırdınız,ne kadar da saygılıydım kurallara,taşıdılar konuyu sanmıştım:KK61:Neyse,bülbülün çektiği dili belası:oops:
Oooo satışlara geeelll. .. adalete karşı boynumuz kıldan incedir .bir gırgır geçeyim ,giricem mapus damına :)))

X