- 3 Kasım 2015
- 2.547
- 3.237
- 34
-
- Konu Sahibi maviboncugumm
Nereye tasin mis modonnamKonu taşınmış
Mesajı görünce yemin ederim yatakta şöyle bi diklenip esas duruşa geçtimBende de bu var
Eki Görüntüle 1982243
Aynı anda 10 geyikçiyi siler süpürür
Konu uygun bölüme taşınmıştır, zaten olması gereken bölümde değildi.
Kalbime indi resmen :)))Mesajı görünce yemin ederim yatakta şöyle bi diklenip esas duruşa geçtim
Saygılar müdürüm
Cıvık babam afedersinMesajı görünce yemin ederim yatakta şöyle bi diklenip esas duruşa geçtim
Saygılar müdürüm
En sevmediğim şey , valla evşmde de yoktu. Kv almış getirmiş. Kullanmıyorum bileBence erkekler okursa turkiyede her 10 evden 7 sine artik gırgır girisleri yasaklanacaktir
Malum misafirin onunden cayi sofrayi kaldirdiktan sonra girgir yapmaya bayilan bi ulkeyiz
Uygun yereNereye tasin mis modonnam
Hemde fazlaa fazlaFazla cozuttuk
Görselin ne olduğunu anlamaya çalışıyorumKalbime indi resmen :)))
Cıvık babam derkenCıvık babam afedersin
Hemenden gectik hizaya
Google 'da arat resmi belki çıkar :)))Görselin ne olduğunu anlamaya çalışıyorum
Mune abla o ne ki :))
Allah askina bu nedir Mune abla ya gun gectikce teknolojiyi ilerletiyorsun samuray kilicindan sonra bumeragli terlik sonrada bu artik gectigin yollardan gecmeye korkuyorum
Teknolojik tırpana benziyorGoogle 'da arat resmi belki çıkar :)))
Bu iyi oldu abla, neden banlanmadık diye sormaya korkuyordumBende makine çookkk:))) sizi artık tarım makineleriyle kovalayacağım, o bir diskaro bir çeşit pulluk
Hadi rahat olun artık, bu bölümde istediğiniz gibi laflayabilirsiniz, eğer konu bdvlik olsaydı geyikten girmiştiniz hepiniz.
Dert /sıkıntı kategorisindeki olmadığı için şanslısınız
Bu sefer şanslınız, içerik zaten bdvye uygun olmadığı için taşınması teklif edilmiş bir konuydu.Bu iyi oldu abla, neden banlanmadık diye sormaya korkuyordum
Bugün de halimize şükürler olsun :)) abla çok cool'sun bin türlü edavat mevcut :)))Bende makine çookkk:))) sizi artık tarım makineleriyle kovalayacağım, o bir diskaro bir çeşit pulluk
Hadi rahat olun artık, bu bölümde istediğiniz gibi laflayabilirsiniz, eğer konu bdvlik olsaydı geyikten gitmiştiniz hepiniz.
Cıvık babam derken
İstersen geçme
Ben biliyorum o espriyi:))))Saygilar mudurum deyince
Bizimkilerde bi abbas vardi o oyle mudurum fakan derdi birde cıvık babam afedersin diye sık kullandigi bi lafi vardi
Tabi bizimkileri izlemediuseniz espirinin bi manasi kalmiyor
En sevmediğim şey , valla evşmde de yoktu. Kv almış getirmiş. Kullanmıyorum bile
Uygun yere
Hemde fazlaa fazla
Bende makine çookkk:))) sizi artık tarım makineleriyle kovalayacağım, o bir diskaro bir çeşit pulluk
Hadi rahat olun artık, bu bölümde istediğiniz gibi laflayabilirsiniz, eğer konu bdvlik olsaydı geyikten gitmiştiniz hepiniz.
Abla bdv de ortalık karışık :)Hadi ben kaçıyorum, başka konulara diskaro göstermeye gideyim, olmadı biçerdöver kullanırım :)))