- 13 Eylül 2015
- 21.786
- 68.473
-
- Konu Sahibi maviboncugumm
Bir sürahi suyu boca ederekUyuyan adama cilveyi nasil yapiyoz hanimlar
Ogleden beri bunlari okuyup guluyorumPardon canım ya,olsun utanma,evleneceksin elbette, yaşayacaksın sende bunları ,bir fikrin olur.
Düzeldik cok şükür, kanadi eksik bir melek adeta su siralar masallah diyimYataga sokulup sarilmak suretiyle. Eller rahat durmuycak ama
Esinle nasilsin bu arada duzeldi mi araniz?
Ogleden beri bunlari okuyup guluyorum
Ufukta bi durum yok bazen olmamasi en hayirlisi herhalde diyorum
Cunku dusunuyorumda ben cilve isve bilen bi hatun degilim elinogluna yazik benie omru heba olmasin yazik gunah
İnşallah sende sağlıklı güzel Mutlu bir evlilik yaparsın canımNeyse ya en azindan bu aksam kocalari hala saglikli olan kadinlar oldugunu gorduk
Uzun zamandir hep kocalari yaklasmayan kadinlari okumaktan ulkede cinsel acidan saglikli erkek kalmamis diye dusunur olmustuk
Isin sakasi bi tarafa sahiden onlar icin uzuluyordum
Allah hepinize mutluluklar versin kocislerinizle beraber renkli mutlu huzutlu omrunuz olsun insallah
Ay anammBir sürahi suyu boca ederek
Sagol canım, bende sana hayatı ve güzelliklerini paylaşabileceğin gönlünce bir eş diliyorum...Neyse ya en azindan bu aksam kocalari hala saglikli olan kadinlar oldugunu gorduk
Uzun zamandir hep kocalari yaklasmayan kadinlari okumaktan ulkede cinsel acidan saglikli erkek kalmamis diye dusunur olmustuk
Isin sakasi bi tarafa sahiden onlar icin uzuluyordum
Allah hepinize mutluluklar versin kocislerinizle beraber renkli mutlu huzutlu omrunuz olsun insallah
Düzeldik cok şükür, kanadi eksik bir melek adeta su siralar masallah diyim
Rahat durasim yok zaten hic
Ahahha allah iyi etsin senikiz bunu dedinde aklima komik bsey geldi :) bir gun anahtar aryorum cebinde esimin millette var tabi cebide genis anahtari cekim derken baska bsy cektim anlarsnz ya esim bagrdi ben kndmi zor tuttum artk gulmekten kndme gelemedm
hadi hadi elin oglu kurbn olsun sana :)
Boğmaz boğmaz, karşısındaki güzelliği görünce hala rüyadayım sanır.Ay anammkaalkip beni bogmasin bi kaşık suda
Cokca bi suru aminSagol canım, bende sana hayatı ve güzelliklerini paylaşabileceğin gönlünce bir eş diliyorum...
Ona bakarsan benden odunu yoktur, 12 yıl olacak belki biraz yontuldum, saten gecelik hayalim varYok be canim baskasinada gunah sabahtandir okuyorum yok be odun gibiyim ben 20li yaslara kadar erkek gibi buyudum resmen icimden bi kadinsi bir varligin ciknasi icin mucize lazim herhalde
Elinoglunun gunahina girmeyelim
Amin insallah darisi basina diyeyim bende :)İnşallah sende sağlıklı güzel Mutlu bir evlilik yaparsın canım
Ona bakarsan benden odunu yoktur, 12 yıl olacak belki biraz yontuldum, saten gecelik hayalim var
öyle deme karşına iyi biri çıkar seversin de sende şaşırırsın değişimine, hakkında hayırlısı olsun
+1 benim eşim de kapalı giyinmemi ister mesela zevkler ve renkler durumu işte :) eşinin zevklerini öğrenmen lazım önce M maviboncugummHer erkek aynı şeyden hoşlanıyor diye bir durum yok.
Eşinizi iyi tanıyın ona göre.Çünkü;
Bir arkadaş anlattı.Yeni evliler akşam eşi evi gelmeden hatun süsleniyor,yemek yapıyor ve hoş bir gecelikle sanırım kapıyı açıyor.
Adam onu öyle görünce sen başıma or,,pu mu olacaksın diye kadının her yerini parçalıyor.
Eşini tanımadan girme o işlere.
Kimi kırmızı don der,kimi başka şey.