esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

Cokca bi suru amin bu odunlukla biraz zor ama

Bi arkadas cilve ne ise yariyo sormustu ilk şıkka en basta cilve yapacak kocayi bulmaya yariyo deseydim keske
Canım ya,sen bakma yazdıklarımıza,bunlar başka bir şey...Eğlenceli zaman geçirmek,özel hayata renk katmak,vs.
Cilve bence, insanda belli belirsiz varolan,duruşta,yürüyüşte tavırlarda kendini tatlı tatlı belli eden Allah vergisidir.Yıllar önce bir genç kız tanımıştım.Kendinin bile farkında olmadığı bir edası vardı ki, adeta bahar kokusu gibi ardında tatlı bir iz bırakıyordu.
Eş bulmaysa tamamen nasip işi.Vakti saati gelince sen bile şaşarsın...

Valla varsa icimde bi parca cilve isve falan ben daha gormedim belki birgun kendiliginden cikar meydana :)

Beyazatli prenside bekliyoruz bakalim yazilmissa masalimiza vakti saati dolunca cikar gelir herhalde

Eşinin istekleri beklentileri önemli tatlim. Kimisi etek sever, bacak dekoltesindn hoslanir. Kimisi göğüs dekoltesi. Bazi erkekler sexi gecelik istef kimisi hiçbişi istemez
Kadinlik hepimizin ruhunda var inkar etmeyin hanımlar. Bırakın erkeginizin yaninda çıksın meydana. Cilve illaki sexten önce yapilmaz. Günün herani öyle yaşayan kadinlar var, hep onlar kazanıyor valla

Uyuyan adama cilveyi nasil yapiyoz hanimlar
Girgiri aliyosun karnının üzerinde ileri geri çok bastırmadan hafif dokunuşlar yapıyosun .leopar daytı da saç bandı gibi kafanda fiyonk yapıyosun çünkü adam hem uykulu hem yorgan var aşağı bakmaz önce tepeleri bir keşfeder. Bakar leopar :) gözleri portler :) bu arada sen de kulağına eğilip şuh bir sesle "heriiiifff hadi len naz yapma" dedin mi adam sürülecek çikolata kıvamına gelir .al o zaman nerene istiyosan sür

Harika fikir bacılar hemen uygulayın adamlar hatun delirdi sansın

Ayy ne o kız kabus gibi,rüyamda görsem korkarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…