- 13 Eylül 2015
- 21.786
- 68.473
-
- Konu Sahibi maviboncugumm
Canım ya,sen bakma yazdıklarımıza,bunlar başka bir şey...Eğlenceli zaman geçirmek,özel hayata renk katmak,vs.Cokca bi suru aminbu odunlukla biraz zor ama
Bi arkadas cilve ne ise yariyo sormustu ilk şıkka en basta cilve yapacak kocayi bulmaya yariyo deseydim keske
Canım ya,sen bakma yazdıklarımıza,bunlar başka bir şey...Eğlenceli zaman geçirmek,özel hayata renk katmak,vs.
Cilve bence, insanda belli belirsiz varolan,duruşta,yürüyüşte tavırlarda kendini tatlı tatlı belli eden Allah vergisidir.Yıllar önce bir genç kız tanımıştım.Kendinin bile farkında olmadığı bir edası vardı ki, adeta bahar kokusu gibi ardında tatlı bir iz bırakıyordu.
Eş bulmaysa tamamen nasip işi.Vakti saati gelince sen bile şaşarsın...
Sen evlen bak insan ne Ufuk'lara açılıyorValla varsa icimde bi parca cilve isve falan ben daha gormedim belki birgun kendiliginden cikar meydana :)
Beyazatli prenside bekliyoruz bakalim yazilmissa masalimiza vakti saati dolunca cikar gelir herhalde
Sen evlen bak insan ne Ufuk'lara açılıyor
Hayırlısı tabi herşeyin
Seni arıyordur heryerde yana yakılaBeklemedeyiz o ufuklari
Acaba o beyazatli prens olacak erkisisi hangi hatunlarin ufuklarinda dolasiyir
SüperKeman da odundur ama,sanatkarına düşerse,ne nağmeler döktürür,sen kendinden ümidi kesme bence@Zlmsltn
kapalı mı?+1 benim eşim de kapalı giyinmemi ister mesela zevkler ve renkler durumu işte :) eşinin zevklerini öğrenmen lazım önce M maviboncugumm
Hahhahahahsghsbsskjdhshs7b ozur dilerim beklemiuodum böyle bir yorumHalı gırgırlayın
Keman da odundur ama,sanatkarına düşerse,ne nağmeler döktürür,sen kendinden ümidi kesme bence@Zlmsltn
Umarim aradigi benimdir :)Seni arıyordur heryerde yana yakıla
Girgiri aliyosun karnının üzerinde ileri geri çok bastırmadan hafif dokunuşlar yapıyosun .leopar daytı da saç bandı gibi kafanda fiyonk yapıyosun çünkü adam hem uykulu hem yorgan var aşağı bakmaz önce tepeleri bir keşfeder. Bakar leopar :) gözleri portler :) bu arada sen de kulağına eğilip şuh bir sesle "heriiiifff hadi len naz yapma" dedin mi adam sürülecek çikolata kıvamına gelir .al o zaman nerene istiyosan sürUyuyan adama cilveyi nasil yapiyoz hanimlar
Girgiri aliyosun karnının üzerinde ileri geri çok bastırmadan hafif dokunuşlar yapıyosun .leopar daytı da saç bandı gibi kafanda fiyonk yapıyosun çünkü adam hem uykulu hem yorgan var aşağı bakmaz önce tepeleri bir keşfeder. Bakar leopar :) gözleri portler :) bu arada sen de kulağına eğilip şuh bir sesle "heriiiifff hadi len naz yapma" dedin mi adam sürülecek çikolata kıvamına gelir .al o zaman nerene istiyosan sür
Ayy ne o kız kabus gibi,rüyamda görsem korkarımGirgiri aliyosun karnının üzerinde ileri geri çok bastırmadan hafif dokunuşlar yapıyosun .leopar daytı da saç bandı gibi kafanda fiyonk yapıyosun çünkü adam hem uykulu hem yorgan var aşağı bakmaz önce tepeleri bir keşfeder. Bakar leopar :) gözleri portler :) bu arada sen de kulağına eğilip şuh bir sesle "heriiiifff hadi len naz yapma" dedin mi adam sürülecek çikolata kıvamına gelir .al o zaman nerene istiyosan sür
Sen bekar miydin kurksuzKızlar yeter olan var olmayan var
Kızlar yeter olan var olmayan var
Öyle deme kııızzz, herseyin bir adabı varAyy ne o kız kabus gibi,rüyamda görsem korkarım
Değilim, sanki bilmiyorsunSen bekar miydin kurksuz
Ya bu madonnanın bir de kürklüsü vardı,o ikizinmiydi,yoksa kürkü mü sattında kürksüz kaldın madonna?Değilim, sanki bilmiyorsun
Da işte arada bazen uzak kalabiliyoruz mecbur