- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.673
-
- Konu Sahibi maviboncugumm
Seninle oyun oynayalım mı ne dersin
Dekolte giyip yere bişey düşürüp almaya çalışırken de radara yakalanan çok oluyor
Mesela geçerken sürtünmek değmek
Acelesi varmış gibi davranarak ama
Tabiki adamı da ezmeden[/QU
o azginliga griyo giz o ayni gel beni ye gbi ahaha :)))
açtım konuyuActim ama kimse yazmayinca bende burraya actim abla
Yahu onemli olan parfum degil zaten :))no 5 koca karı kokusu yahu! allure olsa neyse misss
bulBİLCEKMİSİNİZ KONUMU ay çok karışık bura anamHayırlı olsun canum
Burda okumuştum kışın dışardan gelince ellerini eşofman tayt pijama her neyse içine sokup çok üşümüşsün ısıtayım aşkım deben denedim işe yarıyor
Kaç yaşlarındaki çocukların,belli bir uyku düzenleri yok mu,yada evin mi çok küçük.Yoksa çocuklar biraz büyüyünce düzene giriyor hayat her türlü...Artik nasipse cocuklari universiteye yollayip evde yalniz kalinca
Bende ne diye savas zamani un makarna aliyorlarmus gibi ceyize bi dolu gecelik alirlar diye dusunuyirdum
Demek sonradan giymeye firsat olmuyorda firsati varken doya diya degisik degisik giysinler diye o kadar depoluyorlatmis bu konu vesilesiyle anlamis olduk
Yok yok yanlis anladildi ben alinti yaptigim yorum sahibi arkadas icin dedim ben evli degilimKaç yaşlarındaki çocukların,belli bir uyku düzenleri yok mu,yada evin mi çok küçük.Yoksa çocuklar biraz büyüyünce düzene giriyor hayat her türlü...
Kaç yaşlarındaki çocukların,belli bir uyku düzenleri yok mu,yada evin mi çok küçük.Yoksa çocuklar biraz büyüyünce düzene giriyor hayat her türlü...
Hem öyle fırsat olmuyor, hemde gerek olmuyor, şimdi ben sıklıkla çocuklarla yatınca, bazen uyudukları zaman uyuyakalmazsam adamcağızın yanına yatıyorum, bu da pek az sıklıkta olduğu için o mesajı alıyorArtik nasipse cocuklari universiteye yollayip evde yalniz kalinca
Bende ne diye savas zamani un makarna aliyorlarmus gibi ceyize bi dolu gecelik alirlar diye dusunuyirdum
Demek sonradan giymeye firsat olmuyorda firsati varken doya diya degisik degisik giysinler diye o kadar depoluyorlatmis bu konu vesilesiyle anlamis olduk
Hem öyle fırsat olmuyor, hemde gerek olmuyor, şimdi ben sıklıkla çocuklarla yatınca, bazen uyudukları zaman uyuyakalmazsam adamcağızın yanına yatıyorum, bu da pek az sıklıkta olduğu için o mesajı alıyor
Pardon canım ya,olsun utanma,evleneceksin elbette, yaşayacaksın sende bunları ,bir fikrin olur.Yok yok yanlis anladildi ben alinti yaptigim yorum sahibi arkadas icin dedim ben evli degilim
Cok utandim simdi
Uyuyan adama cilveyi nasil yapiyoz hanimlar
Yataga sokulup sarilmak suretiyle. Eller rahat durmuycak amaUyuyan adama cilveyi nasil yapiyoz hanimlar
Pardon canım ya,olsun utanma,evleneceksin elbette, yaşayacaksın sende bunları ,bir fikrin olur.