esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

Burda okumuştum kışın dışardan gelince ellerini eşofman tayt pijama her neyse içine sokup çok üşümüşsün ısıtayım aşkım de ben denedim işe yarıyor

Cilve allah vergisi bii şeydir. Sonradan edinilmez.. Bazıları spor ayakkabı ile cilveli olurken.. bazısı topuklu ile dişi olamaz.

Burda okumuştum kışın dışardan gelince ellerini eşofman tayt pijama her neyse içine sokup çok üşümüşsün ısıtayım aşkım de ben denedim işe yarıyor

kiz bunu dedinde aklima komik bsey geldi :) bir gun anahtar aryorum cebinde esimin millette var tabi cebide genis anahtari cekim derken baska bsy cektim anlarsnz ya esim bagrdi ben kndmi zor tuttum artk gulmekten kndme gelemedm

Kaç yaşlarındaki çocukların,belli bir uyku düzenleri yok mu,yada evin mi çok küçük.Yoksa çocuklar biraz büyüyünce düzene giriyor hayat her türlü...

Kaç yaşlarındaki çocukların,belli bir uyku düzenleri yok mu,yada evin mi çok küçük.Yoksa çocuklar biraz büyüyünce düzene giriyor hayat her türlü...
Yok yok yanlis anladildi ben alinti yaptigim yorum sahibi arkadas icin dedim ben evli degilim

Cok utandim simdi

kizim 2 yasinda oglum 10 aylik csnim daha coknkucukler evetvevim biraz kucuk ama yeni eve gececez ama yinede yanimda yatyorlar alislarvnadip ins buyurlerse bizede gymek nasip iolur :))

Hem öyle fırsat olmuyor, hemde gerek olmuyor, şimdi ben sıklıkla çocuklarla yatınca, bazen uyudukları zaman uyuyakalmazsam adamcağızın yanına yatıyorum, bu da pek az sıklıkta olduğu için o mesajı alıyor

Neyse ya en azindan bu aksam kocalari hala saglikli olan kadinlar oldugunu gorduk

Uzun zamandir hep kocalari yaklasmayan kadinlari okumaktan ulkede cinsel acidan saglikli erkek kalmamis diye dusunur olmustuk

Isin sakasi bi tarafa sahiden onlar icin uzuluyordum

Allah hepinize mutluluklar versin kocislerinizle beraber renkli mutlu huzutlu omrunuz olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…