esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

Pardon canım ya,olsun utanma,evleneceksin elbette, yaşayacaksın sende bunları ,bir fikrin olur.:KK19:
Ogleden beri bunlari okuyup guluyorum
Ufukta bi durum yok bazen olmamasi en hayirlisi herhalde diyorum

Cunku dusunuyorumda ben cilve isve bilen bi hatun degilim elinogluna yazik benie omru heba olmasin yazik gunah :KK53:

Neyse ya en azindan bu aksam kocalari hala saglikli olan kadinlar oldugunu gorduk

Uzun zamandir hep kocalari yaklasmayan kadinlari okumaktan ulkede cinsel acidan saglikli erkek kalmamis diye dusunur olmustuk

Isin sakasi bi tarafa sahiden onlar icin uzuluyordum

Allah hepinize mutluluklar versin kocislerinizle beraber renkli mutlu huzutlu omrunuz olsun insallah
İnşallah sende sağlıklı güzel Mutlu bir evlilik yaparsın canım

Neyse ya en azindan bu aksam kocalari hala saglikli olan kadinlar oldugunu gorduk

Uzun zamandir hep kocalari yaklasmayan kadinlari okumaktan ulkede cinsel acidan saglikli erkek kalmamis diye dusunur olmustuk

Isin sakasi bi tarafa sahiden onlar icin uzuluyordum

Allah hepinize mutluluklar versin kocislerinizle beraber renkli mutlu huzutlu omrunuz olsun insallah
Sagol canım, bende sana hayatı ve güzelliklerini paylaşabileceğin gönlünce bir eş diliyorum...

Sagol canım, bende sana hayatı ve güzelliklerini paylaşabileceğin gönlünce bir eş diliyorum...
Cokca bi suru amin :dua: bu odunlukla biraz zor ama

Bi arkadas cilve ne ise yariyo sormustu ilk şıkka en basta cilve yapacak kocayi bulmaya yariyo deseydim keske:KK70::KK70:

Yok be canim baskasinada gunah sabahtandir okuyorum yok be odun gibiyim ben 20li yaslara kadar erkek gibi buyudum resmen icimden bi kadinsi bir varligin ciknasi icin mucize lazim herhalde

Elinoglunun gunahina girmeyelim
Ona bakarsan benden odunu yoktur, 12 yıl olacak belki biraz yontuldum, saten gecelik hayalim var :KK48:
öyle deme karşına iyi biri çıkar seversin de sende şaşırırsın değişimine, hakkında hayırlısı olsun

Benimki kavgaliyken uyuyorum sanip bana dokunup oksuyodu o oksadikca horluyodum:uykucu::KK70: tabikii yalandan snra nefes alışverişi mi ona gore ayarlıyorum tbi ne kadar ileri gitcek acaba dye bekliyodum baya bi ugrasiyodu ben hareketlenmeye başlayınca uyiyo taklidi yapiyodu:rolleyes:sonra cekuyodum kendme bnu gayet cool cool takiliyo bu saf kocam tabi sadece kendini kandiriyo haberi yok sabahta kalkip aaa gece sana noldu diyodu :KK48: bi kac kere yapti bu karsilik aldi en son ugrasti 1 saaten fazla bakti bende tik yok horliyorum tabii yalandann :KK45:oflayip puflayi uyudu. Benim kocada bna böyle cilve yapiyo iste:halay:

Ona bakarsan benden odunu yoktur, 12 yıl olacak belki biraz yontuldum, saten gecelik hayalim var :KK48:
öyle deme karşına iyi biri çıkar seversin de sende şaşırırsın değişimine, hakkında hayırlısı olsun

Amin insallah bakalim nadip kismet hersey ufakta kocanin "k" si bile yok ama Allahtan umit kesilmez

Ha bide minibusteken dirseeminn ucunu Junior a dokundurum cekiyorum yolda dururken onun dirseğinin ucunu da kendime:oops::KK70:ivedik taktigi .
Sonra arabada yolculuk yaparken onun yanindaysam dokunuyorum onum tam arkasinda oturuyosam ve aksamsa bacagimi uzatip ayaklarmla bacagini oksuyorum :KK70:
Sonra arabanin icinde yanindaki koltukta otururken bacagimi aciyorum . Ay bu kada ryeter sanirsam bunlar disardaki cilveler evdekiler baska :KK30:

Her erkek aynı şeyden hoşlanıyor diye bir durum yok.
Eşinizi iyi tanıyın ona göre.Çünkü;
Bir arkadaş anlattı.Yeni evliler akşam eşi evi gelmeden hatun süsleniyor,yemek yapıyor ve hoş bir gecelikle sanırım kapıyı açıyor.
Adam onu öyle görünce sen başıma or,,pu mu olacaksın diye kadının her yerini parçalıyor.
Eşini tanımadan girme o işlere.
Kimi kırmızı don der,kimi başka şey.
+1 benim eşim de kapalı giyinmemi ister mesela zevkler ve renkler durumu işte :) eşinin zevklerini öğrenmen lazım önce M maviboncugumm

Cilve dediğin şey dişiliğini hissettirmektir. Kuralları olan bir şey değildir. Erkekler bir dişi olduğumuzu her zaman bildikleri için her halimize alışırlar. Ama ara sıra hatırlatmamızı isterler. Ya da bazen biz hatırlatmak isteriz. Olsa da olur olmasa da olur bu tabi.. Onlar için ay'lı uy'lu konuşmak saçlarınla oynamak bile bir cilve. Ojelerini göstermek nasıl göründüğünü sormak.. Ses tonunu inceltmen.. Ne bileyim kadını kadın yapan o dişilik özelliklerinin üzerine basmandır cilve. Ama bunun olmamasıda asla bir eksiklik değil

X