esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

Beraber aynı evi de paylaşırsın bu gidişle benden söylemesi çok fazla içli dışlı olmamanı öneririm.
Ayrıca yeni konu açarsan sorununa yönelilir sağlıklı yorumlar alabilirsin.

bizdede var o sıkıntı kp ölmus kaynana tek esimde cok anacıdır cok tartsyoruz onun yuzune valla nisanliyken iyiydi evlennce burnumdan getrdi kabul etme canim o evlenince ne yilan oluyor ne

Ambians ve diyalog supermus bi elde resbih diger elde telefon ben cilvelimiyim sen manyaksin cok yasayin emi
Bak devamını yazıyorum
Telefonu kenara çekip şuh bi öpücük attım sonra da dudaklarımı yaladım
Anaaam dedi yüzünü ekşitti başını öte tarafa çevirdi
Bi kahkaha koptu tabi sonra
Şimdi de gel lan yanıma köpek diyo :))

yokk yabanci bir kitap
6. his fln diyesim geliyor
ay naisl unuttum ben bu kitabiii
3 tane var galiba seri oalrak
bir patron stajyer bi kizi ise aliyor sonra oynasiyolar falan hahahhah :)))))))))
Grinin elli tonu olmadin o

Bildigim kadariyla cilveli isveli bisey degildi sapik ruhlu bi patron vardi diye biliyorum

Esimi tarif ediyon resmn bizimkide öyle ama heves etmiyom degil hani bi giyemedik şu dantelli iki parcacik donları iyimi

ilk gece bende giydim ama utana utana ky cok biliyomus kendi cok yapmis heral sende ona al cok merakliysa :)

Çok yaşayın emi, sizin yorumlar öldürdü beni gülmekten

Taktikle cilveler eğreti durmaz mı yahu içten geleni maküldür ben beceremem üstüm de çok yapay durur tıpkı oynamayı bilmeyenin yerim dar demesi gibi :)

Cok tatlisiniz ya
Gitmeyin tam cilve olsun

Ama bence bu gece tum kadinlar bi gırgır kullanmaliydu ya bi gırgir testinden gecseydi su kocalar

Canım,üstte bir derdim var'a tıkla,yeni konu aç yazıyor,oradan yapabilirsin

Esimi tarif ediyon resmn bizimkide öyle ama heves etmiyom degil hani bi giyemedik şu dantelli iki parcacik donları iyimi
Şimdi de toto büyüdü zaten, istese de giremem onların içine
ilk gece bende giydim ama utana utana ky cok biliyomus kendi cok yapmis heral sende ona al cok merakliysa :)
O da ne yapsın garibim, oğlunu düşünüyor. Zor evlendirmiş, eşimin hiç niyeti yokmuş , ondan sever beni

bizdede var o sıkıntı kp ölmus kaynana tek esimde cok anacıdır cok tartsyoruz onun yuzune valla nisanliyken iyiydi evlennce burnumdan getrdi kabul etme canim o evlenince ne yilan oluyor ne

Abla inam napcami bilmyoruuum artik evlenmekten vazgececem benim annem 20 yildi kaynata kananayla oturyo yani uzagimda olsun istyorum kaynanamda esini uzun zaman once kaybetmis ne diyim napyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…