esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

Abla inam napcami bilmyoruuum artik evlenmekten vazgececem benim annem 20 yildi kaynata kananayla oturyo yani uzagimda olsun istyorum kaynanamda esini uzun zaman once kaybetmis ne diyim napyim

canim valla konus gelecegin onemli burda simdi iyiler evlennce gercek yuzleri cikiyo mecbur kabul edecek sakn brlikte oturma valla huzurunuz kalmaz evlennce seytana donuyorlar ogullarina öte var dedrtmyorlar

Canım,o kıyafetleri önce kendin seveceksin,dokusunu,duruşunu...Sen sever ve yakıştırırsan güzel durur üzerinde.Benimde vardı çeşitli, severek giydim...Eşimde çok yakıştırıyordu.Hala severim,ben güzel ve uçuşan kumaşları severim aslında,kendimi hafif rüzgarlı bir deniz kenarında hissederim...

Kızlar doğal olması lazım tiyatro gibi olmaz cilve. Sonradan öğrenilmez demiyorum fikir alışverişi olabilir ama eğreti durmaması için ortamın uyması lazım. İlla Mıç mıç adamın üstüne gitmek değil.
Mesela eşin tv izlerken git afili kıyafetlerinden giy makyajını yap hiç bişey yokmuş gibi evde dolan telefonunu al yanına git otur telefon ile ilgilen ona kendini göstermeye çalışma bile kendi farkedecektir gel sen buraya bakim ne yaptın sen kendine sonra mucuk mucuk

senn :) az kaldi gdip gecelik giycem :)

@Zlmsltn

Aklıma şu geldi. 1. dakikayla 1.20 arasındaki sahne :)

Ben yorumlar arasinda sizinkini kaxirmisim bu bana okudugum bi yaziyi hatirlatti

Kadin fanzati benim neyime diye bi yazi yazmus fantazi diye neye niyetlendiyse illa basina bisey gelmis kocasina isveli cilveli sexi bi mesaj atmis kaynanaya gitmis

Asarsonrede opmeye falan kalkmis kapisi acilmis oyle bi dolu musibetle karsilasmis izleyince o geldi aklima

Boyle birseyle karsilasmsktansa wn temuzi direk ruhumuzu teslim edelim

Cok tatlisiniz ya
Gitmeyin tam cilve olsun

Ama bence bu gece tum kadinlar bi gırgır kullanmaliydu ya bi gırgir testinden gecseydi su kocalar
Esk Türk filmlerinde "cam silerken seni gördüm,bacaklarını çok beğendim yavrum" gibi olmuş bu gırgır işi
Ozaman Yen'i evliydik bende çok kadın gibi hissetmiyordum. Ama saten geceliğe karşı Bihter ve annesinden sonra bi ilgim oluştu şimdi de kilo ve çocuklar sıkıntı. Hala yanımda yatıyorlar. Umutluyum birgün giyeceğim

Seninle oyun oynayalım mı ne dersin
Dekolte giyip yere bişey düşürüp almaya çalışırken de radara yakalanan çok oluyor
Mesela geçerken sürtünmek değmek
Acelesi varmış gibi davranarak ama
Tabiki adamı da ezmeden

bende bir gun giyecegm umudundayim esim cok istyo ama yan yana zor geliyoruz valla cocuklar yanmda yatyo daha kucukler kendme zor bakyorum yani anlican

Artik nasipse cocuklari universiteye yollayip evde yalniz kalinca

Bende ne diye savas zamani un makarna aliyorlarmus gibi ceyize bi dolu gecelik alirlar diye dusunuyirdum

Demek sonradan giymeye firsat olmuyorda firsati varken doya diya degisik degisik giysinler diye o kadar depoluyorlatmis bu konu vesilesiyle anlamis olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…