-
- Konu Sahibi maviboncugumm
Abla inam napcami bilmyoruuum artik evlenmekten vazgececem benim annem 20 yildi kaynata kananayla oturyo yani uzagimda olsun istyorum kaynanamda esini uzun zaman once kaybetmis ne diyim napyim
Basliga filan ne yaziyorum yeniyim hicnisey anlamadim ben burdan
Salak bacingorumcemde bna almis ama bir gorseniz altta sadece tanga ustunede yirtmacli bisey gydim allahim esim o sira odaya girdi güldü sen bole seyler gymezdin die bnde salak bacin almis demeye kalmadi cupppp
Ciddi mi ?Esiyle cilvelesirken adami bayiltan abla da burda mi
Meger adam gidiklaninca bayiliyormusAklima geldikce gulerim :)
Bu tarz konulardan birinde okumustumCiddi mi ?
Yorumlara koptum çıkamıyorum :))
Salak bacin
Adam sezdiyse demek cikacak lafi
Canım,o kıyafetleri önce kendin seveceksin,dokusunu,duruşunu...Sen sever ve yakıştırırsan güzel durur üzerindeBirde ben ne bileyim erkek gibi kızdım, kayınvalidem bana bi sürü seksi kıyafet almış, düğünden sonra giy diye. Yoksa hayatta aklıma gelmez . Evlendik büyükleri dinledim giydim, benimki şok, hiç olmuş mu bunlar, ne yapıyorsun dedi, hevesi kursağımızda koyduDaha da göremedi sonra
ortalık karıştı valla diye yazıyorum kopun gelinn bacınıza akıl verinortalik karisik valla :)
Kimeydi bu?kebdimden gectim ne guzel anlsttin valla:)
Canım,o kıyafetleri önce kendin seveceksin,dokusunu,duruşunu...Sen sever ve yakıştırırsan güzel durur üzerinde.Benimde vardı çeşitli, severek giydim...Eşimde çok yakıştırıyordu.Hala severim,ben güzel ve uçuşan kumaşları severim aslında,kendimi hafif rüzgarlı bir deniz kenarında hissederim...
Esk Türk filmlerinde "cam silerken seni gördüm,bacaklarını çok beğendim yavrum" gibi olmuş bu gırgır işiCok tatlisiniz ya
Gitmeyin tam cilve olsun
Ama bence bu gece tum kadinlar bi gırgır kullanmaliydu ya bi gırgir testinden gecseydi su kocalar
Ozaman Yen'i evliydik bende çok kadın gibi hissetmiyordum. Ama saten geceliğe karşı Bihter ve annesinden sonra bi ilgim oluştuCanım,o kıyafetleri önce kendin seveceksin,dokusunu,duruşunu...Sen sever ve yakıştırırsan güzel durur üzerinde.Benimde vardı çeşitli, severek giydim...Eşimde çok yakıştırıyordu.Hala severim,ben güzel ve uçuşan kumaşları severim aslında,kendimi hafif rüzgarlı bir deniz kenarında hissederim...
Esk Türk filmlerinde "cam silerken seni gördüm,bacaklarını çok beğendim yavrum" gibi olmuş bu gırgır işi
Ozaman Yen'i evliydik bende çok kadın gibi hissetmiyordum. Ama saten geceliğe karşı Bihter ve annesinden sonra bi ilgim oluştuşimdi de kilo ve çocuklar sıkıntı. Hala yanımda yatıyorlar. Umutluyum birgün giyeceğim
Esk Türk filmlerinde "cam silerken seni gördüm,bacaklarını çok beğendim yavrum" gibi olmuş bu gırgır işi
Ozaman Yen'i evliydik bende çok kadın gibi hissetmiyordum. Ama saten geceliğe karşı Bihter ve annesinden sonra bi ilgim oluştuşimdi de kilo ve çocuklar sıkıntı. Hala yanımda yatıyorlar. Umutluyum birgün giyeceğim