esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

14 senelik evli bir kadın olarak hiç alakası olmadığını söyleyeyim o halde
Cilveli bir kadın değilim
Kocam cilveyi işveyi basit bulur
İlgi alaka istediğimin yapılması konusunda da hiç sıkıntı yok

olmazsa oolmaz diyorsun ama insanin içinde yoksada yokdur iste

demekki olmazsa oluyor :)
saka sakaa buradan biraz ornekler alsam iyi olucak
Olmazsa olmaz ama iste insanin mayasinda olmali bence sonradan kazanilacak bisey degil

Misal bende odun gibi kizim 19-20 yasina kadar erkek gibiydim cinsiyetimin farkinda degildim dersem yeridir
Bu saatten sonra cilveli olunur mu bilmiyorum ama olunursa ben olmak istiyorum

Sahiden tum kadinlarda olmasi gereken en onemli ozellik diyebilirim

Youtubede her seyin videosu var acaba nasil cilveli olundugunun da vidrosu varmidir acaba

aman bu kocalardan hersey istyor arkadas cilve diormus kocan kendi ypsin kiz cok gerekliyse

Cok guldüm buna ,aklima bi arkadasim geldi.
Eşiyle kavga edince hadi ozur dile benden affedeyim diyormus oda
Tuaf çiftler var bizim gibi:)))
Bir gece gene burda bir konu açılmış "eşinize seni seviyorum dediğinizde tepkisi tam hatırlamıyorum ama böyle birşeydi"
Koca kişiside koltuğunda oturmuş gözlük gözünde ağır bir siyasi kitap okuyor ciddi bir ortamda söyleyeyim dedim
Genemi kadınlar kulübü dedi
Adam biliyor potansiyel yok:))))

ay çok seker ama yaa :))))

y"edi kocali hurmuz filmini okudum az once ona bakaical nirgul yesilcay inmis
haa bideee bi kitap avrdi
unuttum yaa adini kitabin, çok unlu bir kitap her dilde çevriisi var bir bilen vardir yazar simdi

Bende giymiştim üstünde eğreti durmuş dedi, dolapta bekliyor şimdi. Ama haklı , içimden gelmiyor ki giymek , Yen'i gelin giyer demişlerdi giydik
Bizde de öyle , benim eşimde cilve yapmaya çalışsam ne yapıyorsun der, 12 yıl oldu bizimde

Birde çocuklar yüzünden birarada pek yatamadığımız için , yanına yatma şansım olursa iş genelde başka yerlere gidiyor , heralde yanıma yattığına göre amaçlı farklı diye düşünüyor

Şuan burayı okurken tek elimle de tesbih çekiyordum
Sen suremi okuyosun dedi
Yook kk dayım dedim
Ben cilveli miyim dedim
Sen manyaksın dedi

Şuan burayı okurken tek elimle de tesbih çekiyordum
Sen suremi okuyosun dedi
Yook kk dayım dedim
Ben cilveli miyim dedim
Sen manyaksın dedi
Ambians ve diyalog supermus bi elde resbih diger elde telefon ben cilvelimiyim sen manyaksin cok yasayin emi

Sevgilim var evlilik dusunuyoruz ama benim aklıma takılan sorular var tecrune sahibi evli ablalar bana akıl verebilirmisiniz evet sevgilimi seviyorum bu yazada dugun nisan dusunuyoruz yalniz sevgilimin bir tek annesi var anneside tek basina yasiyor yani annesine cok duskun ayni apartmanda veya annesine yakin bi yerde oturmak istyor ve ben kendi ailemle ilgili ne yaparsam annesini de dahil etmemi yalniz birakmami istyo bu normal mi ilerde sizce beni neler beklyor ... surekli ben ne yaparsam anneside benimle olacak yani

Kuzum sen Yen'i bi konu aç bura onun başlığı değil

O yeni gelin kandirilmacasina bizde kapıldık ama ağzımın payini cok iyi aldim
Birde ben ne bileyim erkek gibi kızdım, kayınvalidem bana bi sürü seksi kıyafet almış, düğünden sonra giy diye. Yoksa hayatta aklıma gelmez . Evlendik büyükleri dinledim giydim, benimki şok, hiç olmuş mu bunlar, ne yapıyorsun dedi, hevesi kursağımızda koydu Daha da göremedi sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…