esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

:KK70:sizinkide cok komikmis cilve yapayim derken kolun delisi durumuna dusmussunuz:rolleyes::rolleyes::rolleyes:alismadik kıçta don durmaz derler ya o hesap
Aynen valla olmuyo allahtan esim erotik sevmez şirin sever :deli:[/QUOTE]

Ben evli degilim valla bende yaoamam oyle seyler isve cilve dogustan biseymis gibi gelir bana insanin mayadinda olmali

Ben evde kendi kendime bile dans edip sarki soyleyemem kaldi ki gorsel show:olamaz:

Bizden geçti o işler...
İki çocukla bırak cilveyi,adamakıllı iki lafın belini kiramiyoruz...
Eksikliğini de hissetmiyoruz hani...
Kizlarim sağolsun:)

ben bisey sorucam
cilve uyapmadaki amaç nedir ?
ciddi soruyorum dalga geçmeyuin :)

ornegin istediginiz biseyi yaptirmak aldirmak vs mi( atiyorum suopurgeyi degisturmek :) ) aklima bu geldi de neyse
yada geceye hazirlik mi

tam amaç ne
ben odun oglu odunul galiba sebebini bile bimmiyorum bu isin :)

bana hep çok ağır geldi. allure olunca ama kendimden geçiyorum :)
Ağır zaten, ben pek hafif kokuları sevmem zaten. Daha savrulan kokular tercihim oldu, hayatımın kokusu da la vi est belle oldu, kışları hep bunu kullanırım.
No5 'e gelirsek de güzel evet, ama baştan çıkarıcı da değil bence. Baştan çıkarıcı olmak için çok sert bana göre.

ya cilve deyince neden herkesin aklına mutlu son gelmiş anlamadım.... cilve bir insanin gulusunde, konusmasinda, davranisinda olur... siz baştan çıkarma taktikleri veriyorsunuz bayanlar Sahsen ben cilveli bir insan değilim hatta odunum ama ikinci seçenek icin fikirler bol yani...

Eğiliyorsun ya firikik oluyor malum :KK66:
Amma gommussun kiiz beni ben de aslında onu bi abladan duydum dekolte giyip evi girgirlarim göğüsleri görünce dayanamaz diyordu bende o yüzden giy eğil kalk gırgır olabilir dedim naapiiyim ama baya güldürdün beniii:halay::KK19:

Eğiliyorsun ya firikik oluyor malum :KK66:
Amma gommussun kiiz beni ben de aslında onu bi abladan duydum dekolte giyip evi girgirlarim göğüsleri görünce dayanamaz diyordu bende o yüzden giy eğil kalk gırgır olabilir dedim naapiiyim ama baya güldürdün beniii:halay::KK19:

ben bisey sorucam

ornegin istediginiz biseyi yaptirmak aldirmak vs mi( atiyorum suopurgeyi degisturmek :) ) aklima bu geldi de neyse
yada geceye hazirlik mi

tam amaç ne
Camları sildirmek canım,:halay:Şaka şaka,hayata renk katmak diyelim:KK75:

Merhaba arkadaslar,
cilve konusunda örnekler istiyorum rica edersem, nasil cilve yapiyorsun, cilve nasil olur? Taktikler vere bilirmisiniz hanimlar :)
Bu işve,cilve,çekici olma yapı meselesi
Şimdiye kadar bütün sevgililerim hep aynı şeyi söydiler ağız birliği yapmış gibi ;" tanıdığım en çekici,cazibeli bayansın".(ses tonumu ve vücut hatlarımı)
Bütün bunlar için bi çaba sarfettim mi ?Hayır.Olduğum gibi davrandım hep.Dedim ya en baştan da bu tür şeyler yapı meselesi.Zorla yapmış olsaydım belki sırıtıcaktı.Benim fikrim bu

bende cok cilveliydim eskiden evlenmeden once suan 2 cocugum oldu cilve yapacak vaktim bile kalmadi aman kiz sende iki yanina sokul elini tut iki inek saban gibi cimdikle :21::KK71:

ben bisey sorucam

yada geceye hazirlik mi

tam amaç ne

Arkadasim bekar ve hic sevgilisi olmamis biri olarak soyluyorum cilve candir cilve bir kadinin olmazsa olmazidir

Misal cevremdeki cilveli kadinlara bakiyorum her istedigini kocasina yaptiran kadinlar oluyor ama cilvesoz kadinlar ise en ufak biseyi yaptirmak icin saatlerce dil dokuyor

Hem kadina ilgi gosterilipbkadinin simartilmasi icin ose yariyor hemde kadinin gorunmez silahi umarim aciklayabilmisimdir

Arkadasim bekar ve hic sevgilisi olmamis biri olarak soyluyorum cilve candir cilve bir kadinin olmazsa olmazidir

Misal cevremdeki cilveli kadinlara bakiyorum her istedigini kocasina yaptiran kadinlar oluyor ama cilvesoz kadinlar ise en ufak biseyi yaptirmak icin saatlerce dil dokuyor

Hem kadina ilgi gosterilipbkadinin simartilmasi icin ose yariyor hemde kadinin gorunmez silahi umarim aciklayabilmisimdir
olmazsa oolmaz diyorsun ama insanin içinde yoksada yokdur iste

demekki olmazsa oluyor :)
saka sakaa buradan biraz ornekler alsam iyi olucak

hic fikir bulamazsin annelerden cocuklarla ugrasmaktan cilve yapamyoruz en iyisi bekarlar yorum ypsin :)

X