- 20 Şubat 2017
- 5.831
- 6.556
-
- Konu Sahibi maviboncugumm
Çok zahmete gerek yok kısa ve netAşk yapalım mı ? diyo , yapalım tabi diyorum ya da
Senin sevişesin var diyo , evet diyorum
Bu kadar , bitti
Ben bayılıyorum. Bir o bir de armut pekmezi. Mükemmel.Kokusu cok ağır tadi da üzüm pekmezinden daha yoğun. Bayilarak icen oldugunu sanmiyorum zaten
Kızlar gırgırı bu kadar küçümsemeyin!
Babannem ev gırgırlaya gırgırlaya 14 çocuk doğurdu. Ona göre
Hadi gazan mübarek olsunBiz tatildeydik reglden dolayı mesaj attım su alır mısın diye, sonrasında da belki bu akşam görüşürüz yazdım su almayı unutmuş az önce geldi yemek yemeden duşa koştubebeyi uyuttum uyanmazsa inş.
Allahim karnım ağardı yaa şaka gibiDaha önce sayfalarca bu başlıkla ilgili açılan konuyu okumuştum , hatta çok da gülmüştüm bazılarına
sexy görünmek için eşinin karşısında dans ederken,kendini eşiyle harmandalı oynarken bulan arkadaşhala aklıma geldikçe gülerim bir de yine sexy görünmek için eşinin gömleğini giyen ve üzerine tam olan gömlek sonrası eşinin al artık senin olsun demesi
:) Yani yine de karşındaki kişiye göre değişir diyorum. Sen göz süzersin, adam öküz olursa ne belertiyorsun gözünü bir şey mi kaçtı da diyebilir.[/QUOTE]Oooooooww
Bu başıma gelmişti Rihanna ve shakiranin klipteki duvar dansını yaptım napiyon gerizekalı mısın dedi gülme krizine girdik zira benim cilve ile erotik olmak başka şeyler. Cilveliyimdir ama erotik değilimdir yani[/QUOTE]:) Yani yine de karşındaki kişiye göre değişir diyorum. Sen göz süzersin, adam öküz olursa ne belertiyorsun gözünü bir şey mi kaçtı da diyebilir.
Bu başıma gelmişti Rihanna ve shakiranin klipteki duvar dansını yaptım napiyon gerizekalı mısın dedi gülme krizine girdik zira benim cilve ile erotik olmak başka şeyler. Cilveliyimdir ama erotik değilimdir yani
Bu başıma gelmişti Rihanna ve shakiranin klipteki duvar dansını yaptım napiyon gerizekalı mısın dedi gülme krizine girdik zira benim cilve ile erotik olmak başka şeyler. Cilveliyimdir ama erotik değilimdir yani[/QUOTE]:) Yani yine de karşındaki kişiye göre değişir diyorum. Sen göz süzersin, adam öküz olursa ne belertiyorsun gözünü bir şey mi kaçtı da diyebilir.
Ben rusum eve temizliğe geldim diyorum.Bide peltek konuşuyorum .Evin hanimi yokmuydu diyorum .
:) Bu iyiydiBu başıma gelmişti Rihanna ve shakiranin klipteki duvar dansını yaptım napiyon gerizekalı mısın dedi gülme krizine girdik zira benim cilve ile erotik olmak başka şeyler. Cilveliyimdir ama erotik değilimdir yani
Ama gün de ki kız yapmıştı ona olmuştu bi de dans için minyon olmak lazım benim fırın küreği gibi kollarımla komedi[/QUOTE]:) Bu iyiydi
Ben de öyle düşünüyorum, kahkaha atarım, tatlı tatlı konuşurum ama dans falan edemem :)
Fakat şunu da unutmamak lazım, o Rihanna biz değiliz. Başkasının hareketleri kıyafet gibi oturmaz üzerimize, ondan vazgeçmek lazım.Yoksa sonuçları komik oluyor işte.
koca kişisi sana cilve yapıyorum derim işte o kadar yeteneksizim bu konuda
eşimle aram iyidir buna rağmen:)))
kimseye cilve falan yapamam
nasıl etiket yapiliyoki. buldum konuyu da etiketlemeyi bilemedimmKız hangi konu allahım nasıl gözümden kaçarbeni etiket yap Canım