- 7 Nisan 2017
- 1.035
- 1.810
- 35
-
- Konu Sahibi maviboncugumm
Aynen valla olmuyo allahtan esim erotik sevmez şirin seversizinkide cok komikmis cilve yapayim derken kolun delisi durumuna dusmussunuz alismadik kıçta don durmaz derler ya o hesap
O kadar da kötü değil ya, ağır bir koku hypnotic poison, la vi est belle gibi. Yani tabi seveni de çok sevmeyeni de.no 5 koca karı kokusu yahu! allure olsa neyse misss
bana hep çok ağır geldi. allure olunca ama kendimden geçiyorum :)O kadar da kötü değil ya, ağır bir koku hypnotic poison, la vi est belle gibi. Yani tabi seveni de çok sevmeyeni de.
Bir dönem kullandım, kış kokusu bir kere yazın asla gitmez.
Ağır zaten, ben pek hafif kokuları sevmem zaten. Daha savrulan kokular tercihim oldu, hayatımın kokusu da la vi est belle oldu, kışları hep bunu kullanırım.bana hep çok ağır geldi. allure olunca ama kendimden geçiyorum :)
Amma gommussun kiiz beni ben de aslında onu bi abladan duydum dekolte giyip evi girgirlarim göğüsleri görünce dayanamaz diyordu bende o yüzden giy eğil kalk gırgır olabilir dedim naapiiyim ama baya güldürdün beniiiEğiliyorsun ya firikik oluyor malum
Amma gommussun kiiz beni ben de aslında onu bi abladan duydum dekolte giyip evi girgirlarim göğüsleri görünce dayanamaz diyordu bende o yüzden giy eğil kalk gırgır olabilir dedim naapiiyim ama baya güldürdün beniiiEğiliyorsun ya firikik oluyor malum
Camları sildirmek canım,ben bisey sorucam
cilve uyapmadaki amaç nedir ?
ciddi soruyorum dalga geçmeyuin :)
ornegin istediginiz biseyi yaptirmak aldirmak vs mi( atiyorum suopurgeyi degisturmek :) ) aklima bu geldi de neyse
yada geceye hazirlik mi
tam amaç ne
ben odun oglu odunul galiba sebebini bile bimmiyorum bu isin :)
Bu işve,cilve,çekici olma yapı meselesiMerhaba arkadaslar,
cilve konusunda örnekler istiyorum rica edersem, nasil cilve yapiyorsun, cilve nasil olur? Taktikler vere bilirmisiniz hanimlar :)
Adama gecelik çamaşır falan hiç işlemiyoÇok zahmete gerek yok kısa ve net
bak bu olur camlari silsin ne isterse yaparimmCamları sildirmek canım,Şaka şaka,hayata renk katmak diyelim
ben bisey sorucam
cilve uyapmadaki amaç nedir ?
ciddi soruyorum dalga geçmeyuin :)
ornegin istediginiz biseyi yaptirmak aldirmak vs mi( atiyorum suopurgeyi degisturmek :) ) aklima bu geldi de neyse
yada geceye hazirlik mi
tam amaç ne
ben odun oglu odunul galiba sebebini bile bimmiyorum bu isin :)
bende cok cilveliydim eskiden evlenmeden once suan 2 cocugum oldu cilve yapacak vaktim bile kalmadi aman kiz sende iki yanina sokul elini tut iki inek saban gibi cimdikle
olmazsa oolmaz diyorsun ama insanin içinde yoksada yokdur isteArkadasim bekar ve hic sevgilisi olmamis biri olarak soyluyorum cilve candir cilve bir kadinin olmazsa olmazidir
Misal cevremdeki cilveli kadinlara bakiyorum her istedigini kocasina yaptiran kadinlar oluyor ama cilvesoz kadinlar ise en ufak biseyi yaptirmak icin saatlerce dil dokuyor
Hem kadina ilgi gosterilipbkadinin simartilmasi icin ose yariyor hemde kadinin gorunmez silahi umarim aciklayabilmisimdir
Nurgül yeşilcayın yedi kocalı filminin izle alsana cilvenin türlerini öğren her erkeğe aynı cilve yapılmaz oda erkeğine göre değişir:))))Merhaba arkadaslar,
cilve konusunda örnekler istiyorum rica edersem, nasil cilve yapiyorsun, cilve nasil olur? Taktikler vere bilirmisiniz hanimlar :)