- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
-
- Konu Sahibi maviboncugumm
Reddedilince bir köşeye çekilip kedi gibi gözlerime bakıyor .kızlar bu saatten sonra girgirsiz olmaz .yok mu bir girgiri olan
Kizlaaaaarrrr şimdi bir reklam gördüm :) fahriye evcenin oynadığı koton reklamı . Cilve öğrenmek isteyen izlesin :) beyaz pantolon da sexy duruyo muş
Akülüyle beyaz pantolonAkülünü çıkar garajdan ilk önce
Oo böyle konulara bayılırım buna benzer bi konu vardı çok eğlenmiştik çayımı alıp geliyorum :)Merhaba arkadaslar,
cilve konusunda örnekler istiyorum rica edersem, nasil cilve yapiyorsun, cilve nasil olur? Taktikler vere bilirmisiniz hanimlar :)
Offf bu çok şey oldumarilyn monroe'ya sormuşlar gece ne giyersiniz diye. sadece chanel no 5 giyerim demiş.
chanel no 5 yoksa evdeki parfümle idare edin bence :)
Iyy,onu çocuklar için almıştım,doktor bağışıklık güçlendirici olarak tavsiye etmişti,çocuklar isyan çıkarınca bir tadayım dedim,lavaboda buldum kendimi.Kavanozuyla çöpe attım.Çeşitlerimi var kiLibidosu düşük hatunlara ya da beylerine keçiboynuzu pekmezi tavsiye ediyorum yok böyle bi şey
Kokusu cok ağır tadi da üzüm pekmezinden daha yoğun. Bayilarak icen oldugunu sanmiyorum zatenIyy,onu çocuklar için almıştım,doktor bağışıklık güçlendirici olarak tavsiye etmişti,çocuklar isyan çıkarınca bir tadayım dedim,lavaboda buldum kendimi.Kavanozuyla çöpe attım.Çeşitlerimi var ki
no 5 koca karı kokusu yahu! allure olsa neyse misssmarilyn monroe'ya sormuşlar gece ne giyersiniz diye. sadece chanel no 5 giyerim demiş.
chanel no 5 yoksa evdeki parfümle idare edin bence :)
Koca karı kokusu tabii.Çünki marilyn monroe'de yaşasaydı kocakarı olacaktı,normal yani..no 5 koca karı kokusu yahu! allure olsa neyse misss