esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

Reddedilince bir köşeye çekilip kedi gibi gözlerime bakıyor .kızlar bu saatten sonra girgirsiz olmaz .yok mu bir girgiri olan [/QUOTE]

Daha çok fikir çıkar burdan, gırgırsız tabikide olmaz deneyenler sonucu yazsın herkes sebeplensin [/QUOTE]
Ben deneye yanila bulurum artık .gırgır ufkumu genişletti :) yazarım arada size de

Libidosu düşük hatunlara ya da beylerine keçiboynuzu pekmezi tavsiye ediyorum yok böyle bi şey
Iyy,onu çocuklar için almıştım,doktor bağışıklık güçlendirici olarak tavsiye etmişti,çocuklar isyan çıkarınca bir tadayım dedim,lavaboda buldum kendimi.Kavanozuyla çöpe attım.Çeşitlerimi var ki

Kokusu cok ağır tadi da üzüm pekmezinden daha yoğun. Bayilarak icen oldugunu sanmiyorum zaten

Eve gelirken mesajla alışveriş listesi atıyorum:
-süt
-yoğurt
-yumurta
-peynir
-kelepçe
-kırbaç

Tabi bu pek cilve olmuyor, öyle geyik yapıyoruz.. Eşim yapmacık bulur öyle şeyleri, ben de beceremem zaten Bana da pek tavsiye ile olacak iş gibi gelmiyor.. Doğal olmadıktan sonra ne kadar etkili olur bilemedim..

Benim kitap alisverislerime hep gelir sagolsun.gecen yil kitap bakarlen erotik masaj kitabi gordum al bunu hayatim incele dedim.hayatta kitap okumayan adam hatim etti.simdi vanilyali masaj yagi alsana cikolatali lavantali vs vs masaj yagi alsana diyorum.demedigim de askim masaj yagi alayim mi diyor.bana yaradi bu masaj isi gerci.ev ev degil spa oldu.
Ic camasiri alisverisi bikini alisverisi mutlaka gelir kabinde bi bakar sonra ben bekletir 3 ay sonra giyerim onu.
Sarap icerken gozune gozune bakarim cok seviyor farkettim.sarap icermiyiz diyor mesela alisti
Burdan yeni bisiler ogreneyim ben biraz isve cilve adina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…