esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

Balli muz kizartirim
Cevizli bal.kizartirim
Dantelli ipekli gecelikti jartiyerdi bisiler
Rutin yemek yerken elim bacagina bi gezinti yapar
Gecen kalk halay cekelim dedim cilve sandi bazende acayip anlayisi kit olabiliyor tabi ciddi halay cekelim dedim oysa ki

Of ya Ne cilvesi cilve yapacak halmi kaldı. 2 küçük bebe :anne::emir_bebek:Siz Yinede evliliği heyecanlı tutun. En çok kıyafet,parfüm etkiler bence.Birde kulağına güzel şeyler söylemek :KK60: ve birde öpmek

Hic halim yok koltuktan kiprasamicak durumda ama aklim baska seylerdeyse.gelsene sıkıldim film cevirelim diyip isi ona birakiyorum.

Daha önce sayfalarca bu başlıkla ilgili açılan konuyu okumuştum , hatta çok da gülmüştüm bazılarına :KK70::KK70:

sexy görünmek için eşinin karşısında dans ederken,kendini eşiyle harmandalı oynarken bulan arkadaş :KK70:hala aklıma geldikçe gülerim bir de yine sexy görünmek için eşinin gömleğini giyen ve üzerine tam olan gömlek sonrası eşinin al artık senin olsun demesi :KK70::KK70:
Allahim karnım ağardı yaa şaka gibi:skandal::KK70::KK70::KK71:

Suraya bi tekrat yazayim mutlaka alin erotik resimli masaj kitaplarından bide sevdiginiz kokuda cikolata vanilya yasemin vs masaj yagi.verin esinize.
Okusun uygulasin.arada siz en cok o uygularsa degmeyin keyfinize

:) Yani yine de karşındaki kişiye göre değişir diyorum. Sen göz süzersin, adam öküz olursa ne belertiyorsun gözünü bir şey mi kaçtı da diyebilir.[/QUOTE]
Bu başıma gelmişti Rihanna ve shakiranin klipteki duvar dansını yaptım napiyon gerizekalı mısın dedi gülme krizine girdik zira benim cilve ile erotik olmak başka şeyler. Cilveliyimdir ama erotik değilimdir yani

:) Yani yine de karşındaki kişiye göre değişir diyorum. Sen göz süzersin, adam öküz olursa ne belertiyorsun gözünü bir şey mi kaçtı da diyebilir.
Bu başıma gelmişti Rihanna ve shakiranin klipteki duvar dansını yaptım napiyon gerizekalı mısın dedi gülme krizine girdik zira benim cilve ile erotik olmak başka şeyler. Cilveliyimdir ama erotik değilimdir yani[/QUOTE]
:KK70:sizinkide cok komikmis cilve yapayim derken kolun delisi durumuna dusmussunuz:rolleyes::rolleyes::rolleyes:alismadik kıçta don durmaz derler ya o hesap

Bu başıma gelmişti Rihanna ve shakiranin klipteki duvar dansını yaptım napiyon gerizekalı mısın dedi gülme krizine girdik zira benim cilve ile erotik olmak başka şeyler. Cilveliyimdir ama erotik değilimdir yani
:KK70:sizinkide cok komikmis cilve yapayim derken kolun delisi durumuna dusmussunuz:rolleyes::rolleyes::rolleyes:alismadik kıçta don durmaz derler ya o hesap[/QUOTE]
Aynen valla olmuyo allahtan esim erotik sevmez şirin sever :deli:

:) Yani yine de karşındaki kişiye göre değişir diyorum. Sen göz süzersin, adam öküz olursa ne belertiyorsun gözünü bir şey mi kaçtı da diyebilir.
Bu başıma gelmişti Rihanna ve shakiranin klipteki duvar dansını yaptım napiyon gerizekalı mısın dedi gülme krizine girdik zira benim cilve ile erotik olmak başka şeyler. Cilveliyimdir ama erotik değilimdir yani[/QUOTE]
:) Bu iyiydi :KK70:
Ben de öyle düşünüyorum, kahkaha atarım, tatlı tatlı konuşurum ama dans falan edemem :)
Fakat şunu da unutmamak lazım, o Rihanna biz değiliz. Başkasının hareketleri kıyafet gibi oturmaz üzerimize, ondan vazgeçmek lazım. :KK53: Yoksa sonuçları komik oluyor işte.

Ben de öyle düşünüyorum, kahkaha atarım, tatlı tatlı konuşurum ama dans falan edemem :)
Fakat şunu da unutmamak lazım, o Rihanna biz değiliz. Başkasının hareketleri kıyafet gibi oturmaz üzerimize, ondan vazgeçmek lazım. :KK53: Yoksa sonuçları komik oluyor işte.[/QUOTE]
Ama gün de ki kız yapmıştı ona olmuştu bi de dans için minyon olmak lazım benim fırın küreği gibi kollarımla komedi

Fakat şunu da unutmamak lazım, o Rihanna biz değiliz. Başkasının hareketleri kıyafet gibi oturmaz üzerimize, ondan vazgeçmek lazım. :KK53: Yoksa sonuçları komik oluyor işte.
Ama gün de ki kız yapmıştı ona olmuştu bi de dans için minyon olmak lazım benim fırın küreği gibi kollarımla komedi[/QUOTE]
:) Valla ben yapamam ya, herkesin kendine göre numaraları var herhalde. Ya önce kendine güveneceksin, temeli bu. Senin beğenmediğini kimse beğenmiyor çünkü. :kahve:

X