esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

Merhaba arkadaslar,
cilve konusunda örnekler istiyorum rica edersem, nasil cilve yapiyorsun, cilve nasil olur? Taktikler vere bilirmisiniz hanimlar :)
benim taktiklerim
aşkım balım bötüm böcegim derim, eve geldiginde geeellddddiii gellddiiiii hoşgelldin diye bahceye kapısına kadar koşar orada sarılıp öperiz biribirmizi ( eşim iş geregi uzun sure evde olmaz ) , evde kaldıgı zamanlarda da sevdigi yemekleri yaparım kafamı omzuna yaslarım niyeti bozduysam 'ooo yawrum ne kadar tatlısın' der iyice sokulurum ... sonra öpüşelim mi derim. ya olur ya olmaz... teklif eder ısrar etmem

Yani ben rahat diye giyiniyordum. Leopar desenlilerden hiç almadım, görünce hayattan soğuyorum çünkü.
Yalnız gırgır olayı iyi fikir ama gırgırınız yoksa endişelenmeyin, çekin taytları çökün halının üstüne pilates yapıyorum ayağına yürüyün canım.
[/QUOTE]

Evin içinde gırgırı nereye koyduğunu unutup hayıflananları hissedebiliyorum
Hiç plates yapmamışsa kişi kocası şaşırabilir

Hiç plates yapmamışsa kişi kocası şaşırabilir [/QUOTE]
Deme öyle esnek değilim diye konu açan üyeler gördü bu gözler.
Bizim evde hala var gırgır, babaannem de rahmetli sağken her yemekten sonra "gah kızanım bir gırgır sür şuralara, basılmasın" derdi. Oflaya puflaya başlardım gırgır seansıma. Bilsem ne işlere yaracağını, işin inceliğini öğrenirdim.

Hiç plates yapmamışsa kişi kocası şaşırabilir
Deme öyle esnek değilim diye konu açan üyeler gördü bu gözler.
Bizim evde hala var gırgır, babaannem de rahmetli sağken her yemekten sonra "gah kızanım bir gırgır sür şuralara, basılmasın" derdi. Oflaya puflaya başlardım gırgır seansıma. Bilsem ne işlere yaracağını, işin inceliğini öğrenirdim. [/QUOTE]

Gırgır satışlarında patlama olabilir haberleri iyi takip edin

Gırgır satışlarında patlama olabilir haberleri iyi takip edin [/QUOTE]
Eşim geldi "bu gece toplantı var mı " diyordedim aldın mı girgiri
Diyor yok ne girgiri
O zaman sana da toplantı yok dedim

Gırgır satışlarında patlama olabilir haberleri iyi takip edin [/QUOTE]
Mümkündür. :)

Fakat cilve işi ince iştir. Kimisinin bakışları bile yeter, bir konuşur ki ağzını açınca bakar kalırsın. Ben birini etkilemek istiyorsam ona göre konuşurum mesela. Göz süze süze, sıcak çikolata kıvamında bir ses tonu falan...

Diyor yok ne girgiri
O zaman sana da toplantı yok dedim [/QUOTE]
yazık adamcağıza gece gece gırgırda nerden çıktı diycek

Gırgır satışlarında patlama olabilir haberleri iyi takip edin
Mümkündür. :)

Fakat cilve işi ince iştir. Kimisinin bakışları bile yeter, bir konuşur ki ağzını açınca bakar kalırsın. Ben birini etkilemek istiyorsam ona göre konuşurum mesela. Göz süze süze, sıcak çikolata kıvamında bir ses tonu falan... [/QUOTE]
Oooooooww

Diyor yok ne girgiri
O zaman sana da toplantı yok dedim
yazık adamcağıza gece gece gırgırda nerden çıktı diycek [/QUOTE]
Reddedilince bir köşeye çekilip kedi gibi gözlerime bakıyor .kızlar bu saatten sonra girgirsiz olmaz .yok mu bir girgiri olan

Oooooooww[/QUOTE]
:) Yani yine de karşındaki kişiye göre değişir diyorum. Sen göz süzersin, adam öküz olursa ne belertiyorsun gözünü bir şey mi kaçtı da diyebilir.

[/QUOTE]
Reddedilince bir köşeye çekilip kedi gibi gözlerime bakıyor .kızlar bu saatten sonra girgirsiz olmaz .yok mu bir girgiri olan [/QUOTE]

Daha çok fikir çıkar burdan, gırgırsız tabikide olmaz deneyenler sonucu yazsın herkes sebeplensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…