- 12 Ocak 2012
- 2.946
- 5.312
-
- Konu Sahibi maviboncugumm
Anlatayım mı burdaAy ne zaman oluyor,nasıl oluyor
benim taktiklerimMerhaba arkadaslar,
cilve konusunda örnekler istiyorum rica edersem, nasil cilve yapiyorsun, cilve nasil olur? Taktikler vere bilirmisiniz hanimlar :)
Yani ben rahat diye giyiniyordum.Leopar desenlilerden hiç almadım, görünce hayattan soğuyorum çünkü.
Yalnız gırgır olayı iyi fikir ama gırgırınız yoksa endişelenmeyin, çekin taytları çökün halının üstüne pilates yapıyorum ayağına yürüyün canım.
Oynaşma kelimesi bana hep rahmetli Kemal Sunal filmlerini hatırlatıyorBen de hadi oynaşalım diyorum
Deme öyle esnek değilim diye konu açan üyeler gördü bu gözler.Evin içinde gırgırı nereye koyduğunu unutup hayıflananları hissedebiliyorum
Hiç plates yapmamışsa kişi kocası şaşırabilir
Deme öyle esnek değilim diye konu açan üyeler gördü bu gözler.
Bizim evde hala var gırgır, babaannem de rahmetli sağken her yemekten sonra "gah kızanım bir gırgır sür şuralara, basılmasın" derdi. Oflaya puflaya başlardım gırgır seansıma. Bilsem ne işlere yaracağını, işin inceliğini öğrenirdim.
Deme öyle esnek değilim diye konu açan üyeler gördü bu gözler.
Bizim evde hala var gırgır, babaannem de rahmetli sağken her yemekten sonra "gah kızanım bir gırgır sür şuralara, basılmasın" derdi. Oflaya puflaya başlardım gırgır seansıma. Bilsem ne işlere yaracağını, işin inceliğini öğrenirdim.
Mümkündür. :)Gırgır satışlarında patlama olabilir haberleri iyi takip edin
Eşim geldi "bu gece toplantı var mı " diyordedim aldın mı girgiri
Diyor yok ne girgiri
O zaman sana da toplantı yok dedim
Oooooooww[/QUOTE]Mümkündür. :)
Fakat cilve işi ince iştir. Kimisinin bakışları bile yeter, bir konuşur ki ağzını açınca bakar kalırsın. Ben birini etkilemek istiyorsam ona göre konuşurum mesela. Göz süze süze, sıcak çikolata kıvamında bir ses tonu falan...
:) Yani yine de karşındaki kişiye göre değişir diyorum. Sen göz süzersin, adam öküz olursa ne belertiyorsun gözünü bir şey mi kaçtı da diyebilir.[/QUOTE]Oooooooww