- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.266
-
- Konu Sahibi maviboncugumm
Neden ? Anılar anılarrrr mı
Ay bunu hiç hatirlatmicaktin
Adım ne ki koştum koştum.Denemekten zarar gelmez belki bir adım atsan gerisi gelecek
Mrb cnm biraz uzun olabilir ama kusura bakmayın öncelikle her erkek aynı değil mesela Bazıları çıplaklığı sever direk kocasinin işten geleceği saati ayarlar yeni dustan çıkmış ıslak bir şekilde bornozla açar kapıyı ve adamın aklını başından alır ama her erkek dediğim gibi bu durumu sevmez mesela benim eşim daha çok dar ve transparan şeyleri sever bende o eve gelmeden önce dar taytimi giyer üstüne bol dekolte bir gömlek giyerim yalandan önüne eğilir kalkarım hani yalandan elimde bir şey varsa dusururum sırf ona firikik vermek için falan bazen de mini etek giyerim altına tangami basit numaralarla onu kudurturummesela bazen de o gelmeden yatağa çırılçıplak girerim ve adam yatağa girdiğinde ne yapacagini bilemez mesela şimdilik bu kadarMerhaba arkadaslar,
cilve konusunda örnekler istiyorum rica edersem, nasil cilve yapiyorsun, cilve nasil olur? Taktikler vere bilirmisiniz hanimlar :)
Zevk almama sebebini bulmalısın önce .bende hiç teklif etmedim .gerek de yok zaten benim kocam tam bir azgın tekeHiç reddetmedim,isteksizim yeaa demedim.Ama hani zevk falan alıyorlarmış ya,o hiç olmuyor bende
Kocam yapmıyor ben istiyorum vs diyenlere ufo görmüş masum köylü gibi bakıyorum
Evet eğilince açılan kısımlardan bahsediyoruzŞimdi dekolteden kasıt başka bir şey aslında bence.Fazla anlatmak istemiyorum, geçen günkü çatal konusunu okuduysanız, çıkarımı siz yapın.
E bir de taytın üstüne giydiğin şey de mühim, önü dantelli atletler var ya hani, onları önerebilirim.
Ay yok kiz bihyerin puding pisirdigi geliyo aklima.Neden ? Anılar anılarrrr mı
Yine her olayda olduğu gibi bunda da psikolojiktir inersek derine.Zevk almama sebebini bulmalısın önce .bende hiç teklif etmedim .gerek de yok zaten benim kocam tam bir azgın teke
Benim bir sürü yoga taytım var, ama cilve yapacak kimsem yokEvet eğilince açılan kısımlardan bahsediyoruz
Çatallar fora
Adım ne ki koştum koştum.
Ama bin yıl yapmasa noluyo ya bile demem.
O kadar aklıma bile gelmez.
Bende aynen böyleydim ve bir kopma noktası oluyor merak etme :)Adım ne ki koştum koştum.
Ama bin yıl yapmasa noluyo ya bile demem.
O kadar aklıma bile gelmez.
Ay ne zaman oluyor,nasıl oluyorBende aynen böyleydim ve bir kopma noktası oluyor merak etme :)
İyi de burda yazılanlar cilve değil, seksilik denemeleri. Hem bunlar da her bünyeye uygun değil, bunları yaparsa acayip sırıtacak insanlar gözümün önüme geliyor acayip gülüyorum. Müsaadenizle bi atasözü var yaad etmek istedim: eşeğe cilve yap demişler gitmiş osurmuş:)) cilve konuşma biçiminde, dudak hareketinde, bakışında, oturuşunda falan saklı şey. Seks yemeks cilve yemeği yapan insanın elinin lezzetidir. Cilve içten gelir sonradan eklenmez bence.
Halı gırgırlayın
Benim bir sürü yoga taytım var, ama cilve yapacak kimsem yok
Fakat o taytlar kolay kolay sıyrılmaz makyajkolikSiyah, sıkı olanlardan almayın yani, belinin lastiği sıkı olmayan bir şeyler lazım.
Yaaa gülmekten yerlere yattımYine her olayda olduğu gibi bunda da psikolojiktir inersek derine.
Yani şimdi sen diyorsun ki normalde kadınlar zevk alıyor he mi
Aklıma şu karikatür geldi ,aynı bu moddayım.
Yani ben rahat diye giyiniyordum.Taytın bu kadar işe yarayacağı kimin aklına gelirdi ki
Hayır karikatürde öyle yazdığı için aklıma geldi:)Yaaa gülmekten yerlere yattımpsikolojikse in derine ve çöz. Daha rahat hissedersin . Bu arada Laz misin ,? "He mi " dediğin için soruyorum :)