benim esim ewin tum ihtiyaclarini,cocugun bezini ,mamasini,sutunu kendisi alir .pazara markete o gider ekstra olaraktan bana kendi ihtiyacim icin para werir.yani bi eksik ne war ne yok bilir benim hic soylememe gerek kalmaz .allaha sukur
Merhaba hanımlar.
Üniversite okurken bursum vardı, kimseden para istemek zorunda kalmadim. Sonra işe başladım. Şimdi bebeğim var izne ayrılmak istiyorum ama eşimden nasıl para isteyeceğimi bilemiyorum.
Bir ara maaş kartımı kaybetmiştim ve esim paran var mi yok mu diye sormadı bile. Çok parasız kaldım o dönem.O da söyle, iste vereyim diyor ama isteyemiyorum.
İzindeyken aylık 400 ver diyorum o da ihtiyacın oldukça vereyim , toplu vermeyeyim diyor.
Sizlerde duzen nasıl işliyor? Kredi kartı kullanmıyoruz. Bu durum karşısında fikirlerinizi bekliyorum.
Teşekkürler
Allahım ne kadar temiz ve yüreklice yazılmıs bir yazı...Rabbim evinize huzur ve bol bol bereket versin.Eşimin günlük kazancı 15 tl yi bile bulmuyor bazen.annemin yardımlarıyla yuvarlanıp gidiyoruz.ben çalışmıyorum işsizim.çocuğum da var.genelde kazandığını bana verir ben onu bir yere koyarım ihtiyacım oldukça da ordan alırım.