- 2 Eylül 2014
- 642
- 342
Merhaba hanımlar.
Üniversite okurken bursum vardı, kimseden para istemek zorunda kalmadim. Sonra işe başladım. Şimdi bebeğim var izne ayrılmak istiyorum ama eşimden nasıl para isteyeceğimi bilemiyorum.
Bir ara maaş kartımı kaybetmiştim ve esim paran var mi yok mu diye sormadı bile. Çok parasız kaldım o dönem.O da söyle, iste vereyim diyor ama isteyemiyorum.
İzindeyken aylık 400 ver diyorum o da ihtiyacın oldukça vereyim , toplu vermeyeyim diyor.
Sizlerde duzen nasıl işliyor? Kredi kartı kullanmıyoruz. Bu durum karşısında fikirlerinizi bekliyorum.
Teşekkürler
Bu abiye ben de talibim ya:) bizde onun aradıgı kız tıpını bır türlü bulamadık annem araştırıyor ediyor yok goruşmek için yanı gorucu usulu olcak ama ona bile gitmiyor. bilmiyorum ne olcak sonumuz bugun bıle evde ıdı arada bir çıkıp geldi o kadar
bu heralde benim karakterimle ilgili hic cekinmem zaten parasız oldummu kendimi güvensiz hissederim derim esime o yüzden kredi kartıda esimim maas kartıda bende o benden ister paralar hep bendedirMerhaba hanımlar.
Üniversite okurken bursum vardı, kimseden para istemek zorunda kalmadim. Sonra işe başladım. Şimdi bebeğim var izne ayrılmak istiyorum ama eşimden nasıl para isteyeceğimi bilemiyorum.
Bir ara maaş kartımı kaybetmiştim ve esim paran var mi yok mu diye sormadı bile. Çok parasız kaldım o dönem.O da söyle, iste vereyim diyor ama isteyemiyorum.
İzindeyken aylık 400 ver diyorum o da ihtiyacın oldukça vereyim , toplu vermeyeyim diyor.u
Sizlerde duzen nasıl işliyor? Kredi kartı kullanmıyoruz. Bu durum karşısında fikirlerinizi bekliyorum.
Teşekkürler
Amin çok sağ olun Allah razı olsun.Allahım ne kadar temiz ve yüreklice yazılmıs bir yazı...Rabbim evinize huzur ve bol bol bereket versin.
ben de ona çok şaşırdım. ayrıca kimlik ile banka şubesine gidince para çekebiliyor bunu bilmiyor mu kimse acaba tek çözüm kart değilki
Konuyu okudum ,yazmak istemedim ama dayanamadım
Ben evlendim çalışıyordum
Eşim kredi ödedi bende ne kadar varsa yarısını paylaştım
Mutfak masrafı faturaları ödedim ,kıyafetini aldım yaZlık kışlık v.s
Doğum nedeni île işten ayrıldım .
Evde ev telefonum yok ,ama telefonuma kontor yükle der dururum ,acil bişey olsa nasıl haber veririm ben, zorla yükler
Eve acil parası hiç bırakmadı ,özel ihtiyacın olur kenarda dursun demez
Şu zamana kadarda maaşını hiç görmedim elinde ,
Geçen gün kızdım k,kartını elinden aldım ,ne yaptı ne etti aldı elimden
He şöyle bi durum var ,herşeye har vurup harman savuran biri değilim
Aksine çalışırken a dan z ye herşeyimi aldım faZlaca var yani
Sadece yanımda dursun acil durum için demiştim ama aldı elimden :)
Daha yazıcak cok şey var ama bunlar bi kaçı