Eşinizden nasıl para istiyorsunuz

ya bizim bütçe zaten ortak eşimle bi pazar işe gitmesi gerekti evede dışardan bişeyler söylemiştim misafir gelecekti baktım para çekmiştik bana bırakmayı unutmuş kumbaradan para topladıydım gelince dünyanın lafını söyledim tabiside unutmuş para bırakmayı die
doğumizninde olursam eğer isterim heralde atıyorum bana 100 200 para ver derim geri kalana kredi kartımı kullanırım 3 5 gün geçince tekrar isterim para sanırım hayatımda hiçyapamadığım kocadan gizli para biriktirmeyide beceririm heralde

ben bebek olunca calışmayı bıraktım...yakında baslayacagım 2 sene oldu...esım maası alır almaz bana getırır..ben ona harclık verırım...ben boyle olsun demedım kendı boyle yaptı basından berı....şımdı parası bıttıkce ıster benden...hoşuma gıdıyor bu tutumu
ama sızın yerınızdede olsam hıç çekınmem ısterım....yanı o donem nasıl olduda parasız kaldınız anlamadım...ınsan esınden ıstemezmı kese ortak sonucta

Eşinizin düşünceli olması lazım. ihtiyacın oldukça vereyim demesi düşüncesizlik. sizi para isteme durumunda bırakmamalı. ben de birinden para isteyemem bu eşim bile olsa. şu an çalışmıyorum eşim maaşını çeker bana verir benden harçlık alır. ben çalırşırken de durum böyleydi. evlendim evleneli hep böyleydi eşim böyle olmasını istedi eşimden para isteyecek duruma hiç gelmedim..

Ayın 15 oldumu eşim eve harçlık bırakır 100-200 ne olduysa onu acil durumlarda harcarım ust baş alışveriş oldu mu beraber çıkıp alırız.. Hiç bu konuda nasıl olck fln diyede duşunmemiştim ve zaten utanılacak bi durum yok ortada , eşinin o rahatlığı vermiş olması gerekirdi bugune kadar

Bu abiye ben de talibim ya

bu heralde benim karakterimle ilgili hic cekinmem zaten parasız oldummu kendimi güvensiz hissederim derim esime o yüzden kredi kartıda esimim maas kartıda bende o benden ister paralar hep bendedir

Eşim ödemeleri yaptıktan sonra kalan parayı bana bırakır. Sık sık da sorar. Bitince de ben de hic cekinmeden isterim. Eşiniz bu konuda düşüncesizlik etmiş, parayı siz istemeden bir yere bırakmasını isteyin. Erkek parasız kalabilir de kadın hele bir de bebekli kadın parasız kalır mi

Konuyu okudum ,yazmak istemedim ama dayanamadım
Ben evlendim çalışıyordum
Eşim kredi ödedi bende ne kadar varsa yarısını paylaştım
Mutfak masrafı faturaları ödedim ,kıyafetini aldım yaZlık kışlık v.s
Doğum nedeni île işten ayrıldım .
Evde ev telefonum yok ,ama telefonuma kontor yükle der dururum ,acil bişey olsa nasıl haber veririm ben, zorla yükler
Eve acil parası hiç bırakmadı ,özel ihtiyacın olur kenarda dursun demez
Şu zamana kadarda maaşını hiç görmedim elinde ,
Geçen gün kızdım k,kartını elinden aldım ,ne yaptı ne etti aldı elimden
He şöyle bi durum var ,herşeye har vurup harman savuran biri değilim
Aksine çalışırken a dan z ye herşeyimi aldım faZlaca var yani
Sadece yanımda dursun acil durum için demiştim ama aldı elimden :)
Daha yazıcak cok şey var ama bunlar bi kaçı

ben de ona çok şaşırdım. ayrıca kimlik ile banka şubesine gidince para çekebiliyor bunu bilmiyor mu kimse acaba tek çözüm kart değilki

valla kart olsa da olmasa da kimlikle alinsa da, bi bayanin parasi olsun olmasin esi düşünmeli. enteresan geliyo bana boyle mevzular kari koca arasinda...

aman canim naptin sen simartmissin anacim :) eskiler ne der erkegin 2 tabagi varsa birini kiracaksin :)

Iste vereyim nedir yahu?
Kendi egosunu mu tatmin edecek? Kendini daha mi büyük gorecek? Bu ne anlamsız bi dusunce.

Evleneli 1 ay oldu calismaya baslamadim daha paraya pek ihtiyacim da olmuyor açıkçası ama eşim haftada bir çıkartıp para veriyor. Daha geçen gün 100 tl verdi 30 tlsini harcadim bugün çıkarmış 50 tl daha veriyor. Ben istemeden veriyor ki isterken mahcup olmayayim ya da param biter isteyemem zor durumda kalirim diye.

Benim babamda anneme maasini ceker cektigi gibi 3'te 1'ini verirdi direkt.

Bu erkekle alakali bir durum.
Sizde her hafta 100 100 isteyin bir ayda 400 eder madem istemeden vermiyor ya da toplu vermiyor yapacak bir sey yok isteyin.

Karı koca olmak demek her konuda birleşmek demek değil mi? İsteyememek gibi bir durum söz konusu olamaz. Eşin senin suretin. Bu kadar basit..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…