Eşinizden nasıl para istiyorsunuz

Biz eşimle ortak çalışıyoruz.
Para hep eşimin hesabında ama benim ek kartım var.
Genelde haftalık bir para çekilir evde kumbaraya konulur. Günlük nakit ihtiyaçlar için hep oradan kullanırız. Geri kalan şeyleri karttan hallederiz ama ben de olabildiği kadar az harcamaya çalışırım.
Benim ek kartın borçlarını da eşim öder

Şimdi yine iş için Fransa'dayız benim kredi kartım felan yok tamamen eşime bağlıyım. Hiç sormadan para koyar gene eve haftalık yine ikimiz kullanırız bazen de kredi kartını al sende kalsın keyfine bak der.

Bence böyle olması lazım senin istememen lazım. Eğer işe tekrar dönücekmişsin zaten al karşına konuş siz bir ailesiniz artık böyle çekinceler olmamalı.

bende çalışıyorum hesap tek kişide yanı eşimdedir ben hiç para istemem isteme huyum yok ama cüzdanımda hıc eksık etmez yanı esının bunu dusunmesı lazım . maas yatar hesaplar borçlar odenır kalanı bankada kalırsa:) sonra belli mıktar ceker esım cüzdanıma koymus olur bıle . esinizle bunu konusun ozaman ben ısteyemem dıye .

Henuz calismiyorum.esim odemeleri yapar kalan harclik bende durur..
Evimizin kirasida esimin hesabina yatar ceker bana verir.ben azar azar esime veriyorum.bizde 2 yillik evliyiz duzen boyle isliyor.
Nedeni ise esim cok savurgan.

Eşim maaş sonrası ödemesi gerekenleri öder , taksit fatura v.s ev ihtiyaçlarını beraber alırız, bana lazım olursa diye para bırakır ekstra bişey çıkarsa söylerim sağolsun bunaltmaz beni...

Ben evli degilim ama annemden gördüğüm kadarıyla 1 ek kartı var onla alıyor bide kendi parası var emekli parasını kendine harcar evin ihtiyaçları kartla alır

İnsanlar acıkınca ekmek yer. Mandalina nezle-gribe iyi gelir. bu gün bu şehirde pazar kurulur.. peki bir kadın ne ister??
die mesaj atıyorum.
Çünkü nezleyim. Pazara gidip meyve alacağım.eve ekmek almam lazım..
Bilmem böyle yöntemleriniz var mıdır?? :)

Eşimin günlük kazancı 15 tl yi bile bulmuyor bazen.annemin yardımlarıyla yuvarlanıp gidiyoruz.ben çalışmıyorum işsizim.çocuğum da var.genelde kazandığını bana verir ben onu bir yere koyarım ihtiyacım oldukça da ordan alırım.

Maaş aldıktan sonra ödemeleri yapıp, kalanları veriyor kendi zaten. Adam müsrif harcayacağını biliyor. Ben nakit parayı elimde tutmak zorundayım. Sadece kartla olmaz ki.
Sabah çok melül baktı "param yok" dedi. Acıdım 20 lira verdim
Bizde böyle.
Karısından para esirgeyen adamı sevmem,sevmiyorum..
Ne varsa ortada olmalı. Ortak olmalı.
"Erkek çeşme,kadın göl" derler.

Para istemiyorum kredi kartı bende ayrıca zaten elden aldığı parayı eve bırakır ben oradan kira elektrik su doğalgaz internet vs yatırırım geri kalanı da istediğim kadar biriktirir istediğim kadar harcarım.
Kredi kartı ile de netten alışveriş yapıyorum.

Ben de bunu hep düşünmüşümdür, henüz çalışmıyorum atama bekliyorum atanmadan evlenirsem eşimden nasıl isterim diye. Bazıları çatır çatır istiyor ben bu konuda çok çekingenim. Para konularını konuşmaktan nefret ederim.. o yüzden ben istemeden vermezse hiç isteyemem. Mesela annemde çalışmıyor ek kartı var o bende durur bişey alacaksak babama sormadan alırız bize niye aldın ya da ne aldın diye sormaz bile.. Umarım eşimde öyle olur :)

Siz normalde de çalısan birisiniz o yüzden o düsünüp vermezse istemekten cekinmeyin cünkü artık bi ailesiniz cocugunuz var her zaman ona muhtaç degilsiniz sonucta geçici bi durum.

Eşim maaşı yatınca çeker belli bi yer var evimizde oraya koyar kimin ihtiyacı varsa alır ordan benim maaşıma dokunmuyoruz hiç biriktiriyoruz bebeklerimizin ihtiyaçları için

paranın yerı var oradan kullanıyorum lazım olunca.
zaten alışverıslerı bırlıkte yapıyoruz. elektrık, telefon vs vs faturaları netten halledıyor
aslında bana bişi kalmıyor paralık netten alışveriş dısında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…