Eşinizden nasıl para istiyorsunuz

Cebinden alıyorum kredi kartımda var marketi onunla yapıyorum yinede bişey alacaksam sorarım kıyafet ev eşyası çocuğa pahalı bi oyuncak falan alacalsam sormadan almam

Bende hamileyim o yuzden izindeyim.
Esim sormadan birakir genelde.

Suan calisiyorum ama calismiyorken yuklu bir ev harcligi arti kredi karti birakirdi. Sabahta giderken de ne kadar param kaldigini sorar, cok azalmissa yenisini verirdi. Istememe firsat kalmazdi pek.

Eşimin günlük kazancı 15 tl yi bile bulmuyor bazen.annemin yardımlarıyla yuvarlanıp gidiyoruz.ben çalışmıyorum işsizim.çocuğum da var.genelde kazandığını bana verir ben onu bir yere koyarım ihtiyacım oldukça da ordan alırım.
Kardeş sen nasıl geciniyorsun

Çalışmazken para istemek bana gurur kırıcı gelmiyo nedense. Kimisi çocuk gibi para isteyemem falan diyo ama... Evde çocukla ilgilenmek ev işleriyle ilgilenmek zaten eşimi bana borçlu kılıyo bence. Sabahları benim ütüledigim gömleği giyerken gururu kırılmıyoya :) sonuçta kuru temizlemecide yapar aynı işi. Ben bedava yapıyorum bi de ihtiyaclarim için kullanmam gereken parayı istemek hiiiic zoruma gitmez.

Nasıl istersiniz diye sormuşsun. Canım eve 50 lira bırakmayı unutma diyorum. Çekmecede para koydugum yeri bilir oraya koyar parayı. Bu kadar basit :)

Merhaba hanımlar.
Üniversite okurken bursum vardı, kimseden para istemek zorunda kalmadim. Sonra işe başladım. Şimdi bebeğim var izne ayrılmak istiyorum ama eşimden nasıl para isteyeceğimi bilemiyorum.

Bir ara maaş kartımı kaybetmiştim ve esim paran var mi yok mu diye sormadı bile. Çok parasız kaldım o dönem.O da söyle, iste vereyim diyor ama isteyemiyorum.

İzindeyken aylık 400 ver diyorum o da ihtiyacın oldukça vereyim , toplu vermeyeyim diyor.

Sizlerde duzen nasıl işliyor? Kredi kartı kullanmıyoruz. Bu durum karşısında fikirlerinizi bekliyorum.

Teşekkürler
benin esim 1700 aliyor ben aylik 150 lira harclik aliyorum evin ihtiyaclari haric bu para kendi ihtiyaclarim icin sadece ESINIZIN MAASI NE KADAR ona gore yorum yapayim

istetmeye fırsat vermez kendisi belli miktarlar verir

beklenmeyen bir harcama olduğunda söylerim yine verir

tam aradığım erkek tipi gözü dışarıda olmayacak.
:) bizde onun aradıgı kız tıpını bır türlü bulamadık annem araştırıyor ediyor yok goruşmek için yanı gorucu usulu olcak ama ona bile gitmiyor. bilmiyorum ne olcak sonumuz bugun bıle evde ıdı arada bir çıkıp geldi o kadar

:) bizde onun aradıgı kız tıpını bır türlü bulamadık annem araştırıyor ediyor yok goruşmek için yanı gorucu usulu olcak ama ona bile gitmiyor. bilmiyorum ne olcak sonumuz bugun bıle evde ıdı arada bir çıkıp geldi o kadar

belki görücü usulü değil aşık olmak istiyordur.ya da mesleği ne acaba? iş yerinde vardır

hayır işyerinde yok diğer abimle aynı yerde çalışıyor. teksilde çalışıyor abim. diğer abimle çalıştıgını şu sebebden soyledım olsa o bize der ama yok evlenmesi için oda konuşuyor ama tersliyormuş abimide

Utandiginizdan mi isteyemiyorsunuz anlamadım ki. Yani aynı yatağa girdiğiniz adam sonuçta ortak bebeginize bakmak için izne çıkıyorsunuz niye isteyemeyecekmissiniz ki. Haftalık ya da aylık vermesi daha iyi olur ama madem ihtiyaç oldukça vermek istiyor sizin için eve acil durum parası bıraksın sonuçta bebeğiniz var ne olacağı belli olmaz. Ondan ayrı olarak da ihtiyaclariniz içinlazim oldukça isteyin siz de ne olacak.

Ben isteyemem , aylik olarak verilen harcligi aynanin onune birakir esim ,
extra ihtiyaclar icin ,liste hazirlar veririm ,gereken miktari yine ayni sekilde ayna onune birakir.

bekarkende babamdan para isteyemezdim ,evlendim esimden de isteyemem

istemenize sormanıza gerek mi var ? onun sorması lazım. sormuyorsa da ayıp değil. para lazım oluyor de iste. söylemem gerek yok düzenli olarak bırak de.

Hic para istemedim desem yeridir 5 yil olacak
2 cocuk var para hep lazim
Acil birsey olsa taksi cagir falan hep bulunmasi lazim yanimda
Cuzdanima koyar esim evde biryere koyar
Kredi kartida maas kartida genelde bendedir
Cocuk bu acil ilac lazim oluyor bez bitiyor
Sut bitiyor paranizin hep olmasi lazim
Alisveris yapicaksam soyluyorum yarin alisveris yapicam diye
Gecede olsa cekip birakir
Para ver demedim hic sanirim

Ya bence evde her zaman hazırda 50 tl bulunsun siz ek olarak isteyin neden çekiniyorsunuz ki evlisiniz yani bebeğinizin babası hayat arkadaşınız benim annem babam 26 yıllık evliler hiç çekinmezler annem hatta az verdin diye espri bile yapar bir kere gücüne gitmedi

X