- 23 Ekim 2013
- 676
- 1.368
Kardeş sen nasıl geciniyorsunEşimin günlük kazancı 15 tl yi bile bulmuyor bazen.annemin yardımlarıyla yuvarlanıp gidiyoruz.ben çalışmıyorum işsizim.çocuğum da var.genelde kazandığını bana verir ben onu bir yere koyarım ihtiyacım oldukça da ordan alırım.
benin esim 1700 aliyor ben aylik 150 lira harclik aliyorum evin ihtiyaclari haric bu para kendi ihtiyaclarim icin sadece ESINIZIN MAASI NE KADAR ona gore yorum yapayimMerhaba hanımlar.
Üniversite okurken bursum vardı, kimseden para istemek zorunda kalmadim. Sonra işe başladım. Şimdi bebeğim var izne ayrılmak istiyorum ama eşimden nasıl para isteyeceğimi bilemiyorum.
Bir ara maaş kartımı kaybetmiştim ve esim paran var mi yok mu diye sormadı bile. Çok parasız kaldım o dönem.O da söyle, iste vereyim diyor ama isteyemiyorum.
İzindeyken aylık 400 ver diyorum o da ihtiyacın oldukça vereyim , toplu vermeyeyim diyor.
Sizlerde duzen nasıl işliyor? Kredi kartı kullanmıyoruz. Bu durum karşısında fikirlerinizi bekliyorum.
Teşekkürler
rabbim huzurunuzu mutlulupunuzu daim etsin
abim 31 yasında kızlar öyle gezen tozan tiplerden olmadı hiç sanmıyorum yanı çok fazla kız arkadasının oldugunu işden eve evden işebende çok merak ettim gerçekten talibim
Amin cnm benimrabbim huzurunuzu mutlulupunuzu daim etsin
abim 31 yasında kızlar öyle gezen tozan tiplerden olmadı hiç sanmıyorum yanı çok fazla kız arkadasının oldugunu işden eve evden işe
:) bizde onun aradıgı kız tıpını bır türlü bulamadık annem araştırıyor ediyor yok goruşmek için yanı gorucu usulu olcak ama ona bile gitmiyor. bilmiyorum ne olcak sonumuz bugun bıle evde ıdı arada bir çıkıp geldi o kadartam aradığım erkek tipi gözü dışarıda olmayacak.
:) bizde onun aradıgı kız tıpını bır türlü bulamadık annem araştırıyor ediyor yok goruşmek için yanı gorucu usulu olcak ama ona bile gitmiyor. bilmiyorum ne olcak sonumuz bugun bıle evde ıdı arada bir çıkıp geldi o kadar