eşinizden daha şık olmak

hamra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
56
0
kızlar selam
bır bayan düşünün cok cok bakımlı şık,ama eşının sokuguyle bıle ılgılenmıyor
kendını hep ön plana cıkarıyor.eşler arasında bu nasıl bır durumdur?

Bilmem ki..Herhalde adam için feci bir durumdur..:uhm:
Ben de kendime elimden geldiğince bakmaya çalışırım ve kocamın bakımlı olmasından hoşlanmam ama sökük,yırtık giysilerle gezmesini de istemem.:sm_confused:

Bence bir bayan için oldukça kötü bir durumdur..Düşünün birkez eşiniz sizi sizi eşinizi temsil ediyorsunuz..Elbette birbirimizin giyim kuşamıyla ilgilenmeliyiz heleki çok yoğunsa!!

Hemen kendimden örnek vermek istiyorum eşim bir şirkette müdür ve ben evdeyim..Düşünsenize birde tekstil işimiz yırtık bir şeyle gönderdiğimi hem onu kınarlar hemde beni ...Demezlermi hiç eşin nasıl bir bayan? Eli hiçmi dikiş tutmuyor hadi onuda geçin neden eşimi rezil edeyimki kendi ellerimle :asigim:

Kendini sorumlu tutamıyorum sebebi çok yoğun olmasıdır..Üstelik eşime ve oğluma karşıda titizimdir..Birbirimizle uyum içinde tertemiz kıyafetlerle toplum içinde olmayı uygun görürürüm hep..Buda bana göre olması gerekendir..

Ben kendimden çok onun giyimine özen gösteririm aslında
nazlı ablanın dediği gib eşin nasıl bir bayan dememeleri için
desinlere gitmem asla ama kendim nasılsam o da aynı olamılıdr
kıyafet ve görünüş bakımında...

bir evin beyi ne kadar temiz,titiz ve uyumlu giyinirse artı puan her zaman bayanın olur...
çok süslü bir bayan ama bakımsız,ütüsüz giyinmiş bir adam..bu görüntüyü gören birisi kadına bravo mu der,yoksa yerin dibine sokar mı???
bilmiorum ben eşime çok özen gösterdiğim için hayatta katlanamam o tarz insanlara...
sevgiler

vallahi ben kızım ve babası hep güzel giyinmeliyiz......çok özenirim üçümüzede ....ben jilet gibi ütülü çıkmayı seviyorum...eşim biraz özenmez kendisine...ama ben onu bile jilet gibi giydirmeye çalışırım bir yere giderken.....bence herkes kendine gereken özeni göstermeli .....tabiki eşler birbirlerine de

Eşimin en ufak ayrıntısı ile ilgilenirim. :1closedeyes:
Birbirimizin de uyumlu giyinmesine özen gösteririm.

Hiç düşünmedim ama zaten kimse yırtık sökük kıyafetlerlede dışarıya çıkmas...

Laalişimin dediği gibi ben de eşimin çok bakımlı olmasından pek hazetmiyorum.
Ama kalkıp yırtık, sökük kıyafetlerle işe gönderecek de değilim elbette.
Allahtan eşim kendine gayet iyi bakıyor, yoksa ben onu daha az dikkat çekecek şekilde giydirecem ama tatlicadiarzu

Bakımlı ve şık olmaya calısırım elimden geldiğincea.s

Bu konuda oldukca hassasım.Elbise dolabımız çok düzenlidir,kirlinin,ütüsüzün,sökük ya da yırtığın dolaba girebilme ihtimali cok cok düşüktür.Bunu başarmak zahmetli olsada,zaman alsada,bu düzeni seviyorum :1rolleyes:

birazda ben anlatayım canlarım ama siz kurcalamayın boşverin eşimin ayakkabılarına varıncaya kadar aşkamdan boyayıp hazırlardım bonyosunu bile ben yaptırırdım çocuk gibi ama bunları içimden gelerek yapardım ama ben aylarca aynı kıyafeti giyiniyordum yaz kış düğün caneze onun hiç umru bile değildi artık pes ettim ne kendime yeni birşey alıyorum ne ona ilgi gösteriyorum beni hayata küstürdü yine ağlayacağım çok moralim bozuluyor kendisi yaz gelince yazlık kış gelince kışlık hemen kendine bir şeyler alır giyinir aslında benim istediğim biraz ilgiydi fark edilmekti karın tokluğuna yaşıyorum derler ya dayağı yok kadın içki yok rahatmı batıyor işte bizimkide öyle

:1hug:Canım benim ya,kıymetini,degerini er geç anlayacaktır.Sen kendini bırakma,kendinin,değerinin farkında ol,sağlığına dikkat et,imkanlar dahilince bakımlı ol,kendine güven & sev.Kocanın eşi olma haricinde sen bir bireysin,kendine karsı olan sorunlulukların var , hayata daha sıkı tutun:1hug:

Ben de onun giyimine ozen gosteririrm ama herzaman yetisemiyorum, isim geregi ben ondan erken cikiyorum evden, aksam da ondan erken geliyorum, o isten dondugunde bi bakiyorum, o kadar utulu temiz kiyafet varken o nasil buluyosa eski utusuz ya da kirli olani secer, renklere de hic dikkat etmez, siyah pantalonla kahverengi corap giyer...Aksamdan soyluyorum "sabah sunu giy hayatim tamam mi" diye "tamam" diyor, bi bakiyorum yine kafasina gore takilmis...kizinca da "bunu istedim bunu giydim sen karisma" der...Neyse ki beraber evden ciktigimiz zamanlarda benim sectiklerimi giymeye ikna edebiliyorum onu..

ben kendimin de eşimin de iyi giyinmesini seviyorum
onun kıyafetlerini ben secer ben ilgileniim bu yüzden şıktır genelde......

bakımdan ziyede yırtık sökük , kirli , kıyafetlerlerle çıkması hiç hoş değil onuda bayanın değil kendisinin ilgilenmesi gerek... bi üstünede bakamıyosa ben ne diiimmmm öyle erkeğe.....

Bence eşlerin herbiri şık olmalıdır uyumlu olmalıdır.Erkekler genelde kadınlardan bakımsız olurlar.Ama eğer bi kadın eşinin yanında sönük kalıyorsa bu anormal bi durumdur en çirkin kadın bile kendini güzelleştirebilir.

Ben eşimin sevgilimin güzel şık giyinmesini isterim.Ona güvenim sonsuzmu deseniz erkek olduğu için değil fakat benim olduğu için benim sevgilim olduğu için bu bakıma sonsuz.Hem ben kıyafetiyle giyimiyle kuşamıyla beni aldatır kıyaslaması yapmam çünki o benim sevgilim çok şık olsun imrensin herkes ben gurur duyarım

ahhh ahhh bu adama el atmasam yandık:tomato: sökük yırtık konusunda çok titizdir
fakat çok zevksiz ya :roflol:
hatta bana der hayatta tek zevkimi sende konuşturmuşum:asigim:

yalız öyle her ayrıntısı ile ilgilenemem bir bayan olarak ben daha bakımlı olmalıyım
sengözlerimebaksanab

bilemem o eşler arasında nasıl bir durumdur
kabul ediyorlarsa sorun yoktur herhalde,
ben ilgilenirim eşimin üstü başıyla,
ondan şık olmalıyım ön planda olmalıyım gibi şeylerin
bizim ilişkimizde yeri yoktur.

Ben kıyafetlerinin söküğüyle ütüsüyle ve temizliği ile ilgilenirim sadece. Oda kendi giymez zaten. Söyler hemen bana.
Ne giyceğine karışmam. Ama o nedense bana sormadan bişey giyemez oldu.:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…