Merhaba kızlar. Kasımın 26’sında anlaşmalı boşanma davam var. Anlaşmalıya dönmesi için çok uğraştım, kolay olmadı. Bu aşamada avukatımla sık sık görüştük, gerek ofisinde gerekse işler gereği dışarıda. Çok beyefendi bir avukatım var, çok memnunum. Dışarıda görüşmelerimizden birinde, oturduğumuz kafeye; görüşmemizin sonuna doğru aynı büroda çalıştığı bir arkadaşı geldi. Masaya davet etmek durumda kaldı avukatım. Gelen beyefendi de avukat, dediğim gibi avukatımla aynı bürodan. O da çok başarılı bir avukatmış. Benim avukatım 2 hafta kadar izinli olacaktı, yurt dışına çıkıyordu. Herhangi bir sorun olursa gelen beyefendiye de danışabileceğimi söyledi. Telefonlarımızı aldık. O da hikayemi öğrenmiş oldu. Bu süreçte sanki aramızda duygusal bir yakınlık oldu. Kendisinin hal ve hareketleri olsun, söylediği bazı şeyler olsun hepsi o yönde. Doğum günümde çiçek gönderdi, güzel hoş bir notla. Gelin görün ki bana hiç etik gelmiyor. Henüz boşanmadım, evet 1 aydan az bir süre kaldı ama neticede kağıt üstünde de olsa evliyim. Boşanma durumumdan sonra adım atacağını hissediyorum. Nasıl bir yol izleyeyim? Bu arada hem kültürel hem tip olarak çok hoş bir bey. Çok iyi bir üniversiteden mezun, bakımlı ve temiz. 32 yaşında. Benden 3 yaş büyük. Görünüş olarak oldukça etkileyici bir bey. Bilemiyorum, yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.
Ekleme: Benim hemen boşanır boşanmaz birini bulma amacım asla yok. Mutluluğun nereden geleceği belli de olmaz. Asla ilişki yaşamam artık da elbette demiyorum. Çok daha sağlam adımlar atmak istiyorum. Erkeksiz yaşayamam diyenlerden asla değilim:)