eşinizden daha şık olmak

ben sahsen cok bakımsız bi adam gordugumde, ya esi bunu hic uyarmiyor mu veya sunu giy, sunu utuledim vs sana sunu alalim demiyor mu diye dusunuyorum, oyle giyinenler var ki utusuz, les gibi de kokarlar, saclari kepek icinde falan...yani bunlari esleri gormuyor mu aynı yataga bu sekilde nasil giriyorlar diye sasiriyorum dogrusu

bazi erkekler hep aynı seyleri giyiyorlar, 2-3 tane kiyafeti var donusumlu olarak giyiyo adam...sanırım bazi esler hic ilgilenmiyor ben cok sasiriyorum...ben olsam once kendi goz zevkim icin giyimine kusamina karisirim...

eşimde bende hep bakımlıyızdır. o yüzden sökük yırtık gibi olan şeyleri dikkat ederiz.

valla kızlar eşimın zaten kıyafetlerını ben alırım ama daima ben eşimden daha bakımlıyımdır

erkek sökük şeylerle gezmesin canım hiç yapan yoksa alsın eline iğne ipliği diksin, kadınların elleri doğuştan maharetli değil. Bu kadının değil adamın paspallığıdır...ben de sökük dikmeyi bilmem yamuk yumukda olsa bişeyler yaparım...
kişiyle alakalı yani kadının ilgisiliği ile falan değil... erkekler bu kadarda bel bağlamasın kadınlara işte bu yüzden eşi ölen bir erkeği hemen evlendirmeye çalışıyorlar galiba...

X