Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay kim mutlu mesut mesajlar atmış cidden nereden çıkardınız?Bu avukat bey yaşlı, çirkin de bir şey olsaydı size çiçek gönderseydi böyle mutlu mesut mesajlar atacak mıydınız? Aksine ortalığı ateşe verirdiniz. Demek ki hoşlanmışsınız bu çok etik avukattan.
Bu da bir taktik belki. Önce arkadaşı alıyor davayı sonra belki de bu etik avukata postaliyor sonra. Bilemeyiz ki.Kadın adamın müvekkili değil. Avukatının arkadaşı. Kadının iletişim bilgilerini alıp, evli olan bir kadına çiçek yollamasında masum bir taraf yok.
Çok hoş bir bey. Kibar. Bunlar ne mesajı oluyor. Depresyon mesajı mıAy kim mutlu mesut mesajlar atmış cidden nereden çıkardınız?
Evet hoş bir bey ve kibar. Mutlu mesut mesaj ne alaka? Çirkin ve itici deseydim ne değişecekti, açıklıyorum işte. Ayrıca eski eşimi ve yaşadıklarımı bilseniz böyle konuşmazdınız sanıyorum. Salak, aptal aşık değilim, olmam da. Ben de etik bulmuyorum diyorum zaten. Etik bulsam buraya konu açmazdım. Ortada direkt bir şey de yok. Bir çiçek ve ufak jestler.Çok hoş bir bey. Kibar. Bunlar ne mesajı oluyor. Depresyon mesajı mı
İş yerim bilindik bir firma, kendim söylemiştim. Doğum günüm de belli dosyada.Acik acik bir sey demedi, pek bir sey belli etmedi filan diyorsunuz da, adam sadece iki haftaligina sizinle ilgilenecek ve dogum gunu tarihinizi, is yeri adresinizi nerden biliyor?
Sohbet ediyorsunuz da o sirada siz mi soylediniz? Yoksa elindeki dosyalardan bilgilerinize ulasip hukuki stalk mu yapmis?
Benim 2 senedir avukatim var, ne dogum gunu tarihime bakar, ne de bir mesaj atip dogum gunumu kutlar. Ona ne ki? İlgisini cekmez ki.İş yerim bilindik bir firma, kendim söylemiştim. Doğum günüm de belli dosyada.
Siz hâlâ evlisiniz; eski eşiniz olması için boşanma davanızın sonuçlanıp; boşanma ilamını da teslim almanız gerekiyor.Evet hoş bir bey ve kibar. Mutlu mesut mesaj ne alaka? Çirkin ve itici deseydim ne değişecekti, açıklıyorum işte. Ayrıca eski eşimi ve yaşadıklarımı bilseniz böyle konuşmazdınız sanıyorum. Salak, aptal aşık değilim, olmam da. Ben de etik bulmuyorum diyorum zaten. Etik bulsam buraya konu açmazdım. Ortada direkt bir şey de yok. Bir çiçek ve ufak jestler.
Ayrıca şuna da hiç inanmıyorum. İnanan varsa beri gelsin.Ekleme: Benim hemen boşanır boşanmaz birini bulma amacım asla yok. Mutluluğun nereden geleceği belli de olmaz. Asla ilişki yaşamam artık da elbette demiyorum. Çok daha sağlam adımlar atmak istiyorum. Erkeksiz yaşayamam diyenlerden asla değilim:)
Elbette hayatında kimse olmamalı kimse demiyor diyemezde zaten hem bu senin kendi tercihin hem kimseye düşmez ama şöyle birşey var bu durum 2. Ncı avukatın yaptigida hoşuna gitmemiş değil ve belliki senin de hemen dikkatini çekmiş o gözle bakmışsın dediigm gibi hayat senin hayatın kimse karışamaz sen kendini dusunmelisin bence benim şahsi fikrim çok erken hele hele bu aşamada yalnis karar verme mesela merak ettiğim bir şey var avukat bey size doğum gününde çiçek gonderdiginde tepkiniz ne oldu mesela ne dediniz Allah korusun benim başıma böyle birşey gelse derim yani orda bı dur hayırdırMerhaba kızlar. Kasımın 26’sında anlaşmalı boşanma davam var. Anlaşmalıya dönmesi için çok uğraştım, kolay olmadı. Bu aşamada avukatımla sık sık görüştük, gerek ofisinde gerekse işler gereği dışarıda. Çok beyefendi bir avukatım var, çok memnunum. Dışarıda görüşmelerimizden birinde, oturduğumuz kafeye; görüşmemizin sonuna doğru aynı büroda çalıştığı bir arkadaşı geldi. Masaya davet etmek durumda kaldı avukatım. Gelen beyefendi de avukat, dediğim gibi avukatımla aynı bürodan. O da çok başarılı bir avukatmış. Benim avukatım 2 hafta kadar izinli olacaktı, yurt dışına çıkıyordu. Herhangi bir sorun olursa gelen beyefendiye de danışabileceğimi söyledi. Telefonlarımızı aldık. O da hikayemi öğrenmiş oldu. Bu süreçte sanki aramızda duygusal bir yakınlık oldu. Kendisinin hal ve hareketleri olsun, söylediği bazı şeyler olsun hepsi o yönde. Doğum günümde çiçek gönderdi, güzel hoş bir notla. Gelin görün ki bana hiç etik gelmiyor. Henüz boşanmadım, evet 1 aydan az bir süre kaldı ama neticede kağıt üstünde de olsa evliyim. Boşanma durumumdan sonra adım atacağını hissediyorum. Nasıl bir yol izleyeyim? Bu arada hem kültürel hem tip olarak çok hoş bir bey. Çok iyi bir üniversiteden mezun, bakımlı ve temiz. 32 yaşında. Benden 3 yaş büyük. Görünüş olarak oldukça etkileyici bir bey. Bilemiyorum, yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.
Ekleme: Benim hemen boşanır boşanmaz birini bulma amacım asla yok. Mutluluğun nereden geleceği belli de olmaz. Asla ilişki yaşamam artık da elbette demiyorum. Çok daha sağlam adımlar atmak istiyorum. Erkeksiz yaşayamam diyenlerden asla değilim:)
Her konuda çıkıyor böyleleri. İnanma Aybalam. Hem senin yalancı bir kadının konusunda ne işin var:) Aa şaka gibisiniz. İnanmıyorsan geç konumu.Ayrıca şuna da hiç inanmıyorum. İnanan varsa beri gelsin.
Şiddet gördüğüm gün bu evlilik benim için bitti!Siz hâlâ evlisiniz; eski eşiniz olması için boşanma davanızın sonuçlanıp; boşanma ilamını da teslim almanız gerekiyor.
Bizim avukatlarda habire arayıp para istiyorlarBenim 2 senedir avukatim var, ne dogum gunu tarihime bakar, ne de bir mesaj atip dogum gunumu kutlar. Ona ne ki? İlgisini cekmez ki.
Profesyonel bir davranis asla degil. Dogrudan yurumus size. Eger yurumemis olsa, her muvekkilinin dogumgunune cicek yolluyor olmasi gerekirdi. O yuzden acik acik belli etmedi, demeyin bence hic. Evli bir kadinsiniz, bundan daha acik nasil bir davranista bulunabilirdi?
Dikkatimi çekti elbette. Onun için sonrası nasıl olur diyorum. Çiçek için teşekkür ettim.Elbette hayatında kimse olmamalı kimse demiyor diyemezde zaten hem bu senin kendi tercihin hem kimseye düşmez ama şöyle birşey var bu durum 2. Ncı avukatın yaptigida hoşuna gitmemiş değil ve belliki senin de hemen dikkatini çekmiş o gözle bakmışsın dediigm gibi hayat senin hayatın kimse karışamaz sen kendini dusunmelisin bence benim şahsi fikrim çok erken hele hele bu aşamada yalnis karar verme mesela merak ettiğim bir şey var avukat bey size doğum gününde çiçek gonderdiginde tepkiniz ne oldu mesela ne dediniz Allah korusun benim başıma böyle birşey gelse derim yani orda bı dur hayırdır
Sizin için bitmiş. Türkiye cumhuriyeti medeni kanunlarında hâlâ resmi nikahlı olarak evlisiniz.Şiddet gördüğüm gün bu evlilik benim için bitti!
Evliliğinizin sizin için duygusal olarak bitmiş olması, yasal olarakta bittiği anlamına gelmiyor.Şiddet gördüğüm gün bu evlilik benim için bitti!
Evet, maalesef. Bu ay o da bitecek. Benim için eski eşten öte değil.Sizin için bitmiş. Türkiye cumhuriyeti medeni kanunlarında hâlâ resmi nikahlı olarak evlisiniz.