Evet, değil kesinlikle ama nasıl anlatsam, kelimelere de dökemiyorum da. Yukarıda da yazdım, yaklaşımı mesafeli aslında. Sadece hoşlantısı olduğunu fark ettim. Açık açık bir şey demedi, rahatsız edici bir şey de yapmadı. Birkaç jest, hoşuma gidecek detaylar vs.
Benim boşanma davam 1,5 yıl sürdü maalesef çekişmeliydi . Zaten evlendiğimiz günden beri yapayalnızdım. Boşanma davam sonuçlandıktan 2,5 ay sonra yeniden evlendim.
Boşanma davam devam ederken avukatımın bilgisi dahilinde şimdiki eşimle görüştüm. Herhangi bir fiziksel yakınlaşma yaşamadım. Zaten aile yapıma ve yetiştiğim kültüre ters acayip durumların içine sokmadım kendimi. Naçizane tavsiyem sen de önce arkadaş ol. Niyetini öğren. Uzatmalı sonu belli olmayan sevgililik mi istiyor ? Yol ver gitsin yeniden incinme. Sakın hemen kaptırma kendini. Bu arada sen onun müvekkili değilsin ortada etik olmayan bir durum yok.
Boşanma davası açılmış, mahkeme günü verilmiş, anlaşmaya varılmış. Başka bir erkek ile görüşmen hukuken kusur oluşturmuyor.
( T.C. Yargıtay 2. Hukuk Dairesi 2014/20330 E., 2015/9692 K., T. 11.5.2015 kararı ) Bugün açtığın konuyu görünce avukatıma danıştım hemen. Sıkıntı yok merak etme içini rahat tut.
Bir süre sosyal medya hesabını ya kapat, ya da ortak arkadaşlarınız ile olan iletişimini bıçak gibi kes. Birlikte resim çekmeyin yine de. Mesafeli davran. Merak etme iftira atarlarsa da ispat yükümlülüğü karşı tarafa ait. Dava açıldıktan sonra sadakat yükümlülüğü yok. Aleyhte karar verilecek durumlar söz konusu değil.
Kısmetin nereden geleceği belli olmaz. Demek ki güzel alımlı bir kadınsın ki hemen dikkatini çektin . Avukatlar ve doktorlar zor beğenir. Erkeklerin kriteri güzellik ise , kadınların da kriteri pekala statü ve maddiyat olabilir. Çekici, kültürlü, kariyerli bir erkeğin seninle ilgilenmesi bence seni mutlu etmeli.
Velev ki sırtlan çıktı kendini suçlama denemekten zarar gelmez.. sakın gönül defterini kapatma ama çok dikkatli ol. Hayat devam ediyor, sevilmek gibisi yok, yuva kurmaya olan inancını kaybetme kuzum.
Hakkında hayırlısı bakalım inşallah bu adam seni çok mutlu eder kırılan dağılan kalbini onarır. Kendine iyi davran olur mu negatif yorumları hiç umursama okuma.
Güzel günlerin olsun..