Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya aslında erkekler pek yüzük takmaya meraklı olmazlar ama ben benimki kadar yüzük takmaya meraklısını görmedim o yüzden böyle bir derdim yok... Biz daha flört dönemindeyken düşünün bende yüzük müzük yok o kafasına göre yüzük bulup takıyordu... Kızlar kendisinden uzak dursun deyi :roflol:
Nişanlandık hala bir değişiklik yok... Sabah bi iki kere unuttuğu olmuş ilk başlarda, işe geç kalacağını bile bile koştur koştur sen onca yolu yürü eve geri dön yüzüğü tak parmağına... :asigim: Ben unuttuğum zaman da çok canı sıkılıyor o yüzden kendisi de hiç unutmuyor takmamazlık etmiyor sağolsun canım benim ya :asigim:
Hatta benim nişanlım da bedenini ve ellerini kullanacağı zor bir işle uğraşıyor yani çıkarsa çalışırken iyi olur aslında ama ne bileyim çıkarmıyor işte :sm_confused: yüzükle çok bütünleşti delü benden çok seviyo walla kıskanıyorum yüzüğü heee :dilcikar: Gülmeyn baken :dilcikar:
ben takmıyorum ne yapıym.benim takıntım var yüzük küpe vs..hiç bişi ya takamıyorum. amaaa.. o bi takmasınklava: valla cıngar çıkartırım Kötü Kazen
onun olamaz canum.tek takıntısı benim de o bakımdan :sm_cool:ya onunda takıntısı varsa.o zaman ne olacak?:)