Anket eşiniz yada nişanlınız yüzüğünü takmazsa

eşiniz yada nişanlınız yüzüğünü takmazsa........

• Ankete Katılan
    409
işi gereği takmıyo yüzüğü eşim sorun yapmadım bende önemli olan kalpten bağlı olması bana yüzük sadece bir simge o yüzdende eşimle aramda takma veya takmama sorunu olmadı hiç

Ya aslında erkekler pek yüzük takmaya meraklı olmazlar ama ben benimki kadar yüzük takmaya meraklısını görmedim o yüzden böyle bir derdim yok... Biz daha flört dönemindeyken düşünün bende yüzük müzük yok o kafasına göre yüzük bulup takıyordu... Kızlar kendisinden uzak dursun deyi :roflol:

Nişanlandık hala bir değişiklik yok... Sabah bi iki kere unuttuğu olmuş ilk başlarda, işe geç kalacağını bile bile koştur koştur sen onca yolu yürü eve geri dön yüzüğü tak parmağına... :asigim: Ben unuttuğum zaman da çok canı sıkılıyor o yüzden kendisi de hiç unutmuyor takmamazlık etmiyor sağolsun canım benim ya :asigim:

Hatta benim nişanlım da bedenini ve ellerini kullanacağı zor bir işle uğraşıyor yani çıkarsa çalışırken iyi olur aslında ama ne bileyim çıkarmıyor işte :sm_confused: yüzükle çok bütünleşti delü benden çok seviyo walla kıskanıyorum yüzüğü heee :dilcikar: Gülmeyn baken :dilcikar:

Çok tatlısınız ya:nazar::utangac: Benin ki de öyledir aynen hiç unutmadı şimdiye kadar bi

senedir söz yüzüğü takıoruz ondan önce 3 sene kendi aramızda taktık hiç unutmadı ben

unuttum o da çok üzüldü:çok üzgünüm: Ay ben aşkımı çok seviyorum çok bağlı bana:asigim:

:asigim:benimki hic takmaz bende takmiyom
benim icin cokta onemli degil:asigim:
onemli olan aramizdaki buyuk ask:asigim:

Benim Illaki Takmami Ister
Kendisi De Hiç çikarmaz
Kisacasi Ikimizde çok Severek
Isteyerek Takiyoruz Alyanslarımızı

zaman zaman unutmalar olabilir ama ya ikimiz de takarız ya da İKİMİZ DE TAKMAYIZ..karar onun :kahve:

ikimizde seviyoruz..
sevgimisin küşük de olsa bi simgesi...
takmasını hep isterim sağ olsun takar

ben takmıyorum ne yapıym.benim takıntım var yüzük küpe vs..hiç bişi ya takamıyorum. amaaa.. o bi takmasın:oklava: valla cıngar çıkartırım Kötü Kazen

benim esim takmiyor cunku yuzugunu bi gun almanyaya gittiydik kayip etti dustu yani bende biliyorum
gecen sene yenisini aldik zaten zar zor bulduk parmagina gore istedigimiz modeli
o da simdi gene gelmiyor parmaklari calistikda kocaman oluyor en iyisi evde kaliyor ama
bence takmasi da guzel de
ama en onemlisi tabiki de kalbindeki yeri

cunku taksa da kalbindeki yerinde ben olmazsam ne olur ya ?
yani bosuna takmis olur en onemli yer kalp yani

Evliliğimin ilk yılında çok sorun ederdim ya takmıyorsa dışarıda diye düşünürdüm..fisfisfis
5 defa kaybetti,kiminde bulduk kiminde yenisini aldık..naniknanik
Bu sene takmasa da olur pek dert etmem.Kendi alyasımı bu sene hiç takmadım doğru düzgün zaten.. Açıkçası şu an alyasımı nerede çıkardım en son onu düşündüm bunları yazarken..:uhm:

Hele bi takmasın dünyayı dar ederim ona neden bilmiorum sonuçta bana ait olduğunu biliorum yüzüğü takmak yada takmamak bişeyi deiştirmio ama o yüzüğü parmağında görmeyi seviorum...

2 yıllık evliyim..
Eşim son 6 aydır alyansını takmıyor..
Biliyorum ki aldığı kilodan dolayı alyans rahatsızlık veriyor..
Ben de bunu hiç sorun etmiyorum..
İki kişiyi birbirine bağlayan şey parmaktaki yüzük değil, kalbin bağlılığıdır. :asigim:

Back
X